Щели били да дават 4 милиона бюджет в А окръжна.

Слушахме 4 месеца толкова лъжи, колкото Лупи не е изричал за целия период, откакто е в ЦСКА.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Red Warrior написа:Егати наглите копелета са тези подлоги на ДПС - И и МНаправо съм бесен! Не стига, че фалираха старото дружество, но искали да им подкрепяме новото. И за какво да вярваме на хора, които излъгаха, че са платили лиценза, че ще развиват ЦСКА, а те дори една пресконференция и общо събрание не могат да свикат. Е тук вече, ако остане само тяхното ЦСКА и им се дадат базите - аз наистина се отказвам от българския футбол!
 Никой от нас феновете няма да ги припознае,ако случайно станат два отбора ЦСКА и това ще бъде за кратко,щото този на Минджите ще фалира,отнасяйки негативите със себе си,може и това да беше целта на тази игра
 Никой от нас феновете няма да ги припознае,ако случайно станат два отбора ЦСКА и това ще бъде за кратко,щото този на Минджите ще фалира,отнасяйки негативите със себе си,може и това да беше целта на тази игра  ...поживем-увидим
 ...поживем-увидим 
angelco77 написа:Съжалявам само за феновете на ЦСКА като Делянски,Петко,Васконти,Тео,Гражданина и другите като тях!
За останалите,които искат Литекс да се прекръсти на ЦСКА и не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-жалки нещастници!
И аз не харесвам левскарите,но ги уважавам,защото ако те бяха на ваше място,никога нямаше да бъдат съгласни на такова обединение!

angelco77 написа:Съжалявам само за феновете на ЦСКА като Делянски,Петко,Васконти,Тео,Гражданина и другите като тях!
За останалите,които искат Литекс да се прекръсти на ЦСКА и не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-жалки нещастници!
И аз не харесвам левскарите,но ги уважавам,защото ако те бяха на ваше място,никога нямаше да бъдат съгласни на такова обединение!
 ...А за левскарите имаш прекалено високо мнение
 ...А за левскарите имаш прекалено високо мнение  

djd написа:angelco77 написа:Съжалявам само за феновете на ЦСКА като Делянски,Петко,Васконти,Тео,Гражданина и другите като тях!
Там след "не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-" ми се е прецакал нещо монитора и не се чете.
Това кой какво би направил няма как да го знаеш, докато не се случи. Мани ги какво разправят.
Естествено, че не всичко е редно, много съжалявам за вашия клуб. Но вашият почетен президент така е решил. И това не е от вчера, а от 98-ма още.
Обединение няма да има. Литекс си сменя името, седалището, емблемата, цветовете и става ЦСКА.
Надявам се също и футболът в Ловеч да не бъде закрит и пак да има отбор. Предполагам, че Гришата няма да го направи, защото все пак голяма част от бизнеса му е в Ловеч и района.
 Както и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма
 Както и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма 

BRF написа:icko65 написа:BRF написа:icko65 написа:BRF написа:icko65 написа:Направи обединение!Чети по-внимателно.Обединиха се ФК Бургас и ПФК Нефтохимик1962.Новото дружество е ПФК"Нефтохимик Бургас1962"
Значи ако Черепухата направи едно дружество ФК ЦСКА 1948 АД ЕООД ООД и го обедини с Литекс и новото дружество се нарече ФК ЦСКА 1948 ООД,всичко ще е точно?
Ти пак не схващаш!Ново дружество няма как да има лиценз за тая година-сроковете за А група минаха!За Нефтохимик Бургас има време- до 30.06 е срока за Бгрупа.
Ще се хващаме за правилата ли,добре!Към момента има действаща нормативна уредба за сезон 2014-15.Изпълкома на бфс може да приема промени в тази наредба за 2015-16!Изпълком има в четвъртък!!!???!!??!
И останалите 10 ли ще кандидатстват наново за лиценз?Кога ще подготвят документи по новите правила?Между другото лицензиозната процедура за А група която приключи беше за сезон 2015/16
Ти от луната ли падаш!Изпълкома може да прави каквото си иска!Дори и Лечков ти го каза!

Кашчей написа:Ама откога ГГ е президент на Литекс? Аз все чета, че е Трифон ПоповКакто и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма

djd написа:Кашчей написа:Ама откога ГГ е президент на Литекс? Аз все чета, че е Трифон ПоповКакто и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма
Ей тези новите монитори много горят.
"почетен" успя ли да прочетеш?
Кашчей написа:djd написа:Кашчей написа:Ама откога ГГ е президент на Литекс? Аз все чета, че е Трифон ПоповКакто и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма
Ей тези новите монитори много горят.
"почетен" успя ли да прочетеш?
То и Стоичков е "почетен доктор" на ПУ, ама не е ректор, там, или истински доктор.
Че е почетен президент ГГ го знам отдавна и сигурно той може да окаже влияние, но не е едноличен собственик, за да може сам да състави протокол за ОСА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта