http://sport.plovdiv24.bg/70734.html
EDIT: Не видях, че колегата го е пуснал вече. Иначе - супер сте, Пловдив24!
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Fallen_Angel
- Контакти:
- PLOVDIV PEE 1912
Re: до всички фенове на Ботев
portokal написа:http://sport.plovdiv24.com/70734.html
ЕЙ БРАВО ,ЗНАЧИ Я ПУСНАХА .МНОГО БЪРЗО БЕ...
e to towa beshe celta . To ako q pusnat 22, 23 chasa faida...
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пускате съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селския колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!

Последна промяна от kanar4o на 20 дек 2008 21:32, променено общо 1 път.

- Fallen_Angel
- Контакти:
kanar4o написа:Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пуската съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селският колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!![]()
![]()
И какво като има? Нещо страшно ли са?
Последна промяна от Fallen_Angel на 20 дек 2008 21:34, променено общо 1 път.
kanar4o написа:Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пускате съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селския колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!![]()
![]()
Я по-спокойно бе. Кво като дойде полиция ? Ние си имаме законно право да си протестираме! Всеки гледа как да разпространи новината, за да научат повече хора, ти се караш. Карай я малко по айляк...

Fallen_Angel написа:kanar4o написа:Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пуската съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селският колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!![]()
![]()
И какво като има?
Да ,какво като има ... ти големият мъжкар ще пробиеш през 100-на униформени ... палка ,пистолет ,белезници ... абе нищо бе ... нищо ... Глупак ...

- PLOVDIV PEE 1912
kanar4o написа:Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пускате съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селския колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!![]()
![]()
ЧАКЙ МАЛКО БЕ ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ СЪОБЩЕНИЕТО Е ЗА СТАДИОНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТИ СЕ ДЪНИШ ЗА КРУМОВО .САМО ТИ ГО СПОМЕНА!!!
botev_fen написа:kanar4o написа:Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пускате съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селския колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!![]()
![]()
Я по-спокойно бе. Кво като дойде полиция ? Ние си имаме законно право да си протестираме! Всеки гледа как да разпространи новината, за да научат повече хора, ти се караш. Карай я малко по айляк...
Казах ти ... аз съм от ЛБ ... в ЛБ сме 120 човека ... абсолютно всички сме усведомени ... който може със сигурност ще дойде ... целта беше куките да разберат ,но покрай Вас ,работата е ясна ... утре ще ходим в Крумово и си бараме ташаците

- Fallen_Angel
- Контакти:
kanar4o написа:Fallen_Angel написа:kanar4o написа:Браво бе ,малоумници ! Добре осведомихте цялата полиция в БГ ,че ще ходим в Крумово. Уникално прости сте честно. Всички жълто-черни фракции са уведомени ,а Вие пуската съобщението тук за 5 човека ... можехте на лична поне ... е не сте ли прости ... само това ми кажете ... утре ако няма поне 100 куки пред на Селският колибата заради Вас ... УНИКАЛНИ ТЪПАНАРИ !!!![]()
![]()
И какво като има?
Да ,какво като има ... ти големият мъжкар ще пробиеш през 100-на униформени ... палка ,пистолет ,белезници ... абе нищо бе ... нищо ... Глупак ...Как ме вбесихте не е истина ...
Седи мирен! Нали затова сме много хора! Ти сам ли пробиваш кордоните??
97-а също съм бил срещу полицаите!