Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Въкито
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА тепърва започва!

Мнениеот Въкито » 01 юли 2013 17:04

delqnski47 написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Не столетно а поколение трето, нещо което не знаете какво е :lol: Моя дядо е 82г и е съм свидетел на разказите и свидетелствата му за вашия скалъпен жиовтец :mrgreen:

То и моя дядо ми е разказвал за вашия скалъпен животец,ама не съм тръгнал тука да обяснявам във форума :lol:

Кво да кажа?И моят дядо като заговори за ЦСКА и очите му заблестяват!Нямало как да има трето поколение цесекар :lol: !Синовете ми са четвърто 8-) !

Въкито
Контакти:

Мнениеот Въкито » 01 юли 2013 17:06

didayyord написа:
Въкито написа:
Braveheart73 написа:
Кога най-накрая празните ви тикви ще проумеят, че държавата не ви е длъжна с нищо, нито на вас, нито на който и да е футболен отбор. Това са акционерни дружества, оцеляването, съществуването и благополучието на които е грижа единствено и само на собствениците им. На държавната хранилка беше сложен край преди повече от 20 години. Относно действията на полицията, какво предлагате - всеки да троши и пали, щото бил си оттстоявал мнението така. Значи вие не само не изпитвате вина за олигофренските си действия, ами очаквате и да ви съжаляваме??

Нищо не очакваме от вас,освен ДА НИ ОСТАВИТЕ НА СПОКОЙСТВИЕ да си обсъдим нещата!Вече един месец серете едни и същи ла.на в нашия форум!
Ако ние всички дойдем във вашия и пишем само глупости,хубаво ли ще ви е!??На вас сигурно не ви пука,но на нормалните сини фенове ще им е доста зле!

Абе, ти май наистина си от скоро тука. Ами те вашите всичките са си в нашия форум и пишат само глупости, какво ако има в случая!

И кои от нашите са там?Преброите се вие,постоянно присъстващите!Скоро,скоро,какво значи скоро :lol: !Времето е в нас и ние сме във времето!

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 01 юли 2013 17:43

Борбата за спасението на ЦСКА тепърва започва!

И главния акционер, президент и ст.треньор си събра багажа и отиде на море :lol:
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 01 юли 2013 17:44

delqnski47 написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Не столетно а поколение трето, нещо което не знаете какво е :lol: Моя дядо е 82г и е съм свидетел на разказите и свидетелствата му за вашия скалъпен жиовтец :mrgreen:

То и моя дядо ми е разказвал за вашия скалъпен животец,ама не съм тръгнал тука да обяснявам във форума :lol:

Минаха годинките когато се пееше на стадиона....леСки свине,свине,свине,свине...леСки свине и т.н.
Сега са прости говеда! :oops:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 01 юли 2013 17:46

pampi написа:
1977 написа:Да е жив и здрав дядото да разказва как комунистическия изрод БКП сложи пагони на Левски.Хубаво е да се знае кой,кога и защо сложи окови на Левски!!

Айде пак друг е ви е виновен, горките. Ами сега що не ги махнете тези агенти и доносници и не се отделите окончателно от МВР. А де !
На чужд гръб и сто тояги са малко! Да не би феновете на ЦСКА да са ги довели Титан в клуба, че храчите и плюете по тях, а?
Това е положението, това комунистическо милиционерско клеймо ще си го носите на гъза докато ви има. 8-)

Това клеймо ни го сложиха тези които ви създадоха-хайде отречи!!
А това че Титан не сте ги избрали Вие-Ок -съчувствам ви-само че е хубаво да се замислиш как реагирахме ние когато Борат поиска да ни смени историята
и как реагирате вие когато Титан иска да смени вашата история и да станете Нефтохимик.Намираш ли разлика?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Avon

Re: Аутлет ,,ЦСКА"

Мнениеот Avon » 01 юли 2013 18:01

Въкито написа:Значи само едно е важно, да е по правилата!Ако ЦСКА направи нещата по правилата???

Има ли такъв случай в последните години? :roll:
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Въкито
Контакти:

Мнениеот Въкито » 01 юли 2013 18:18

Avon написа:
Въкито написа:Значи само едно е важно, да е по правилата!Ако ЦСКА направи нещата по правилата???

Сигурно има много такива случай!Ако не беше така,нямаше да получаваме лиценз всяка година!Въпреки,че изкарваш нещата от контекста,защото съм подчертал конкретно нещо!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Време е ЦСКА да си плати за всичко сторено

Мнениеот Кировец » 01 юли 2013 18:24

nick1965 написа:
Pupper_ написа:Sokoban, не си прав приятелю! Каквото и да е сторил ЦСКА като клуб, неговите привърженици, едва ли са имали думата, едва ли са гласували ЗА, едва ли са прокарвали идеите и подпомагали мародерството спрямо останалите клубове в България! Фалита на ТИТАН е заслужен, мъката в привържениците - едва ли. Аз им съчувствам, защото клуб който обичат и който им е носил радост в момента е поставен до стената. Без феновете да имат някаква вина. Но съм сигурен, че след 3 години, ще се върнат с гордо вдигнати глави и ще изпитват огромна радост и наслада от любимия си ЦСКА. Така както аз и ти се радваме на Ботев Пд. Това е етап през който ще преминат всички отбори. Берое, Пирин, Черноморец, Ботев и мн. други вече минаха, сега са ЦСКА, скоро и Левски ... няма друг начин, да се отървеш от години разруха и съсипия.

Имат вина,разбира се!Защо изпочупиха БФС , а не главите на Титаните???Защо търпяха повече от 5 год? Дори и публиката им е разделена ,една част против Титан,една с Титан,една с Дучето....една против Дучето,една с БФС , а друга срещу.............и да не забравя ,една част им дреме за ЦСКА , просто са срещу всички и всичко! Вие , навремето да не би да търсехте проблемите в другите?!! Да не би да изпочупихте всички административни сгради?? Не! Направихте така,че селския да си тръгне и то с ШУТ в Г..а ! Лично мое мнение,не ангажирам никой с него!

Разделение има дори на националните протести. Такива големи каузи като ЦСКА нямат място за сравнение с Ботевъ от Пловдив, който си е чисто Пловдивски "гранд" помнещ единствено славните победи над...ЦСКА и Левски преди десетки години.

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 01 юли 2013 20:12

Въкито написа:
Avon написа:

Сигурно има много такива случай!Ако не беше така,нямаше да получаваме лиценз всяка година!Въпреки,че изкарваш нещата от контекста,защото съм подчертал конкретно нещо!

Е, защо тогава изпочупихте на перукан бърлогата?
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 01 юли 2013 20:28

Алоо комсомолци от Офанзива, комунистически исчадия, това да не ви е 44г. Някога дедовците ви се бореха с мандрите на хорицата, а сега вие със стъклариите. Всички вие сте хулигани и следва да бъдете озаптени.

Върни се в “Архив”