ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 24 ное 2015 23:41

Beladona написа:Ясно ! Ти си платен трол на Ганчев ! Лакмуса се оцвети в лилаво ...добре , че си толкова ...

Бати , тоя избра Лъжеца пред Сашо Попов ... Ей , ти не може да си фен на ЦСКА !!!

Добре, а ти си платен трол на... всъщност и ти не знаеш! А, може би си първият трол борец, за чест и справедливост! :lol: :mrgreen:

ПП Какъв Сашо Попов, ве? На какви хапчета си? Я се осъзнай! Цимбика е по-реална кандидатура в момента от Сашо Попов!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 23:42

demon777 написа:Не знам аз кой какво изхвърли
Знам че Ботев изхвърли Сопот от В група и не е проблем за вас.
Знам че Ботев и Фиорентина си пазят успехите и историята
Знам че ЦСКА днес играе директно във В група както Ботев навремето и на никой не беше против ботев да започне директно от В. Знам че ще спечелим групата и най резонното за мен е да се преименува клуб от Б група и пак няма да сте доволни защото сме ЦСКА
Но квото такова

При Ботев нещата бяха други, както прочем и при Фиорентина. За ситуацията на Ботев нямате забравено в мъглата дружество, а за Фиорентина..ще трябва да се плаща. Освен това, нито един от тези два отбора не е взел буквално друг отбор и само да го преименува!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 ное 2015 23:43

Tommi написа:Леле колко сте изписали. :) А нещата са толкова простички... Лолгиката сочи фалит на настоящия ЦСКА и от тук нататък е изцяло въпрос на личен избор дали ще подкрепяш някакъв новосъздаден отбор, някакво ново обединение, някой друг съществуващ отбор, нещо друго или нищо друго. ;)

Ети Лвскарин момчето ам с акъл
И аз тва се опитвам да им обясня
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 ное 2015 23:44

Tommi написа:Леле колко сте изписали. :) А нещата са толкова простички... Лолгиката сочи фалит на настоящия ЦСКА и от тук нататък е изцяло въпрос на личен избор дали ще подкрепяш някакъв новосъздаден отбор, някакво ново обединение, някой друг съществуващ отбор, нещо друго или нищо друго. ;)

Не е въпрос на личен избор, бъдещето на ЦСКА е тясно свързано с личните битки на един олигарх!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 ное 2015 23:45

Личен избор ли е - да гледаш утре как Демона се радва на Урода, а ти вече нямаш любим клуб?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 23:46

Разликата е малка, но съществена-ЦСКА все още не е умрял, а те вече се оглеждат (някои, не всички) за нов господар, иначе са пълни с вярност и чест!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 ное 2015 23:47

Кашчей написа:
Знам че ЦСКА днес играе директно във В група както Ботев навремето и на никой не беше против ботев да започне директно от В. Знам че ще спечелим групата и най резонното за мен е да се преименува клуб от Б група и пак няма да сте доволни защото сме ЦСКА
Но квото такова

При Ботев нещата бяха други, както прочем и при Фиорентина. За ситуацията на Ботев нямате забравено в мъглата дружество, а за Фиорентина..ще трябва да се плаща. Освен това, нито един от тези два отбора не е взел буквално друг отбор и само да го преименува!

Ти въобще осъзнаваш ли писанията дето редиш?
И двата отбора само преименуват други отбори и в това не виждаш нищо не редно но цска не може да преименува каквото и да е било.

Точно за Ботев има забравено в мъглата дружество

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 23:51

demon777 написа:
Кашчей написа:
Но квото такова

Ти въобще осъзнаваш ли писанията дето редиш?
И двата отбора само преименуват други отбори и в това не виждаш нищо не редно но цска не може да преименува каквото и да е било.

Точно за Ботев има забравено в мъглата дружество

Да де, Ботев имаха, а вие нямате-там е голямата разлика!
Металик се вля в Ботев, но познай Сопот и Пловдив в коя област са. А за Фиорентина..по-добре вземи и прочети нещо, вместо да вярваш на Александров!

Все едно утре Пловдив да се прекръсти на София и ще стане столица...как може да има толкова бамбук на Армията?! Ще трябва панда да ви е новият талисман!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 ное 2015 23:51

Кировец написа:

Не е въпрос на личен избор, бъдещето на ЦСКА е тясно свързано с личните битки на един олигарх!

Разумът сочи, че няма бъдеще за ЦСКА. :) Всички възможни последващи варианти на практика са едни и същи и не са ЦСКА. Затова всеки си избира според своите виждания.
Ако някой направи изненадващ ход и извади необходимите пари (и управленски капацитет), тогава проблемите са решени и честито! :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 ное 2015 23:56

Правилникът на БФС забранява само на отбори който нямат 3 пълни сезона като членове на БФС да сменят цветът и седалището си.

И въпреки това ако ганчев намери законен начин да осъществи идеите си повтарям законен защо ще ти пречи на теб ?

Върни се в “Архив”