Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: Трябва ли Николай Костов да си подаде оставка ?

Мнениеот the_blue_fan » 25 мар 2012 19:35

Bourgas написа:
balef написа:До сега Левски не е изиграл нито един качествен мач под ръководството на старши треньора Николай Костов !
Левски от както съществува винаги е имал централен нападател !!!

Трябва ли непрекъснато да пускате едни и същи малоумни теми всеки път, като паднете или направите равен? Отговори ми, ако обичаш?

Ааа защо не си гледаш твоя отбор ? Не става дума за загубата,а за играта на Левски като цяло.Другия път ако не си сигурен за нещо по-добре не пиши излишни коментари. Ние, феновете на Левски сме си взели поука от т.н. кредит на доверие. Цска само след един мач замениха великия си треньор Д.Пенев.. Бг Капело се изложи тотално.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 25 мар 2012 19:36

иначе ако само за пет минути ме оставят по отделно с Йовов,Гджев и особено с Макето не знам какво бих им причинил.
Ама ни си лаем тук във форума,а тези тримката си на правят на ,,две стинки,,.
Как веднъж някой от ръководителите на различните фракции не излезе на саморазправа с тези примадони.
Днес слушам Гугутката скача на тренера.
LEVSKI_FOREVER

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 25 мар 2012 19:36

Theos написа:
batmanlevski написа:Костов не е лош треньор ,но не му пука за Левски и не влага и част от уменията си ! от друга страна е ясно ,че след като смени Йовов във 30-тата минута си навлече няколко врагове в състава - Йовов ,Гаджев и Тасевски ,при това положение или те тримата трябва да напуснат или Костов ,а в такива ситуаций винаги печелят футболистите,така че дните на Костов са преброени .може би още в четвъртък след загубата от Литекс или най-късно в неделя след загубата от лудогорец Костов ще бъде изгонен от отбора

Лошото е ,че ще трябва да чакаме нови 2 унижения...или пък гениалния ход на Костов да пусне Старокин и Димов и да си спаси поста...евентуално, ако има положителни резултати....но по добре да си хваща влака за Добрич, Левски му е много голяма хапка...не можеш да отговаряш по тоя смешен начин, в Пловдив му виновен вятъра, днес подценяването...как ще подцениш ти директната възможност да излезеш на първо място...и както един колега по горе написа, да нямаш отговори нито за играта, нито за мерките, абе за абсолютно нищо...такъв мишок не ни е нужен...дано Мъри да бъде върнат по бързо, иначе ще ударим 4 място накрая на сезона.

Що не ревахте така срещу Ратко или срещу Гонзо, а ревнахте след ЕДНА загуба в първенството? Ако Костов е мишок, то Мъри не знам какъв трябва да е, защото много си приличат с Костов... Я ми кажи какво направи Мъри, без Наско?

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 25 мар 2012 19:38

ТРЯБВА ДА СИ Я ПОДАДЕ !!! Пиша го още от началото на подготовката !!! НЕАДЕКВАТЕН Е, ЕДВА ГОВОРИ, НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА !!! Не знае къде се намира, играем ганкиното и ни изнервя всички. Той не е човекът за Левски! Не ми се развиват пак теориите, които развивам след всеки мач... писна ми! Ще кажа само едно: ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕ МЪРИ !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 25 мар 2012 19:39

zlatan написа:иначе ако само за пет минути ме оставят по отделно с Йовов,Гджев и особено с Макето не знам какво бих им причинил.
Ама ни си лаем тук във форума,а тези тримката си на правят на ,,две стинки,,.
Как веднъж някой от ръководителите на различните фракции не излезе на саморазправа с тези примадони.
Днес слушам Гугутката скача на тренера.Кой ти плати бе нещастник та да ми говориш че Левски нямал нападател и бла бла не евиновен тренера бе смешник.

