Аз констатирах, че има 30 мача за 26 годишен играч което е смешно... па в колко отбори е играл значение няма ; ) ... а Ривалдо си беше класа
milen.hristov написа:Thsmith написа:milen.hristov написа:Сериозен отбор без Бразилец в състава, не случайно тези се разждат футболисти, а не стават такива
ебати клишето : 0 по скоро отбор с бразилци в състава без проблеми - "не" . Тия цигани едно, че 90% създават само проблеми ами и се адаптират по година и нещо... кой ще ги чака?
Трябва да се ориентираме към бившия колониален пазар... здрави, атлетични играчи които имат почва у нас...
То Гарата, Анелка и тем подобни не създават никакви проблеми
Нещата са съвсем разлинични и % е в стотици пъти по малък. Защото всичките тези играчи са юноши на Френски отбори. Живели са и са отраснали в
бяла държава. Докато бразилците са на 90% от гета в много бедни и многолюдни семейства израснали ритайки консервни кутии. Изключваме белите бразилци... Разликата е там, че при едните 9 от всеки 10 е трън в задник и на всичко отгоре му трябва година
и за да се приспособи уж, а при другите трънчето в задник е 1 от 10 и с идването си започва да играе това което уж може... Не му трябват дълги адаптации и тн
milen.hristov написа:Левски винаги е бил силен когато е имал изявен нападател, а не някъкви вори нападатели или атакуващи халфове, мисля няма нужда от даване на примери
Вероятно това е първия ти пост в този форум с който съм напълно съглсен
И на мен хич не ми харесва как я почна Костов и каква схема налага и смятам, че ще се провали с гръм и трясък, но... не зависят от мен нещата. Сега единственото което може да се направи е да му се окаже някаква подкрепа. С хулене нищо няма да стане.
Дано само не почнем да имитираме и циганийте на барса тип "застрелян от снайперист"