Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: В Холандия: Левски със сериозна оферта за стрелец от Цволе
тези 28гола дори и във втория ешелон на Холандия са си доста.Сравнени с БГ-головете на Гарата си е добре.Дано да е за късмет този холандец.
LEVSKI_FOREVER
- Layne Staley
- Контакти:
Цволе в коя дивизия играят? Иначе този звучи добре като голове. Дано и при вас да е така!
ЦСКА не е литекс!!!
- Neron
- Контакти:
Хубавото е че в Левски има холандци и ще му е по лесно да се аклиматизира дано тези дни да пристигне.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Layne Staley написа:Цволе в коя дивизия играят? Иначе този звучи добре като голове. Дано и при вас да е така!
Мисля, че са в холандската Б група.
Изглежда добра възможност. Дано Гонзо действа по-бързо 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- mistreated
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
blue avalanche написа:mistreated написа:В първенство, в което последният в класирането е вкарал 45 гола! (в България толкова голове имат отборите над 5-то място) е напълно нормално да вкарва 15-20 гола на сезон. Всеки, който следи мачовете във Джупилер, знае за какво иде реч.
Тоя е втори Атанас Курдов, той и оня бележи гол след гол, ама във В група!
Еми,вие "взривихте трансферния пазар" и пазар вече няма.Ние събираме отломките...Кво да прайм?
Друго си е да вземеш "атомните" Карачанаков,Якимов,Мораеш...
ПП.Айде да не изземваме функциите на треньора.Аз мисля,че той е гледал повече материали за играча от вас!А вие как мислите?
Вие го правите, защо да не го правим ние???
Все пак не сме взели само Карачанаков и Якимов, интересно защо вечно пропускаш да споменеш Зику. Може би и той е слаб играч???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Бе то и Иван Цветков вкарваше по 20 гола във втора дивизия на Холандия, ама не виждам да го гласят за суперзвездата на отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Бе то и Иван Цветков вкарваше по 20 гола във втора дивизия на Холандия, ама не виждам да го гласят за суперзвездата на отбора.
Ако не ме лъже паметта Цветков игра именно в Цволе

Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Мда и в Хелмонд Спорт или нещо такова. Имаше мачове с по 4-3-5 гола.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- blue avalanche
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
mistreated написа:
Вие го правите, защо да не го правим ние???
Все пак не сме взели само Карачанаков и Якимов, интересно защо вечно пропускаш да споменеш Зику. Може би и той е слаб играч???
И "каймака на батака"-словенския суперфлай-Жи-и-и-ве-е-е-ц-ц-тц,тц,тц...