Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот djd » 16 юни 2015 18:29

Наглостта ще е да тръгнат да си искат вложените 7 милиона от Ганчев и Божков, при положение, че разбиха шампионски отбор и ни направиха за смях.
Щели били да дават 4 милиона бюджет в А окръжна. :?: :!: :?: :roll: :lol:
Слушахме 4 месеца толкова лъжи, колкото Лупи не е изричал за целия период, откакто е в ЦСКА.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 18:31

Red Warrior написа:Егати наглите копелета са тези подлоги на ДПС - И и М :!: Направо съм бесен! Не стига, че фалираха старото дружество, но искали да им подкрепяме новото. И за какво да вярваме на хора, които излъгаха, че са платили лиценза, че ще развиват ЦСКА, а те дори една пресконференция и общо събрание не могат да свикат. Е тук вече, ако остане само тяхното ЦСКА и им се дадат базите - аз наистина се отказвам от българския футбол! :evil:

Тия са бита карта,никой няма да им даде нищо,доколкото ми е известно изгубиха и концесията,така че са „у лево“ :!: Никой от нас феновете няма да ги припознае,ако случайно станат два отбора ЦСКА и това ще бъде за кратко,щото този на Минджите ще фалира,отнасяйки негативите със себе си,може и това да беше целта на тази игра :idea: ...поживем-увидим 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 18:39

angelco77 написа:Съжалявам само за феновете на ЦСКА като Делянски,Петко,Васконти,Тео,Гражданина и другите като тях!

За останалите,които искат Литекс да се прекръсти на ЦСКА и не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-жалки нещастници!

И аз не харесвам левскарите,но ги уважавам,защото ако те бяха на ваше място,никога нямаше да бъдат съгласни на такова обединение!

Ти май не разбираш, че никой от нас не иска да ви използваме като лицензоносител. Просто всичко вече е решено и след като старото дружество ще бъде фалирано, за нас няма никакво значение дали ще има ново, или ще преименуваме друго. Единствената разлика, е че при единия вариан подуянци ще пикаят газ от яд, а при другия ще се празнят от кеф, че сме в "Б" окръжна, или че сме обявили ЦСКА за мъртъв. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 18:44

angelco77 написа:Съжалявам само за феновете на ЦСКА като Делянски,Петко,Васконти,Тео,Гражданина и другите като тях!

За останалите,които искат Литекс да се прекръсти на ЦСКА и не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-жалки нещастници!

И аз не харесвам левскарите,но ги уважавам,защото ако те бяха на ваше място,никога нямаше да бъдат съгласни на такова обединение!

Ако стане такова нещо се сърди на Гриша Ганчев-доколкото знам клуба е негова частна собственост 8-) ...А за левскарите имаш прекалено високо мнение :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 18:47

Там след "не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-" ми се е прецакал нещо монитора и не се чете.
Това кой какво би направил няма как да го знаеш, докато не се случи. Мани ги какво разправят.
Естествено, че не всичко е редно, много съжалявам за вашия клуб. Но вашият почетен президент така е решил. И това не е от вчера, а от 98-ма още.
Обединение няма да има. Литекс си сменя името, седалището, емблемата, цветовете и става ЦСКА.
Надявам се също и футболът в Ловеч да не бъде закрит и пак да има отбор. Предполагам, че Гришата няма да го направи, защото все пак голяма част от бизнеса му е в Ловеч и района.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юни 2015 18:51

djd написа:

Там след "не виждат нищо нередно,мога само да им кажа-" ми се е прецакал нещо монитора и не се чете.
Това кой какво би направил няма как да го знаеш, докато не се случи. Мани ги какво разправят.
Естествено, че не всичко е редно, много съжалявам за вашия клуб. Но вашият почетен президент така е решил. И това не е от вчера, а от 98-ма още.
Обединение няма да има. Литекс си сменя името, седалището, емблемата, цветовете и става ЦСКА.
Надявам се също и футболът в Ловеч да не бъде закрит и пак да има отбор. Предполагам, че Гришата няма да го направи, защото все пак голяма част от бизнеса му е в Ловеч и района.

Ама откога ГГ е президент на Литекс? Аз все чета, че е Трифон Попов :roll: Както и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма :roll:

ПП- И продължавате да не вдявате, че лицензът е поименен и включва и седалище на отбора, ама вие сте "горди армейци" :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 юни 2015 18:53

BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:Направи обединение!Чети по-внимателно.Обединиха се ФК Бургас и ПФК Нефтохимик1962.Новото дружество е ПФК"Нефтохимик Бургас1962"

Значи ако Черепухата направи едно дружество ФК ЦСКА 1948 АД ЕООД ООД и го обедини с Литекс и новото дружество се нарече ФК ЦСКА 1948 ООД,всичко ще е точно?

Ти пак не схващаш!Ново дружество няма как да има лиценз за тая година-сроковете за А група минаха!За Нефтохимик Бургас има време- до 30.06 е срока за Бгрупа.

Ще се хващаме за правилата ли,добре!Към момента има действаща нормативна уредба за сезон 2014-15.Изпълкома на бфс може да приема промени в тази наредба за 2015-16!Изпълком има в четвъртък!!!???!!??!

И останалите 10 ли ще кандидатстват наново за лиценз?Кога ще подготвят документи по новите правила?Между другото лицензиозната процедура за А група която приключи беше за сезон 2015/16

Ти от луната ли падаш!Изпълкома може да прави каквото си иска!Дори и Лечков ти го каза!

Изпълкома ДЕЙСТВА според правилата на ФИФА и УЕФА,УМНИК!НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА!От това по ясно как да го напиша!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 18:56

Кашчей написа:Ама откога ГГ е президент на Литекс? Аз все чета, че е Трифон Попов :roll: Както и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма :roll:

Ей тези новите монитори много горят. :lol:
"почетен" успя ли да прочетеш?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юни 2015 18:59

djd написа:
Кашчей написа:Ама откога ГГ е президент на Литекс? Аз все чета, че е Трифон Попов :roll: Както и кога го е решил това, Ганчев, че нещо тая я къдрите от края на май, а вече сме втората половина на юни и нищо реално няма :roll:

То и Стоичков е "почетен доктор" на ПУ, ама не е ректор, там, или истински доктор.
Че е почетен президент ГГ го знам отдавна и сигурно той може да окаже влияние, но не е едноличен собственик, за да може сам да състави протокол за ОСА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 19:01

Кашчей написа:
djd написа:

То и Стоичков е "почетен доктор" на ПУ, ама не е ректор, там, или истински доктор.
Че е почетен президент ГГ го знам отдавна и сигурно той може да окаже влияние, но не е едноличен собственик, за да може сам да състави протокол за ОСА.

Той и Киро май не фигурира в Лудогорец, ама става, каквото каже.

Върни се в “Архив”