Да ти кажа баш Костов си е виновен, като виждаш ,че 3ма те бойкотират, пък пусни Старокин и Димов, а защо не и Антонио Вутов, днес вместо да ми пуска накрая Йовов да беше пуснал Вутов!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 25 мар 2012 19:42

Hellkeeper написа:
Theos написа:Лошото е ,че ще трябва да чакаме нови 2 унижения...или пък гениалния ход на Костов да пусне Старокин и Димов и да си спаси поста...евентуално, ако има положителни резултати....но по добре да си хваща влака за Добрич, Левски му е много голяма хапка...не можеш да отговаряш по тоя смешен начин, в Пловдив му виновен вятъра, днес подценяването...как ще подцениш ти директната възможност да излезеш на първо място...и както един колега по горе написа, да нямаш отговори нито за играта, нито за мерките, абе за абсолютно нищо...такъв мишок не ни е нужен...дано Мъри да бъде върнат по бързо, иначе ще ударим 4 място накрая на сезона.

Що не ревахте така срещу Ратко или срещу Гонзо, а ревнахте след ЕДНА загуба в първенството? Ако Костов е мишок, то Мъри не знам какъв трябва да е, защото много си приличат с Костов... Я ми кажи какво направи Мъри, без Наско?

Защо мислиш ,че не съм против Гонзо, а пък срещу Достанич, бях от ден номер 1, за Мъри успехите му говорят, няма как да го коментираме, а в момента е нужен обединител, а такъв освен Мъри в момента друг няма как да се намери...Костов сам си подписа оставката, ако е смятал ,че го бойкотират някои играчи, да ги беше докладвал на Тонев или извадил от състава, може да вади Грийн, но Гаджев и Тасевски не може, а и титуляри ги пуска! Е какво е очаквал?
И най -важното, отбора нищо не играе, мен не ме греят победите над Враца и Монтана!
Последна промяна от Theos на 25 мар 2012 19:44, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 мар 2012 19:42

donDiego написа:А сега какво мислиш :mrgreen:

Мислиш, че 1-2 негативни мача и резултата ще ми променят мнението ли ?
Сбъркал си адреса ... ;)

Отговорих ли на въпроса ти ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 мар 2012 19:44

Добре де,защото триото в центъра да е против Костов.И 3мата имат спад преди началото на полусезона. Вижда се че Тасевски е извел само Калво в мача с/у Славия за 3тият гол и нищо повече 5 мача. Гаджев няма един точен шут от далече(може би има 1 ) . Гърбавият няма да го коментирам. На няколко пъти казаха че уважават треньора. Стига глупости!
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 25 мар 2012 19:46

Абе повечето хем защитавате Н.Костов, хем изреждате куп лично негови грешки?!?!?!?!?

1.Слаба трансферна политика
2.Никаква тактика
3.Неподходящи стартови 11
4.Още по-неподходящи смени по време на мач
5.Лоши отношения в съблекалнята
6.Постоянно мрънкане

и т.н.т.

Ами и аз , незнам дали трябва да си подава оставката, но ако не го направи, съм сигурен ,че трябва да го МАХНАТ.

Баси смешника е тоя, а след Вили Вуцов и Радко си мислех че няма да има по-зле!!!!!

П.П. Като не го слушат да ги праща при Грийн............Йовов,Тасевски,Гаджев,Калво - на пейката и да влизат юношите.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 25 мар 2012 19:46

Самия факт, че треньора на Миньор надхитри тактически Костов говори много. Разучават ни лесно, знаят ни слабите места. Ами преди мача говореше колко добри са Миньор и колко са силни като гости на софийските отбори,а след мача ни се оправдава с подценяване :roll: Не знам колко време му остава, но аз такъв Левски не искам да виждам повече. Ами Диамонтен видяхте ли колко беше потен в 10-15 та минута.Това не е нормално ! Остава ни да видим след като не наспи Тонев какво ще измисли..
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Архив”