Ла Лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Ла Лига (2021/2022)

Мнениеот plmar » 13 яну 2022 15:03

paceto написа:
rebelheartous написа:Уникален мач се получава.

Съгласен съм и никой не очакваше такъв да се получи. Както винаги съм казвал, то без значение моментното състояние на двата отбора, Ел Класико показва съвсем друго нещо в двата отбора.

За мен лично обаче продължения не трябва да има.

plmar написа:Мача се чист, душевен оргазъм! Пълна наслада за окото, аз се кефя на продълженията.

За неутралните е хубаво да, ама за феновете на двата тима не е много добре с оглед сгъстената програма, контузии, ковид, моментно състояние и прочие. Изображение

Е за тва сме фенове, да се кефим на играта и на другите.
Изображение

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 13 яну 2022 17:20

insaneboy1 написа:Поредният мастърклас анализ.

Това си беше абсолютно равностоен мач, като само нелепия финишинг на Дембеле при 2-2 лиши Барселона от победата. Реално без Бензема и Модрич/Кроос не ви виждам. Но се радвайте, скоро и техния цикъл ще свърши и като гледам как играе Камавинга по-добре ги дръжте до 40.

Просто му се смея на комплексите на детето. Да наречеш Барса средняшки отбор, само защото сега е в криза си е дебилщина, нещо типично за такива екземпляри. Като изоставаха на 20 точки от Барса съвсем доскоро и като падаха редовно с 3-4 гола разлика интересно те какви бяха ? :) Да напомня че серията им започна края на февруари 2020г., няма и 2 години. Преди нея имаха 2 периода по 4 години без победа над Барса с разгромни загуби. Сега тяхната е с някви клизми по 2-1 или 1-0 и детето ми говори за досада, т.е. избива комплекси или сега е станал на 16г. и не помни регулярните резили и унижения от Барса в близкото минало. На мен ми е интересно на колко години е бил пролетта на 2008г при последната голяма победа на Реал срещу Барса. :))
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 яну 2022 17:22

Нямам време да прочета коментарите назад може и някой да го е отбелязал но брутална тактическа
грешка на Барса при победния гол на Реал. Оставиха 2-ма защитника с/у 4/5-ма атакуващи вратата!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 яну 2022 17:24

Само големите ли победи се броят?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 яну 2022 19:17

emerson1leao написа:
insaneboy1 написа:Поредният мастърклас анализ.

Това си беше абсолютно равностоен мач, като само нелепия финишинг на Дембеле при 2-2 лиши Барселона от победата. Реално без Бензема и Модрич/Кроос не ви виждам. Но се радвайте, скоро и техния цикъл ще свърши и като гледам как играе Камавинга по-добре ги дръжте до 40.

Просто му се смея на комплексите на детето. Да наречеш Барса средняшки отбор, само защото сега е в криза си е дебилщина, нещо типично за такива екземпляри. Като изоставаха на 20 точки от Барса съвсем доскоро и като падаха редовно с 3-4 гола разлика интересно те какви бяха ? :) Да напомня че серията им започна края на февруари 2020г., няма и 2 години. Преди нея имаха 2 периода по 4 години без победа над Барса с разгромни загуби. Сега тяхната е с някви клизми по 2-1 или 1-0 и детето ми говори за досада, т.е. избива комплекси или сега е станал на 16г. и не помни регулярните резили и унижения от Барса в близкото минало. На мен ми е интересно на колко години е бил пролетта на 2008г при последната голяма победа на Реал срещу Барса. :))

Да ти напомням ли мнението именно в този период, в който говориш как ни наричаше по същият начин и как не сме били конкуренти и не знам си какво? Май много бързо забравяш какво си писал преди време и сега като ти отвръщат със същите аргументи ги забравяш тези неща и се опитваш да го играеш моралният? Да не говорим колко подигравки и закани имаше от ваша страна заради изоставането ни с толкова точки колкото и вие в момента и какви ли не предвиждания за съдбата ни, само че ние се изправихме доста бързо след Роналдо, че и шампиони станахме, играхме полуфинал в ШЛ и не сме отпадали от групата на турнира и не са ни чесали с по 8 гола в мачове.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 13 яну 2022 19:40

