Мнениеот k_oleto » 25 ное 2015 16:26
ДОБРЕ, АЗ ИМАМ СЛЕДНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
1.ВО да бъде изкаран официален списък с кредиторите на ЦСКА /поименен и с кокретни пари - като задължения/. Тъй като някой от делата са доста стари, съм сигурен, че 50 % от общите задължения са само ЛИХВИ
2ро да бъдат помолени или по-скоро да бъде поискано от кредиторите да опростят лихвите, неустойките и т.н, а да си искат и получат реалните суми по договорите, от които да направят отстъпка - по сърце.
3-то да бъде организирана и сформирана специална група от червени фенове, които лично да преговарят с Лупи и с Юнес /дано така се казваше фирмата от Перник, която търси пари от ЦСКА/, за да видим тяхната нагласа за задълженията на ЦСКА към тях.
4-то да бъдат изпратени писма - покани до всички бивши футболисти на ЦСКА, които са тръгнали иманно от ЦСКА за големия футбол, с надежда да дарят в полза на нашия клуб сума - присърце. Особено държа такива писма да има за Костадинов, Стойчо Младенов, Лечков, като техните отговори - да бъдат и публикувани.
5-то Всеки нормален фен да подкрепи с поне 50лв. кампанията на ЦСКА-Акционери
6. Поради многото условия на Гриша Ганчев, най-вече това с 20-сет те милиона, лично Гриша Ганчев да се задължи и да обещае, че ще плати до стотинка всички задължения към НАП.