ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Pichichi » 15 авг 2013 12:53

С абсолютно нищо, просто коментираме правилата на УЕФА

Точно!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 15 авг 2013 15:27

Udoji90 написа:Бях убеден, че след изгонването на няколкото чужденци от "Левски", веднага ще изникнат "новини", че взимаме някого от тях. Това за Мюлдер е поредната измислица на "Стандарт", при които е рядкост да напишат вярна информация за ЦСКА. От друга страна, нямаме напълно читав десен бек, така че ако пък случайно се окаже истина, би свършил работа. Принципно Рамос от тези е най-класен за мен, но пък играе само когато е в настроение (като Маркиньос и Платини). Колкото до Лопес, от малкото му изяви в "Левски" ми изглежда трагичен, макар че винаги съм твърдял, че от няколко мача не мжое да се прави генерален извод за даден играч. Както и да е, за мен няма дори минимален шанс да дойде някой от тези - на първо място не биха се вместили в тавана ни за заплати.

Мюлер им беше най-класния десен бек след ж.миланов за мен бе изненада че изгониха него.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 авг 2013 16:53

Червени Воини написа:
Udoji90 написа:Бях убеден, че след изгонването на няколкото чужденци от "Левски", веднага ще изникнат "новини", че взимаме някого от тях. Това за Мюлдер е поредната измислица на "Стандарт", при които е рядкост да напишат вярна информация за ЦСКА. От друга страна, нямаме напълно читав десен бек, така че ако пък случайно се окаже истина, би свършил работа. Принципно Рамос от тези е най-класен за мен, но пък играе само когато е в настроение (като Маркиньос и Платини). Колкото до Лопес, от малкото му изяви в "Левски" ми изглежда трагичен, макар че винаги съм твърдял, че от няколко мача не мжое да се прави генерален извод за даден играч. Както и да е, за мен няма дори минимален шанс да дойде някой от тези - на първо място не биха се вместили в тавана ни за заплати.

Мюлер им беше най-класния десен бек след ж.миланов за мен бе изненада че изгониха него.

[offtopic]И аз съм учуден, защото напоследък играеше добре, докато в първия си сезон в "Левски" например имаше по-колебливи изяви. Явно Йоканович нещо не го хареса и го заби на пейката още от първия мач. Колкото до Ж. Миланов, не съм съвсем съгласен - за мен това е един от най-надценените български играчи изобщо в последните години.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 авг 2013 17:26

dreben23 написа:
Прегер на крачка от договор

Австриецът впечатлил Стойчо, контрактът въпрос на време
Томас Прегер е на крачка от подпис с ЦСКА. Австриецът е оставил добри впечатления от представянето си в тренировките. Прегер изигра и цял мач срещу Локомотив Мездра, като бе един от малкото, които бяха на ниво.

Все пак още не е напълно сигурно, че бившият футболист на Рапид Виена ще облече червената фланелка, но засега по-скоро везните клонят натам. Младенов държи в отбора му да има класни и опитни футболисти, като те да бъдат привлечени колкото се може по-бързо.

Заради късата си резервна скамейка, Стойчо Младенов продължава да търси нови играчи. Той е готов да даде още един шанс на австриеца Томас Прегер.

Бившият футболист на Рапид Виена се представи ужасяващо слабо в контролата с аматьорите от Локомотив Мездра, загубена с 1:2.

Въпреки това, треньорът е готов да го тества още десет дни и след това да му предложи договор. В този период Прегер ще има време да се аклиматизира.

Ако не се съгласи на това условие, халфът е свободен да си ходи. Той обаче трудно ще си намери нов отбор, ако не се озове в ЦСКА и затова може да се навие на нови проби.

