Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 06 мар 2014 12:52

Tommi написа:
Кировец написа: И от кога Полша е в Източна Европа?
В централата на ЦСКА се дават удостоверения за закупени акции, ако не си разбрал, което е видно и от Марс.
Инвестиционния посредник няма да вземе нищо, ЗАЩОТО вече е взел.
Какъв Истанбул те гони?
Всички разбрахме, че не си от най-запознатите специалисти и като всички неуки задаваш въпроси. Време е да се спреш с троленето.

Разделението на Източна и Западна Европа е геополитическо, социо-културно, а не толкова географско. А Полша геополитически е част от изтока. Ако гледаме чисто географски, то Истанбул е в Източна Европа, значи пак не сте първи. ;)
Томов казал ли е, че ще дава акции - казал е.
Хубаво уточнение за инвестиционния посредник си направил, иначе се създава заблуда.
В случая не задавам въпроси, а оборвам твърдения. ;)

Томов каза удостоверения за акции. Що трябва да тролим за глупости. Пий си скоча и си философствай над Тръста. Ние след 19 март ще се преброим.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 06 мар 2014 12:57

Уважаваният футболен мениджър и агент на Димитър Бербатов - Емил Данчев, коментира пред Topsport.bg проекта на ЦСКА за продажбата на акции на клуба. На специална пресконференция вчера Александър Томов разясни в детайли всичко за пускането на пазара на първата емисия. Точно 3 000 000 акции ще бъдат в продажба в клоновете на всички банки от 19 март. Цената им е 3 лева всяка. Данчев успокои бъдещите акционери, че всичко е чисто от страната на човек, които вече притежава от ценните книжа на ЦСКА.

"Не мога да кажа какъв брой акции притежавам, не бива, това е конфиденциална информация. Моите книжа на ЦСКА са джиросани на дъщеря ми. Някои хора коментират дали не е в противовес с дейността ми да имам акции, спазил съм закона, всичко е точно. Не коментирам фантазиите, които чета, че зад покупката на дяла акции стои Димитър Бербатов. Те са закупени от мен и джиросани на дъщеря ми. Да, с Митко сме говорили на тази тема. Той също е заинтересован от акциите на ЦСКА. За в бъдеще може да стане акционер, но трябва и физическо време", каза Данчев.

"След пресконференцията на Александър Томов вчера нормалните и мислещите хора могат да бъдат спокойни, ако са решили да си закупят акции. Нещата бяха обяснени добре. Съмненията отпаднаха. Няма игри, няма схеми. Тези, които твърдят обратното, поне да си направят труда да се запознаят с Търговския закон. Аз рядко рискувам. Как мислите, дали ще си закупя акции, ако у мен има дори малка нотка съмнение? Няма начин! Проучил съм детайлно нещата чрез юристи. Всичко е чисто и работещо. Имам доверие на Томов", допълни футболният мениджър.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

delboy
Контакти:

Мнениеот delboy » 06 мар 2014 13:16

Всичко звучи добре, само не ми стана ясно как ще се финансира клуба за в бъдеще :?
Кой ще осигурява бюджета, приходите от акциите бързо ще свършат, само от спонсори и билети едва ли ще събираме по 5,6,7 млн на година за да съществуваме нормално. Някой по запознат с материята ако може да обясни, един ФК в БГ не виждам как може да се самоиздържа :?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 мар 2014 13:21

Tommi написа:В случая не задавам въпроси, а оборвам твърдения. ;)

Точно нищо не оборваш, а като пръв буквоядец се вглеждаш във всяка запетайка. Само не ми излизай сега с оная притча за запетайките...
Например, това за посредника изобщо не е така - Томов имаше предвид, че няма да получи акции, а не, че няма да му се плати за работата. С пари, не с акции.
Или друго - коя точно част на ЗППЦК е нарушена?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 мар 2014 13:27

Каквото и да казва този човек, ние вяра няма как да му имаме след случилото се преди. Не мога обаче да си крива душата, че управлението на клуба зави на 180 градуса и това е правилния начин за в бъдеще. Радва ме факта, че имаме отговор на всички въпроси и явно наистина се знае какво и как се прави. Също прави впечатление, че ЦСКА вече плаща и няма забавяне на заплати към играчи, служители и текущи нужди. Публикуваното пък по-горе изказване показва отново вяра в този клуб на хора и лица, армейци, по един или друг начин обърнали гръб на името ЦСКА през последните престъпни години на управление. Връщаме вярата, че можем отново да имаме един профисионален клуб и можем отново да върнем името му там, където е редно да бъде. Така ги виждам аз нещата. Това е бъдещето, майната му на мача в събота, майната и на изхода от него. Промяната е на лице и започна.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 мар 2014 13:31

vaskonti написа:

Точно нищо не оборваш, а като пръв буквоядец се вглеждаш във всяка запетайка. Само не ми излизай сега за оная притча за запетайките...
Например, това за посредника изобщо не е така - Томов имаше предвид, че няма да получи акции, а не, че няма да му се плати за работата. С пари, не с акции.

В случая детайлите са особено важни.
Не е нарушена никоя част от ЗППЦК, това ти си го измисляш. Просто написах, че в този закон и в някои други се съдържа доста повече информация за публичните дружества и за публичното предлагане на акции, в сравнение с ТЗ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 мар 2014 13:33

delboy написа:Всичко звучи добре, само не ми стана ясно как ще се финансира клуба за в бъдеще :?
Кой ще осигурява бюджета, приходите от акциите бързо ще свършат, само от спонсори и билети едва ли ще събираме по 5,6,7 млн на година за да съществуваме нормално. Някой по запознат с материята ако може да обясни, един ФК в БГ не виждам как може да се самоиздържа :?

Спонсор, трансфери, желязна дисциплина по формиране на договори, заплати и други. Това е пътя да ни има чисти, а колкото повече спонсори и силни трансфери - богати.
Целта на упражнението е да съществуваме на картата, а не да ставаме милионери.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 мар 2014 13:57

Купувайки си акции от банката след 19 март 2014г ние - феновете и приятелите на ЦСКА НЯМА да осигурим титли и купи, НЯМА да осигурим победи над силни съперници - НИЕ ще направим така, че ЦСКА да съществува в максимално и оптимизирано състояние спрямо постройка и функциониране.
От там насетне бъдещето и изброените радости ще идват с течение на времето, усилията на треньорите и футболистите от най-ниското ниво при дечицата до първите 11 измежду мъжкия отбор.
Ние ще осигурим основите за бъдещите успехи!
Защото сме много и ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО И ПОВЕЧЕ!
:!:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 мар 2014 15:27

Tommi написа:
vaskonti написа:

Точно нищо не оборваш, а като пръв буквоядец се вглеждаш във всяка запетайка. Само не ми излизай сега за оная притча за запетайките...

В случая детайлите са особено важни.
Не е нарушена никоя част от ЗППЦК, това ти си го измисляш. Просто написах, че в този закон и в някои други се съдържа доста повече информация за публичните дружества и за публичното предлагане на акции, в сравнение с ТЗ.

Ако си го измислям, то наистина ти какво точно оборваш, след като изобщо го споменаваш? Виждаш проблем в това, че Томов споменава само търговския закон, но не и всички останали закони, правилници и какви ли не други нормативни актове, които имат отношение по въпроса, така ли?? Ти на това ли му викаш оборване? Аз му викам изключително дребнавство и буквоядство и нищо друго.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 мар 2014 16:27

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Каквото и да казва този човек, ние вяра няма как да му имаме след случилото се преди. Не мога обаче да си крива душата, че управлението на клуба зави на 180 градуса и това е правилния начин за в бъдеще. Радва ме факта, че имаме отговор на всички въпроси и явно наистина се знае какво и как се прави. Също прави впечатление, че ЦСКА вече плаща и няма забавяне на заплати към играчи, служители и текущи нужди. Публикуваното пък по-горе изказване показва отново вяра в този клуб на хора и лица, армейци, по един или друг начин обърнали гръб на името ЦСКА през последните престъпни години на управление. Връщаме вярата, че можем отново да имаме един профисионален клуб и можем отново да върнем името му там, където е редно да бъде. Така ги виждам аз нещата. Това е бъдещето, майната му на мача в събота, майната и на изхода от него. Промяната е на лице и започна.

Може и да се получат нещата-знае ли човек? Дано да потръгнат продажбите на акции.Само когато се изкупят всичките
и дай боже има 3-4 крупни,грамотни,знаещи и сравнително честни акционери нещата ще се изяснят повече.Тогава на
общото събрание на акционерите изберат съответно правилните хора-УС, директор,който да направи добра и работеща
структура и организация на клуба.Тогава ще може да се отървем от някой нечистоплътни хора и евентуално да се вдигне
мъглата.

Върни се в “Архив”