ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 23:33

CSKA 78 написа:Бай мангале,ти въобще не ми даваш избор! Искаш да избера между реалност и фантазия! Естествено,че избирам реалността т.е. Ганчев! Когато Попов наистина прояви интерес да се захване с ЦСКА, тогава пак ще говорим! Засега друг реален избор няма! Мисля, че бях достатъчно ясен!

Голям си самурай, пълен с чест и достойнство, вервай ми!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 ное 2015 23:34

Не знам аз кой какво изхвърли
Знам че Ботев изхвърли Сопот от В група и не е проблем за вас.
Знам че Ботев и Фиорентина си пазят успехите и историята
Знам че ЦСКА днес играе директно във В група както Ботев навремето и на никой не беше против ботев да започне директно от В. Знам че ще спечелим групата и най резонното за мен е да се преименува клуб от Б група и пак няма да сте доволни защото сме ЦСКА
Но квото такова
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 ное 2015 23:34

CSKA 78 написа:Бай мангале,ти въобще не ми даваш избор! Искаш да избера между реалност и фантазия! Естествено,че избирам реалността т.е. Ганчев! Когато Попов наистина прояви интерес да се захване с ЦСКА, тогава пак ще говорим! Засега друг реален избор няма! Мисля, че бях достатъчно ясен!

Конане, Ганчев 6 месеца шикалкави - първо мина с номера, че чакал синдика, нямало как да плаща. Сега колкото повече минават работните дни на синдика в клуба той толкова повече се чуди каква хватка да направи, за да не плаща нищо!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 24 ное 2015 23:35

demon777 написа:
angelco77 написа:
demon777 написа:
angelco77 написа:Я да питам Демона и Кондьо-аве ''мъдреци'',я само ми кажете УЕФА,ФИФА,ФАФА И ФУФА как ще разреши на Литекс да стане ЦСКА посредством вливане,преливане,поливане и всичките глупости дето ги дрънкате вие и другите ''мозъци'' като вас!

Просто фирма литекс сменя името си на фирма ЦСКА

А,баш,точно на тая смяна как ще погледнат ФИФА и УЕФА?

По същия начин както ПФК Ловеч се преимеува на ПФК Литекс или както Ботев направи врътката

Аз се отказвам! :mrgreen:
Beladona левия ми чорап е ехехехей... :mrgreen: :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 23:35

Кировец написа:Тоя Демона, ако му нарисуваш телевизор на черна дъска утре ще ти разказва какво са давали в 15:00 часа. :lol:

Даже и анализ ще направи и ще обясни защо са го давали в 15:00, а не по-късно, точно както ни обяснява, че само преименуване на един ФК автоматично го прави друг :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 23:36

Ясно ! Ти си платен трол на Ганчев ! Лакмуса се оцвети в лилаво ...добре , че си толкова ...

Бати , тоя избра Лъжеца пред Сашо Попов ... Ей , ти не може да си фен на ЦСКА !!!
Последна промяна от Beladona на 24 ное 2015 23:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 ное 2015 23:36

demon777 написа:Не знам аз кой какво изхвърли
Знам че ЦСКА днес играе директно във В група както Ботев навремето и на никой не беше против ботев да започне директно от В. Знам че ще спечелим групата и най резонното за мен е да се преименува клуб от Б група и пак няма да сте доволни защото сме ЦСКА
Но квото такова

Ма какъв проблем да са Ботевъ и Металик - до ден днешен на жълтите им викам Металикъ и им се подигравам, че не са минали по никакъв път на пречистването. :lol:

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 ное 2015 23:38

Кировец написа:
demon777 написа:Не знам аз кой какво изхвърли
Но квото такова

Ма какъв проблем да са Ботевъ и Металик - до ден днешен на жълтите им викам Металикъ и им се подигравам, че не са минали по никакъв път на пречистването. :lol:

Ааабе ти им се подигравай те си го местят от единия крачол в другия
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 ное 2015 23:41

Да бе, няма проблем - нека си го местят. Аз обичам моя да сочи напреде, не ми е комфортно да е в крачоли и не искам да се сравнявам с тях, сещаш ли се?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 ное 2015 23:41

Леле колко сте изписали. :) А нещата са толкова простички... Лолгиката сочи фалит на настоящия ЦСКА и от тук нататък е изцяло въпрос на личен избор дали ще подкрепяш някакъв новосъздаден отбор, някакво ново обединение, някой друг съществуващ отбор, нещо друго или нищо друго. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”