Hellkeeper написа:Theos написа:Лошото е ,че ще трябва да чакаме нови 2 унижения...или пък гениалния ход на Костов да пусне Старокин и Димов и да си спаси поста...евентуално, ако има положителни резултати....но по добре да си хваща влака за Добрич, Левски му е много голяма хапка...не можеш да отговаряш по тоя смешен начин, в Пловдив му виновен вятъра, днес подценяването...как ще подцениш ти директната възможност да излезеш на първо място...и както един колега по горе написа, да нямаш отговори нито за играта, нито за мерките, абе за абсолютно нищо...такъв мишок не ни е нужен...дано Мъри да бъде върнат по бързо, иначе ще ударим 4 място накрая на сезона.
Що не ревахте така срещу Ратко или срещу Гонзо, а ревнахте след ЕДНА загуба в първенството? Ако Костов е мишок, то Мъри не знам какъв трябва да е, защото много си приличат с Костов... Я ми кажи какво направи Мъри, без Наско?
Защо мислиш ,че не съм против Гонзо, а пък срещу Достанич, бях от ден номер 1, за Мъри успехите му говорят, няма как да го коментираме, а в момента е нужен обединител, а такъв освен Мъри в момента друг няма как да се намери...Костов сам си подписа оставката, ако е смятал ,че го бойкотират някои играчи, да ги беше докладвал на Тонев или извадил от състава, може да вади Грийн, но Гаджев и Тасевски не може, а и титуляри ги пуска! Е какво е очаквал?
И най -важното, отбора нищо не играе, мен не ме греят победите над Враца и Монтана!