Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот santiliana » 06 авг 2011 19:28

hrclspr12 написа:И да влязат в групите, Търнава са пълен ... Само съдиите или някаква манипулация ще ги вкарат там, а не че са толкова класни. А този Томачек няма по - дървен и нагъл футболист от него.

Това говори още по-лошо за нашите играчи и треньор.
Просто в момента сме НИКОИ, това измамно и излишно надуто самочувствие на Гонзо, на Батков и на нас самите- ни изигра много лоша шега.Живеехме си в някакъв собствен свят и се бяхме приели сякаш около нас се върти футболния свят.А малцина бяхме тези, които се опитаха да покажат,че нещата хич не вървят, че е по-добре овреме да се търсят промени- но не, бяхме заклеймени,че не сме били истински левскари и сме говорели глупости.И защо сега трябва да се чака да загубим точки (въпрос на време е), че да търсим промяната?! Но всъщност вече няма смисъл,тази есен ще бъде една от най-скучните и тъжни футболни такива за нас- левскарите.
Това е.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 авг 2011 19:29

Ако за теб Търнава е средноевропейски отбор, значи критериите ви са крайно занижени. Очевидно, поне за теб, всичко над Санта Джулия вече е средноевропейски отбор. А всичко над Търнава е неземен гранд. Е, живей си в своята приказка, проблемът си е твой....

Ами според твоята приказка, обори ме с някакви факти:
-имаме ли сме някога по-големи постижения от въпросния отбор?
-сравни ми футболните постижения на отборите от Чехословакия и България
-къде са днес по развитие България и къде Словакия?

п.п. Убеден ли си, че Гонзо днес е тук, а утре го няма? Това "днес" продължава вече 3 години... не е ли множко?

Ами едва ли е толкова множко. При нас няма практика да се назначават треньори и след 6 месеца да се уволняват!

По твоята логика Левски какъв отбор е, в сравнение с Търнава?

По моята логика Левски не е нищо повече с което може да се похвали като отбор спрямо Спартак.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2011 20:04

BLUE CHAMPIONS написа:Ами едва ли е толкова множко. При нас няма практика да се назначават треньори и след 6 месеца да се уволняват!

Това ти изказване просто ме убеждава, че е пълна загуба на време да се говори с теб. Мога да се обзаложа, че същото мислят и огромното болшинство от сините фенове тук...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2011 20:12

hrclspr12 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
siniq_fen написа:За мен Търнава не са никакъв средноевропейски отбор и отпадането от тях е резил. Пълен , при това.

Да не запееш друга песен ако влязат в групите?

И да влязат в групите, Търнава са пълен ... Само съдиите или някаква манипулация ще ги вкарат там, а не че са толкова класни. А този Томачек няма по - дървен и нагъл футболист от него.

Пич, а вас кой ви добута до този резил-служебно срещу калиакра, голове от засада срещу Черноморец и Видима (ако се не лъжа)-ето ви 9 точки.Славия ви се нагъзи резонно през пролетта (през есента леко сбъркаха и ви взеха 2 точки)-станаха 12.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 20:21

Ааа, не съм съгласен. Калиакра просто така се случи, че бойкотираха. Те са определено отбор на ЦСКА. Голът срещу Видима, първият не беше от засада.
Цонко Цонев е принципен човек, защо всички го обвиниха в какви ли не глупости? Ами Академик, не направиха ли същото срещу Литекс, че и по-лошо, скриха предаването на мача.
Не отричай, че е позорно, че отпадаме от Търнава. Никой не казва, че са чак толкова слаб отбор, но какви групи, Боже мой. То и Левски няма място там, Тървана са ужасно слаби.
Кажи друго, по - интересно - защо от конкурентите на сините направиха всичко възможно, за да изгонят Дембеле. Ето това е сериозен проблем.
Защото именно тогава започна голямото пропадане на сините и нямаше да са много вървежни приказките, които казваш. Просто Левски нямаше да е толкова слаб.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 авг 2011 20:22

vaskonti написа:Това ти изказване просто ме убеждава, че е пълна загуба на време да се говори с теб. Мога да се обзаложа, че същото мислят и огромното болшинство от сините фенове тук...

