Метц е хубав отбор. Само Оксер дето го нема, иначе щяха да са почти като в доброто старо време. Ще ми се да станат малко по-равностойни първите в класирането, ама тия пари на ПСЖ си казват думата. Дано да е по-оспорвано. Няма ли да им омръзне да взимат всичко всяка година се чудя? Иначе от представянето на Монако не съм доволен през втория полусезон- след като Ел Шаарави се махна нямахме добър нападател, с ментето от Анжи толкова, ама пак де щом си запазихме място в квалификациите за ШЛ, значи горе-долу пак ще имаме някакви амбиции и следващия сезон. Иначе Лион изненада доста, то при тях изобщо не вървеше нищо в по-голямата част от сезона и изведнъж втори, че и директно в групите.

Е, има и много уредени мачове и във Франция, а и парите си казват думата накрая.. Няма какво да се лъжем. От десет първенства един Лестър ще има, няма да има 2 или 3.

[offtopic]Ама те и Лестър купиха много мачове и според мен си имат много, много пари, а сега ще имат и още повече. Още преди да ги знаем четох разни интервюта на Раниери, че са финансово стабилни и т.н.
Тях ще ги призная за отбор само ако превземат и Шампионската лига! А ако са толкова добри, са длъжни просто и това да направят. Ами да ги видим колко са добри като започне сряда-събота да се играе. Той Венгер е прав, че може да го закъсат много сериозно, но може и да се справят. Ако не си продадат звездите, може да се пробва и един залог - Лестър европейски шампион, има всекакви идиоти и ще го опитат и това.

[/offtopic]