Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: ЕДИН МИТ БЕШЕ РАЗВЕНЧАН

Мнениеот tprodanov » 16 юни 2009 14:00

Това какво са си мислили чорбарчетата не е много важно. Като си толкова убеден, че центрирането не е на вдигнат влаг, чакам кадър от момента.

Потребителски аватар
Koceto_8303
Контакти:

Мнениеот Koceto_8303 » 16 юни 2009 14:15

Чорбарите са си чорбари при това заблудени. Какъвто и факт да им извадиш те си значт тяхното. На този мач голът на цецка вобще не беше редовен и за това беше отменен колкото пъти искат да го гледат. Ние ги унизихме със 7 на 1 и те пак казваха, че това едвалине е победа за тях. Само Левски и призовавам всички Левскари да спрат да се занимават с отбора на войската тъйкато те са много под нивото на нашият отбор.
ЛЕВСКИІОТБОРА НА НАРОДА

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 14:47

tprodanov написа:Това какво са си мислили чорбарчетата не е много важно. Като си толкова убеден, че центрирането не е на вдигнат влаг, чакам кадър от момента.

то понеже байрактаря е винаги прав и безгрешен се гледа само него
толкова хора казаха,писаха и тн че има грешка
дали е нарочно е друг въпрос,но грешката си е греша

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 14:49

Koceto_8303 написа:Чорбарите са си чорбари при това заблудени. Какъвто и факт да им извадиш те си значт тяхното. На този мач голът на цецка вобще не беше редовен и за това беше отменен колкото пъти искат да го гледат. Ние ги унизихме със 7 на 1 и те пак казваха, че това едвалине е победа за тях. Само Левски и призовавам всички Левскари да спрат да се занимават с отбора на войската тъйкато те са много под нивото на нашият отбор.

защо се мъчи да пишеш толкова изречения?
поне 30 40 мин си ги писал
а можеше да напишеш просто и ясно:аз съм п....... и обичам да ме хранят с храчки

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 16 юни 2009 14:52

Ми намерете автогола на клипче и тогава да коментираме , другото са общи приказки.
Това си беше поредната аванта за милиционерският отбор , кой ли ги брои вече. Затова и подат от разни дървосекачи и жилещи насекоми в Европа.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 14:58

kolokolo написа:Ми намерете автогола на клипче и тогава да коментираме , другото са общи приказки.
Това си беше поредната аванта за милиционерският отбор , кой ли ги брои вече. Затова и подат от разни дървосекачи и жилещи насекоми в Европа.

падат от разни дървосекачи защото политиката на всеки един отбор е да разпродава всичко възможно!Всичко се върти около далаверата на шефа!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 юни 2009 15:16

Очевидно не е толкова лесно да се намери. Все пак не е и невъзможно. Както и да е, на мен не ми трябва, тогава съдията беше вдигнал засада още преди центрирането, може би Легендата трябваше да получи жълт картон за разкарване на топката по-скоро, но имаше димка от Б сектор, шумотевици. Все ми се струва, че вие сте тези, които искат да променят историята - намери ти репортажа?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 юни 2009 15:28

Кво се дървите не мога да разбера. Пак повтарям, че Атанас Узунов каза ,че е сгрешил, вие се опитвате да ми говорите глупости. Че Иван Леков е некъдърен го видяха всички и на Евро 2000 и след това в цялата му политическа и зам. министерска работа. Това ,че ДАНС не го хванаха и уличиха както трябва, не значи че не е престъпник. Всички го знаем. Знаете го и вие.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 юни 2009 15:35

Това, че е престъпник, не означава, че в този случай не е имало засада. Само да отбележа, че по тогавашните правила нямаше такива неща- пасивна и непасивна засада, свиреше се винаги и във всичко, в момента на паса. Та ето картинката - още преди центрирането има засада - и да спорим и да не спорим - в момента на центрирането има втора засада. Спора е тук, че по днешните правила няма да е засада, защото е пасивна. Тогава обаче бяха други правилата. Не виждам спора.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 16 юни 2009 16:13

tprodanov , амо да отбележа че забележката ти е опашата лъжа. Правилото за пасивна засада е от много преди това.
Имаше доуточнения в ТЪЛКУВАНЕТО на правилата но в основата са си същите.
Доколкото си спомням ,нямаше засада във всички тълкувания на правилото.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “Архив”