Кой от двата цитата е верен :roll:

ПП- Защо го пишат ПрЕгер, след като и на немски името му е ПрАгер? Поне аз не видях в австрийски сайт да има умлаут над А :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 15 авг 2013 18:10

Pichichi написа:От левскарите Мюлдер е добър играч и с много условности Рамос също става. Това обаче са играчи които
не можем да си позволим като заплати. Според мен обаче при нас го има момента В.Илиев да препоръча Р.Лопес
защото бяха в един клуб а вече взехме Милисавлевич по препоръка на Гъргоров. Само че при този Лопес
сега се чудя дали няма казус с 3 клуба в един сезон (3-тия ще евентуално новия му отбор след Левски).
Как се гледа в календарна година не може да играе за 3 клуба или за период начало край на сезон т.е.
лятото на 2013 до лятото на 2014-та?

Ако вземем някой от изгонените дано да е Рамос!
Той е най-класен, от всички!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 15 авг 2013 18:11

гражданин от село написа:Лопес с какво толкова ви е впечатлил?

С нищо!
Кръгла 0 е!
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 авг 2013 18:30

Кашчей написа:
dreben23 написа:

Ако не се съгласи на това условие, халфът е свободен да си ходи. Той обаче трудно ще си намери нов отбор, ако не се озове в ЦСКА и затова може да се навие на нови проби.

ПП- Защо го пишат ПрЕгер, след като и на немски името му е ПрАгер? Поне аз не видях в австрийски сайт да има умлаут над А :roll:

Ама се чудиш и ти за какво да се хванеш. Дублетна форма. :mrgreen:

Предполагам, че се произнася транскрибирано {ае}. Според мен е по-скоро с "е" произношението му, но ми е все тая как му викат и го пишат- по-важното е да ви вкарва голове. :)

Заложи на 'е'. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 авг 2013 18:38

Рамон Лопес е добър футболист. Друг е въпроса, че на Гереня влезнаха в ритъма на Титан АС. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 авг 2013 18:40

dreben23 написа:
Кашчей написа:
dreben23 написа:

Ама се чудиш и ти за какво да се хванеш. Дублетна форма. :mrgreen:

Предполагам, че се произнася транскрибирано {ае}. Според мен е по-скоро с "е" произношението му, но ми е все тая как му викат и го пишат- по-важното е да ви вкарва голове. :)

Заложи на 'е'. :)

Няма да заложа на "е", защото в австрийският сайт нямаше и ае , като форма на изписване. Освен това Прагер си е доста по-немски
звучащо от Прегер, но това беше просто отклонение. Въпросът беше на коя информация на Дон Бидон да се вярва, след като в едната казват, че Стойчо е впечатлен и Прагер е играл чудесно, а два-три часа по-късно инфото вече е различно 8-) 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 авг 2013 19:40

[offtopic]А как произнасят думата "fat" например американците и как англичаните? Транскрипцията е начинът по който се изговаря дадена дума, а не начинът по който се пише. ;) Правете разлика.. Англичаните ще кажат [faet], но американците ще кажат [fat]. :)

Същата работа и с Пра(е)гер - знам, че на немски се пише каквото се чува, ама накарайте един англичанин да произнесе името му да видиш, че ще го произнесе с 'aе' (а ние с 'е'). В много страни извън немскоговорящите ще е 'ае', можем да се обзаложим. :)

Тъй че за мен лично това не е никаква грешка, за да заслужава осмиване. Осмиване заслужават статиите им против ЦСКА и неистовата им радост при гол във вратата на ЦСКА! :mrgreen: Цитирам по памет: ГООООООООООООООООООЛ! :mrgreen: и съответно: Гол! (когато вкараме ние :lol: ) Това ще го осмивам винаги, понеже се нарича неуважение. :oops:

В транскрипцията се пише с [ае] - между 'а' и 'е се прозинася. Понеже на българина му е трудно да съчетае двете гласни, си го пишем и изговаряме с широкото 'е' . Не виждам защо да му се смеем на името на човека, хубаво си му е и да е жив и здрав да го записват по светлинните табла! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”