А кое за теб е незагуба на време да проявяваш компетенция тук? Мед ти капе, че болшинството сини фенове са афектирани в момента и ти подклаждаш огъня ли? Язък за иначе добрите ми впечатления към теб. Да, аз също обичам да се закачам с "твоите" съфорумници, но няма да го правя в състояние на афект, а не е никак трудно ако Стяуа ви отнесат, да дойдем да ви уволняваме Радукановци, Борисовци и т.н., но спок няма да падам аз лично до там, а на теб щом ти е кеф, може да продължиш, аз лично ти обещавам повече да не ти губя времето.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2011 20:30

hrclspr12 написа:Ааа, не съм съгласен. Калиакра просто така се случи, че бойкотираха. Те са определено отбор на ЦСКА. Голът срещу Видима, първият не беше от засада.
Цонко Цонев е принципен човек, защо всички го обвиниха в какви ли не глупости? Ами Академик, не направиха ли същото срещу Литекс, че и по-лошо, скриха предаването на мача.
Не отричай, че е позорно, че отпадаме от Търнава. Никой не казва, че са чак толкова слаб отбор, но какви групи, Боже мой. То и Левски няма място там, Тървана са ужасно слаби.
Кажи друго, по - интересно - защо от конкурентите на сините направиха всичко възможно, за да изгонят Дембеле. Ето това е сериозен проблем.
Защото именно тогава започна голямото пропадане на сините и нямаше да са много вървежни приказките, които казваш. Просто Левски нямаше да е толкова слаб.

Аз не разбирам самочувствието, което има българският фен, че неговият отбор е страшилище в Европа , а противникът обикновено е анонимник.Като гледам историята на двата отбора, определено анонимникът е Левски.
Дембеле си замина, защото му беше тясно в България.Няма нормален футболист, с качества, който да се натиска да играе тук.
Вие е по-добре да си гледате вашата кошарка, защото с треньор Гонзо много трудно ще направите нещо в шампионата (ако не ви подпират, което няма да е новина, а просто констатация).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2011 20:46

konvoec написа:Като МЮ, да, дай да си земем жълто-червени шалчета и да протестираме. . .. :mrgreen:

Не може единственият шанс да има успех протест на балканите е под наслов 'свободата неще екзарх,иска Караджата'
п.с.Този протест обаче също е обречен ако няма хора на стадиона,още повече,че има и платена агитка като софия-запад.Начинът е със скандирания и плакати (ако могат да се внесат де,защото трябва разрешение от гугутката)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 авг 2011 20:54

Кашчей написа:daniel875, не те разбирам!
Когато обичаш един отбор, ти си го обичаш заради него самия.Ако го обичаш, защото печели.. значи не обичаш отбора, а успехите му.Батков го плюете и с право, но има ли някой от вас реална алтернатива на Батков?Тук, преди 6-7 месеца, един пич се кълнеше, че "Левски" ще бъде поет от мощен инвеститор..досега нищо, освен неговите твърдения.
Да се върна пак на обичта на феновете....Колко от вас ще са навити на варианта "Ботев" Пд.?Тук чета, че това не е моят "Левски", защото се очертава трета година без трофей.Че ти "Левски" (ЦСКА, Ботев, Локомотив) само заради трофеите ли ги обичаш?
Преди време бях написал нещо и ще го повторя:
-Ако майка ми не е манекенка и не печели награди, и не я дават постоянно по тивито... трябва ли да я обичам, или не?

Опитвам се да си представя Левски и ЦСКА в положението на Ливърпул, но ми е бедна фантазията какво посещение ще имате на мачовете след не 20, а след 5 години без трофей.Ако станат пък 20... Герена и БА ще станат свърталища на змии и таралежи.

Отборите се хранят от успехите,ако можеше да се провери съм убеден ,че феновете на Ливърпул са намалели за сметка на други отбори,просто това е неизбежно

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2011 21:06

Силно ме съмнява това за Пул. Там не пълнят стадиона само за евромач. Някой ако си спомни, кога за последно е имало повече от 15 000 левскари на мач между "Левски" и български отбор, щото аз последните 13-14 години не помня. ;)
Някой представя ли си 20-ина хиляди в понеделник на Герена? Нали? И аз така.
Освен ако не се организира някаква мразалянковска кампания срещу Гонзо, може би. :mrgreen:
Отстрани ни равностоен съперник.
Ако някой има някакво супер високо мнение за нивото на българският футбол се е излъгал супер жестоко.
Ще го кажа по друг начин:
Умник в клас от деца-идиотчета...
Сещате се, нали?

Върни се в “Архив”