Ама какво сте се оправили, вие сте още със същото ядро от 3-те ШЛ - Кроос, Модрич, Каземиро, Бензема, това са 4 ключови играчи. Нека те напуснат да видим къде ще сте.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 яну 2022 20:15

Говорех за нападението, защото Роналдо ни носеше много голове всеки сезон и не съм коментирал другите зони.
Каземиро има още 4-5 години пред себе, а дали ще е при нас през това време е друг въпрос. Единствените на възраст са Модрич и Бензема, а защитата ни е нова и вече там не са Варан и Рамос, така че и за другите зони ще се намерят играчи като му дойде времето и не е като да не се работи по това. Съвсем логично е пак да има спад в отбора след някоя година, то не че сега сме в някаква върховна форма, но се крепим и сме далеч от онзи отбор от преди 4-5- години.

Вашата теза беше, че след Меси нямало как да изпаднете в дупка и някакви такива неща, а се вижда че без него сте по-зле и от нас след Роналдо. Тогава ви го казах, че ще изпаднете в голяма дупка, ама не ви се вярваше, че това ще стане в такива размери.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 13 яну 2022 20:24

Паце, ами представи си тези ви серии без победа над Барса бяха във време, когато Роналдо беше при вас, т.е. да изглеждате като средняци срещу Барса при това с голямата звезда в отбора ви, така че ние сега без Меси най-малкото ни е "позволено" да изглеждаме зле в известен период от време, а тоя се подиграва все едно Реал никога не е бил в лошо състояние. На това му викам дебилщина, или просто детето си няма друга занимавка и пише колкото да не заспи...
Колелото се върти обаче и знаеш, че ще дойде ден когато нещата ще се обърнат и тези, които сега се смеят с широко разтворени усти, тогава ще се захилят наопаки. :)

П.С. Не са ви чесали с 8 гола, ама по-добре е да паднеш от топ отбор и с 10 гола, отколкото молдовски отбор да те бие на Бернабеу. Такъв срам никой испански отбор не е допускал ! Молдовското първенство е по-слабо и от нашата Първа лига. Осъзнаваш ли какво петно си лепнахте с тая загуба от Шериф в Мадрид ?
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 13 яну 2022 20:35

emerson1leao написа:Паце, ами представи си тези ви серии без победа над Барса бяха във време, когато Роналдо беше при вас, т.е. да изглеждате като средняци срещу Барса при това с голямата звезда в отбора ви, така че ние сега без Меси най-малкото ни е "позволено" да изглеждаме зле в известен период от време, а тоя се подиграва все едно Реал никога не е бил в лошо състояние. На това му викам дебилщина, или просто детето си няма друга занимавка и пише колкото да не заспи...
Колелото се върти обаче и знаеш, че ще дойде ден когато нещата ще се обърнат и тези, които сега се смеят с широко разтворени усти, тогава ще се захилят наопаки. :)

П.С. Не са ви чесали с 8 гола, ама по-добре е да паднеш от топ отбор и с 10 гола, отколкото молдовски отбор да те бие на Бернабеу. Такъв срам никой испански отбор не е допускал ! Молдовското първенство е по-слабо и от нашата Първа лига. Осъзнаваш ли какво петно си лепнахте с тая загуба от Шериф в Мадрид ?

Мача с Шериф ще го помните само вие след време. 8-те парцала всички ще ги помним. Няма по-голям срам от това. :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 яну 2022 20:41

То е срамно и един от грандовете да отпадне от групите на ШЛ, ама викаш това е нещо хубаво.
И е добре да не мериш кой от кого е паднал, защото и на вас ще се случи един ден и пак ще трябва да ти припомням ей този разговор сега тук. Така, че по-добре си спестявайте подобни изказвания докато е време, за да не берете срам след някоя година, така както го правите сега.

Щом предпочиташ да те бият като куче някой отбор без значение дали е силен или не това си е ваш избор. В последните 3-4 години събрахте не малко срамни загуби, ама щом казваш, че е по-добре с тях, вярвам ти.

Върни се в “Архив”