Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот iliev72 » 26 ное 2017 20:05

CSKA69 написа:Клоп беше казал, че титлата в Англия ще бъде решена до януари, визирайки невероятната форма на Сити. Аз ще бъда по-смел от германеца и ще прогнозирам, че след мача на Олд Трафорд в началото на декември титлата ще е вече спечелена от хората на Гуардиола 8-)

Като си толкова смел заложи 100 хил. , че ще спечели титлата в някой букмейкър ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 26 ное 2017 20:09

Ако имах толкова пари, може би :lol:

Пп Кой казва, че не съм вече направил залога за Сити шампион.. още преди началото на сезона?! ;)
Изображение

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 26 ное 2017 20:11

kingofpop написа:
sunscres92 написа:Хъдърсфилд толкова здраво са се барикадирали и все пак Агуеро изпусна доста.

В такива мачове се вижда, колко по-важен е Силва за Сити отколкото Де Бройне. Испанеца ги направи криви на няколко пъти.

глупости, Де Бройне е половин отбор за Сити(според мен) не случайно Пеп не го вади дори за минутка във ВЛ.....и точно този мач си пролича това - не му вървеше играта и Сити се измъчиха много

а Стърлинг вече 10 точки само той май им донесе, той ще ги направи шампиони пък нега го плюят феновете на Пул :mrgreen: :mrgreen: боли го ку*а

П.П. Пеп иска да стане шампион още до януари, за да пуска после резервите и да се пази за ШЛ, логично е

Абсурд, Де Бройне играе толкова добре, само защото Силва и Фернандиньо му го позволяват.

Пусни си мач на Де Бройне без Силва до него и виж как белгиеца изчезва от терена. За мен Силва е класа над Де Бройне към момента, като влияние на терена.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 ное 2017 20:15

Сити в момента играят страхотен футбол и е нормално да водят. Очаквам да не загубят точки до мача с Юнайтед, където равния ги удовлетворява.
Не знам какво ще пропиляват, ама са най-равностойният тим в Лигата и до този момент са заслужен лидер. Успяват да се запазят от контузии, изключвам Менди.
В сряда ще излязат с Бернардо, Жезус и Гюндоган и играта им ще бъде на постоянно ниво.
Днес не Де Бройне, а Силва беше трагичен и сбърка страшно много пасове. Все пак тези трудни мачове те правят шампиони.
Най-парадоксалното е, че Сити загубиха от най-слабият тим в Лигата - Евертън :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 ное 2017 21:05

bilyaletdinov написа:Сити в момента играят страхотен футбол и е нормално да водят. Очаквам да не загубят точки до мача с Юнайтед, където равния ги удовлетворява.
Не знам какво ще пропиляват, ама са най-равностойният тим в Лигата и до този момент са заслужен лидер. Успяват да се запазят от контузии, изключвам Менди.
В сряда ще излязат с Бернардо, Жезус и Гюндоган и играта им ще бъде на постоянно ниво.
Днес не Де Бройне, а Силва беше трагичен и сбърка страшно много пасове. Все пак тези трудни мачове те правят шампиони.
Най-парадоксалното е, че Сити загубиха от най-слабият тим в Лигата - Евертън :lol:

играха много време с 10 човека, дето изгониха Уокър, и 2 рото дори и с 10 ги убиха и едвам не обърнаха
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 ное 2017 21:06

sunscres92 написа:
kingofpop написа:
sunscres92 написа:Хъдърсфилд толкова здраво са се барикадирали и все пак Агуеро изпусна доста.

В такива мачове се вижда, колко по-важен е Силва за Сити отколкото Де Бройне. Испанеца ги направи криви на няколко пъти.

глупости, Де Бройне е половин отбор за Сити(според мен) не случайно Пеп не го вади дори за минутка във ВЛ.....и точно този мач си пролича това - не му вървеше играта и Сити се измъчиха много

а Стърлинг вече 10 точки само той май им донесе, той ще ги направи шампиони пък нега го плюят феновете на Пул :mrgreen: :mrgreen: боли го ку*а

П.П. Пеп иска да стане шампион още до януари, за да пуска после резервите и да се пази за ШЛ, логично е

Абсурд, Де Бройне играе толкова добре, само защото Силва и Фернандиньо му го позволяват.

Пусни си мач на Де Бройне без Силва до него и виж как белгиеца изчезва от терена. За мен Силва е класа над Де Бройне към момента, като влияние на терена.

значи сигурно гледаме различни мачове :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 ное 2017 21:07

CSKA69 написа:Клоп беше казал, че титлата в Англия ще бъде решена до януари, визирайки невероятната форма на Сити. Аз ще бъда по-смел от германеца и ще прогнозирам, че след мача на Олд Трафорд в началото на декември титлата ще е вече спечелена от хората на Гуардиола 8-)

Ако почнат с дузпа, гол от засада или червен картон - като нищо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 ное 2017 11:14

Клоп беше казал, че титлата в Англия ще бъде решена до януари

Ако сър Алекс каже подобно нещо...може и да се вземе за чиста монета, но да го казва мениджър, който дори не е участвал пряко в битката за титлата, мисля че звучи доста несериозно.
Както се казва - от позицията на какъв говори Клоп? Някакъв рекордьор ли е, с 10+ годишен стаж в Англия ли е?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 ное 2017 11:25

smoothc написа:
Клоп беше казал, че титлата в Англия ще бъде решена до януари

Ако сър Алекс каже подобно нещо...може и да се вземе за чиста монета, но да го казва мениджър, който дори не е участвал пряко в битката за титлата, мисля че звучи доста несериозно.
Както се казва - от позицията на какъв говори Клоп? Някакъв рекордьор ли е, с 10+ годишен стаж в Англия ли е?

Той говори от неговата позиция - че още от януари няма да е в битката за титлата :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 ное 2017 11:36

Той говори от неговата позиция - че още от януари няма да е в битката за титлата

В такъв случай по-добре да си беше замълчал :)

Върни се в “Архив”