ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 17:20

suni написа:Мека китка /бялата Донка/ в действие:

Изображение

Beladona написа:
Ще стане и още как ! А окръжна завинаги !
:?

Кво бе , запецна ли нещо ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 17:21

Shaka написа:Разкрит си ти, кьорава стотинка няма да дадеш, ми вземи се скрий щото само глупости говориш. И понеже си ясен говориш глупости за никове. Нали на Донка ми бил другия ник, той да не е спрял да пише?Оплете се кафяв.

По стила на писане се познава, Донке! И по-много други неща, като начинът ти на изразяване спрямо Ганчев, пишеш за него с нескрита неприязън, но по-скоро усърдно се опитваш нас ЦСКА-рите да убедиш, че не си заслужава да се трансформира Литекс, и правилният път е А окръжна, досущ като Донка!
Не ме карай да разпитвам някой модератор за твоя ник! Ясен си, всъщност направо си прозрачен и не можеш вече никой да излъжеш!

ПП Не се и опитвай да убеждаваш мен и другите, че за 4 години имаш само толкова малко мнения! И нямаш друг ник! И сега изведнъж си решил да влизаш често във форума, и най-вече в подфорум ЦСКА! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 17:25

CSKA 78 написа:
Shaka написа:Разкрит си ти, кьорава стотинка няма да дадеш, ми вземи се скрий щото само глупости говориш. И понеже си ясен говориш глупости за никове. Нали на Донка ми бил другия ник, той да не е спрял да пише?Оплете се кафяв.

По стила на писане се познава, Донке! И по-много други неща, като начинът ти на изразяване спрямо Ганчев, пишеш за него с нескрита неприязън, но по-скоро усърдно се опитваш нас ЦСКА-рите да убедиш, че не си заслужава да се трансформира Литекс, и правилният път е А окръжна, досущ като Донка!
Не ме карай да разпитвам някой модератор за твоя ник! Ясен си, всъщност направо си прозрачен и не можеш вече никой да излъжеш!

ПП Не се и опитвай да убеждаваш мен и другите, че за 4 години имаш само толкова малко мнения! И нямаш друг ник! И сега изведнъж си решил да влизаш често във форума, и най-вече в подфорум ЦСКА! :lol: :lol:

Много смешен човек си ти ! Как може да ми бъркаш неподражаемият ми стил бе ! :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 17:26

Луд, ти сигурно си братовчед на някой шейх от Абу Даби ! Но само в мечтите си, иначе си броиш стотинките, когато си поръчваш кафе! :lol: :mrgreen:

ПП Какво стана с 10 лева за ЦСКА? Събра ли ги? Или чакаш първа пенсия?
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 25 ное 2015 17:29

Ние сме дали на ЦСКА базите за 25 години. Юридическото лице, което наследи традициите и бъде припознато от феновете, ще стопанисва базите

Кралев
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 17:30

CSKA 78 написа:Луд, ти сигурно си братовчед на някой шейх от Абу Даби ! Но само в мечтите си, иначе си броиш стотинките, когато си поръчваш кафе! :lol: :mrgreen:

ПП Какво стана с 10 лева за ЦСКА? Събра ли ги? Или чакаш първа пенсия?

Не бе , мързел, бачкам 24/7 , плащам данъци за разлика от Заможния и си харча парите както си искам вкл и за ЦСКА

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 25 ное 2015 17:32

CSKA 78 написа:

Ми ПИТАЙ бе! Кафяв :mrgreen:
Това което Донка ви казва, чисто и просто е пътя на логиката и там трудно може да има повече от едно мнение, ама на такива кто теб им е трудно да го проумеят.

Иначе истинските ЦСКАри, не като теб, ясно заявяват какъв е верния път, аз никого не убеждавам, те хората си знаят. Щом такива като шивача и кировеца ви го казват няма нужда от повече.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 ное 2015 17:32

Beladona написа:Притрябвал си ми, просто ти казвам колко си зле като визионер

Ще видиш посещението на следващия домакински мач!Развихрил си се в този форум и раздаваш епитети на повечето потребители явно избивайки комплексите си!Явно имаш достъп до по-вътрешна информация и се мислиш за голяма работа :lol: !

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 17:33

suni написа:
Ние сме дали на ЦСКА базите за 25 години. Юридическото лице, което наследи традициите и бъде припознато от феновете, ще стопанисва базите

Кралев

това откъде го довлече ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 17:36

BRF написа:
Beladona написа:Притрябвал си ми, просто ти казвам колко си зле като визионер

Ще видиш посещението на следващия домакински мач!Развихрил си се в този форум и раздаваш епитети на повечето потребители явно избивайки комплексите си!Явно имаш достъп до по-вътрешна информация и се мислиш за голяма работа :lol: !

Браво бе , епитетчо ....имам въррешна информация , че ще идват по 500 фена ....цивра с теб !

Върни се в “Архив”