Примера Дивисион (2012-2013)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Примера Дивисион (2012-2013)
Фалкао не вервам да е толко тъп да иде там... 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Ами мисля че ако отиде там ще стане втория най-скъпоплатен футболист след Ето'о, така че...тъп не тъп...
- JackPackage
- Контакти:
matador написа:rhaegar написа:Е няма да е нито първият, нито последният футболист, доказал че парите са по-важни за него. Ще слушаме колко е "ентусиазиран от проекта, който се заражда тук" и как "иска да бъде част от всичко това" и т.н.
Е ако отиде в Челси или Сити няма ли да е за париМонако са един от най добрите френски отбори имаха финал в ШЛ преди няколко години.
Челси вече 10 години стигат до минимум 1/4 финалите в ЕКТ, изключение са един или два сезона където отпаднахме на 1/8ките от Интер и Барса, които взеха ШЛ в последствие... Сити - кога? Монако - още повече...
Мата и той дойде в Челси за пари нали....интересно ми е тези които ходят в Арсенал примерно...защо ходят там

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
matador написа:rhaegar написа:Е няма да е нито първият, нито последният футболист, доказал че парите са по-важни за него. Ще слушаме колко е "ентусиазиран от проекта, който се заражда тук" и как "иска да бъде част от всичко това" и т.н.
Е ако отиде в Челси или Сити няма ли да е за париМонако са един от най добрите френски отбори имаха финал в ШЛ преди няколко години.
Монако карат втора година в Лига2 и ако не беше тоя руснак, щяха да си останат там. За да избере тях пред отбор, с който ще може да играе в ШЛ и в сериозно първенство, без значение Сити, Челси, Реал, та дори и да остане в Атлетико, смятай за какви цифри иде реч.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

JackPackage написа:matador написа:rhaegar написа:Е няма да е нито първият, нито последният футболист, доказал че парите са по-важни за него. Ще слушаме колко е "ентусиазиран от проекта, който се заражда тук" и как "иска да бъде част от всичко това" и т.н.
Челси вече 10 години стигат до минимум 1/4 финалите в ЕКТ, изключение са един или два сезона където отпаднахме на 1/8ките от Интер и Барса, които взеха ШЛ в последствие... Сити - кога? Монако - още повече...
Мата и той дойде в Челси за пари нали....интересно ми е тези които ходят в Арсенал примерно...защо ходят там![]()
Мата и Силва доста пъти са казвали че не са искали да напускат Валенсия но са били длъжни зареди финансови проблеми във Валенсия.
Челси без Абрамович дали ще са на това ниво

Монако без толкова много пари стигнаха финал.
- JackPackage
- Контакти:
Мата отказа на Арсенал и премина в Челси....а не е сред най-скъпо платените в Челси...Силва също имаше други оферти освен Сити... 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Мата отказа на Арсенал и премина в Челси....а не е сред най-скъпо платените в Челси...Силва също имаше други оферти освен Сити...
Да съм казал ,че са отишли са пари те помогнаха на Валенсия да не фалира.
matador написа:Челси без Абрамович дали ще са на това ниво![]()
Монако без толкова много пари стигнаха финал.
Е Фалкао какво, ще играе там докато стигнат нивото на Челси ли? Легенда на Монако ще става? Да не стане само втори Жардел, след десетина години да го видим на Тича

Монако игра финал, главно благодарение на учителя по физическо Раниери, който беше мениджър на Челси тогава. Той сега е в Монако между другото, сигурно и това допринася за желанието на Фалкао да иде там.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- JackPackage
- Контакти:
matador написа:JackPackage написа:Мата отказа на Арсенал и премина в Челси....а не е сред най-скъпо платените в Челси...Силва също имаше други оферти освен Сити...
....
matador написа:Е ако отиде в Челси или Сити няма ли да е за пари :?: Монако са един от най добрите френски отбори имаха финал в ШЛ преди няколко години.
С Раниери няма да прокопсат Монако....ако ги класира в зона ШЛ ще е успех за тях...доказан кретен е, виж му визитката и постиженията и ти става ясно за какво иде реч - от 10 години няма силен сезон...

JackPackage написа:matador написа:JackPackage написа:Мата отказа на Арсенал и премина в Челси....а не е сред най-скъпо платените в Челси...Силва също имаше други оферти освен Сити...
....matador написа:Е ако отиде в Челси или Сити няма ли да е за пари :?: Монако са един от най добрите френски отбори имаха финал в ШЛ преди няколко години.
С Раниери няма да прокопсат Монако....ако ги класира в зона ШЛ ще е успех за тях...доказан кретен е, виж му визитката и постиженията и ти става ясно за какво иде реч - от 10 години няма силен сезон...
Ставаше дума за Фалкао не за Мата.Той си решава къде да отиде аз се надявам да остане в Атлетико.