CSKA 78 написа:Бай мангале, ти не може да съпроводиш бабичка на светофар, чак тръгнал Сашо Попов да "докарва"!![]()
![]()
Направо докарай Бербатов, поне е по-богат!
Ясно ! Кажи бе , Кондьо ...видя ли се какво представляваш , а ?
Попов или Джуджака ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:Бай мангале, ти не може да съпроводиш бабичка на светофар, чак тръгнал Сашо Попов да "докарва"!![]()
![]()
Направо докарай Бербатов, поне е по-богат!
demon777 написа:Фиорентина играе с лиценза на друг отбор бе мозъчко.
Защо да имам грях към Осъм
Що не те боли за Велбъжд примерно?
В унисон с финансовото състояние отборът изпада в Серия Б след края на сезон 2001/2002. Малко след това клубът е обявен в несъстоятелност и закрит.
Не след дълго обаче клубът е преоснован под името "Fiorentina Viola" (Фиорентина Виола) с нов собственик Диего Дела Вале, но е принуден да се състезава в серия Ц2 (четвърта дивизия).
Кировец написа:То където демон там и урод. Ти му говориш, то си бае уродливите слова. И недай си боже същия урод ще говир за чест и достойнство и ще се пъч, че е фен на ГМО отбора напазарувал си квото му трябвало.
Пфу!
demon777 написа:Кировец написа:То където демон там и урод. Ти му говориш, то си бае уродливите слова. И недай си боже същия урод ще говир за чест и достойнство и ще се пъч, че е фен на ГМО отбора напазарувал си квото му трябвало.
Пфу!
Какво е това чест и достойнство яде ли се пие ли се.....
Може да затриеш отбор от долните дивизии няма нищо лошо ако е от долните ама ако е от горните ще настъпи края на Българския футбол.
И все още никой не е излязъл с официално обръщение Литекс ли ще е нафтата ли ще е .... има време
Няма морал в България и ако още не си го разбрал излез навън и виж как живеят хората.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта