Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде осъден БФС ?

Мнениеот gorg » 09 юни 2009 14:38

mts13 написа:Българският футболен съюз спечели делото, заведено от бившия президент на ЦСКА Александър Томов, след като клубът му не получи лиценз за участие в европейските клубни турнири за сезон 2008/2009.

В българската футболна централа официално се получи решението на Арбитражния съд по спорта в Лозана, подписано от председателя на съда Андреа Цимерман и председателя на състава, разгледал делото, Дирк Мартенс, съобщи официалният сайт на БФС.
„Въз основа на представените от ПФК ЦСКА АД документи Арбитражният съд не намери правно основание да разгледа жалбата на ПФК ЦСКА АД срещу Българския футболен съюз и по тази причина я оставя без последствия. Разноските по гледането на делото, които ще бъдат допълнително определени и съобщени на двете страни, трябва да бъдат изцяло за сметка на ПФК ЦСКА АД. Освен това ПФК ЦСКА трябва да плати и глоба от 5000 щвейцарски франка заради направените от БФС разходи по делото”, гласи решението на Арбитражния съд по спорта в Лозана.

Сега трябва ли БФС да бъде съден за неправомерно дадения лиценз на "войската" за участието им в "А"група ???

Ще извиняваш ама въпросът ти е тъпичък! От кого да бъде съден?! На кого и с какво е навредил БФС, че е оставил цска в "А" група?! Иначе съм съгласен, че ги оставиха неправомерно - според мен това беше голям жест от страна на БФС спрямо цска, за което УЕФА може да ги санкционира, но не и да ги "съди"!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Как оценявате изминалия сезон за Левски ?

Мнениеот edmon_dantes » 09 юни 2009 14:43

Сезонът беше на приливи и отливи, много тежък за футболистите и особено за нас - феновете. Толкова трудна титла не си спомням да сме печелили, но пък така е много по-сладко. Играта ни не е добра, изключвам няколко мача, в които се представихме добре. Напълно съм съгласен с delpi, относно напускащите - Жоро Петков трябва да играе в чужбина, тук няма как повече да се развива. Лусио Вагнер вече не е за Левски, Веско Минев без проблеми ще го замести. Според мен защитата е добре, трябва ни един халф от сорта на Дарко и задължително нападател, Ех, как ми се иска Камбуров да доиде при нас, ама засега е мисия невъзможна. Да Коща трябва най-накрая да покаже това, което може и с Дарко да направят добър тандем. Искам Милиев да е титуляр, има класа това момче. С Рабех ще бъдат железни, Виктор Генев също не е за изхвърляне. Миро Иванов и Тиберканин трябва да си поемат пътя.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 юни 2009 14:45

Томов е продукт на една система/комунистическата/,която е основана на демагогия,лъжа,коруция и кражби.Като неин прилежен ученик,Лупи до голяма степен успя да съсипе един такъв клуб като ЦСКА.Вярвам вече,че и малкото фенове,които му вярваха са разбрали истината.Не съм привърженик на ЦСКА,но смятам решението на БФС да даде лиценз на отбора и да не го изпрати във "В" група/което следваше да направи/ за правилно.Не може заради деянието на една комунистическа пачавра да страдат футболистите и хилядите им привърженици.Призовавам младите във форума на 5 юли да отидат да гласуват и с гласа си да изметат от управлението на страната Лупи и себеподобните му.Стига вече нашата съдба да бъде определяна от пенсионерите,закърмени с горепосочените идеи.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 09 юни 2009 14:52

Според мен този сезон беше доста противоречив, но в крайна сметка успешен! Смятам, че всичко се обърка с назначаването на Вили за треньор, той тотално обърка и подготовката и състава за мачовете в ЕКТ. Цялата вина за отпадането ни от БАТЕ за мен е само на Вуцов. След злополучния първи мач, Велев просто нямаше как да оправи за толкова кратко време отбора, а и според мен играчите все още не го приемаха като старши. Затова и първите кръгове и мачовете с Жилина ЛЕВСКИ не знаеше къде се намира, играта беше безобразна. Полека лека обаче всичко си дойде на мястото и отборът започна да играе футбол и заслужено спечелихме титлата!

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 09 юни 2009 15:08

Харесаха ми в края на есента, а през пролетния дял само с ЦСКА, Литекс, Ч. море и ако е мерило Спартак Варна. Но в момента са по-добри от преди една година. Трябват ни двама класни играчи, единият е Кривия, другият Камбуров. Време е и да се разделим с Г. Петков, Живко, Лусио, Бистрон, Миро Иванов, Хичо и друг никой да не продават ( ако от ръководството искат да се надяват на нещо в Европа)! Дупките да покриват юношите! (писна ми да слушам,особено от Мъри, че ще разчитаме предимно на юноши, а това да не става...)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2009 15:58

mts13 написа:Българският футболен съюз спечели делото, заведено от бившия президент на ЦСКА Александър Томов, след като клубът му не получи лиценз за участие в европейските клубни турнири за сезон 2008/2009.

В българската футболна централа официално се получи решението на Арбитражния съд по спорта в Лозана, подписано от председателя на съда Андреа Цимерман и председателя на състава, разгледал делото, Дирк Мартенс, съобщи официалният сайт на БФС.
„Въз основа на представените от ПФК ЦСКА АД документи Арбитражният съд не намери правно основание да разгледа жалбата на ПФК ЦСКА АД срещу Българския футболен съюз и по тази причина я оставя без последствия. Разноските по гледането на делото, които ще бъдат допълнително определени и съобщени на двете страни, трябва да бъдат изцяло за сметка на ПФК ЦСКА АД. Освен това ПФК ЦСКА трябва да плати и глоба от 5000 щвейцарски франка заради направените от БФС разходи по делото”, гласи решението на Арбитражния съд по спорта в Лозана.

Сега трябва ли БФС да бъде съден за неправомерно дадения лиценз на "войската" за участието им в "А"група ???

Поредната тема с цел провокация!Естествено че БФС не трябва да бъде съдено!По точно Батков ама за какво да го съдят!Пича отиде в Уефа и почна да реве на дълго и на широко,че ЦСКА не са си платили парното!Ама това е част от играта се пак!Нали по този начин ставате един вид ''служебни''!Боратко си свърши ''на чисто'' работата и си гледа кефа....докато не дойдоха евромачовете де!Тук вече справедливостта възтържествува!Но аз не обвинявам нито Батков,нито БФС!Батков ''игра по правилата'',Лупи ''не игра по правилата'' и затова беше наказан!Лошото е че заедно с него и ние паднахме в дупката ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юни 2009 17:03

Според мен този сезон ще се запомни. Глупостта на Батков да назначи Вуцов беше началото. Добре, че се усети навреме да го смени, инак черен щеше да му се стори животя. Временно назначение на Велев беше разумно. Той пък го остави и един емоционално разбит отбор се вдигна и с доста изключения направи много добри игри (имам предвид важните мачове, там сините бяха господари, а за другите отбори... немам думи). Та при стеклите се обстоятелства, това беше изключителен сезон. Лично на мен ми харесва средната линия, където както в дефанзивен план (Сърмов, Гаджев, Тиберканин и Да коща+Миро Иванов), така и в офанзивен план(Зе Суареш, Жоазиньо, Ники Димитров, Йовов+Тиберканин отново, Ив. Цачев) имаше конкуренция. Защитата сякаш може по - добре да се подреди. Бистрон и Вагнер не вдъхват доверие. Надявам се от следващият сезон да се вижда в игра повече Милиев, а сигурно може да се измисли нещо и от школата, като Симо Иванов , например. Атаката не е мн. добре, но това според мен беше грешка на Велев. Толкова ли не можа да изпробва варианти на мястото на яловия Христов от школата. Жалко за Кръстовчев. Когато играеше се видя, че игра със сърце и самочувствие (за последното на Христов му липсва). Дано не го продадат.

glavutzov
Контакти:

Мнениеот glavutzov » 09 юни 2009 17:07

Май новите ви управници са по-големи боклуци и от томов :mrgreen:

glavutzov
Контакти:

Мнениеот glavutzov » 09 юни 2009 17:08

Май новите ви управници са по-големи боклуци и от томов :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 09 юни 2009 17:12

Не знам дали трябва да се съди БФС. Нямам мнение. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Върни се в “Архив”