Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mts13
Контакти:

Трябва ли да бъде осъден БФС ?

Мнениеот mts13 » 09 юни 2009 13:35

Българският футболен съюз спечели делото, заведено от бившия президент на ЦСКА Александър Томов, след като клубът му не получи лиценз за участие в европейските клубни турнири за сезон 2008/2009.

В българската футболна централа официално се получи решението на Арбитражния съд по спорта в Лозана, подписано от председателя на съда Андреа Цимерман и председателя на състава, разгледал делото, Дирк Мартенс, съобщи официалният сайт на БФС.
„Въз основа на представените от ПФК ЦСКА АД документи Арбитражният съд не намери правно основание да разгледа жалбата на ПФК ЦСКА АД срещу Българския футболен съюз и по тази причина я оставя без последствия. Разноските по гледането на делото, които ще бъдат допълнително определени и съобщени на двете страни, трябва да бъдат изцяло за сметка на ПФК ЦСКА АД. Освен това ПФК ЦСКА трябва да плати и глоба от 5000 щвейцарски франка заради направените от БФС разходи по делото”, гласи решението на Арбитражния съд по спорта в Лозана.

Сега трябва ли БФС да бъде съден за неправомерно дадения лиценз на "войската" за участието им в "А"група ???

sepahan
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде осъден БФС ?

Мнениеот sepahan » 09 юни 2009 13:38

А аз се чудя защо този малоумник-Томов още е на свобода....

mts13
Контакти:

Мнениеот mts13 » 09 юни 2009 13:42

На Лупи трябва да му направим паметник

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 09 юни 2009 13:48

sepahan написа:А аз се чудя защо този малоумник-Томов още е на свобода....

Е как защо? Нали трябва да се кандидатира за евродепутат, после и за нашия парламент и не знам защо, но имам чувството, че ще тук ще влезне. А нали знаеш какво става с делата на депутати?

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 09 юни 2009 14:02

angelov написа:
Е как защо? Нали трябва да се кандидатира за евродепутат, после и за нашия парламент и не знам защо, но имам чувството, че ще тук ще влезне. А нали знаеш какво става с делата на депутати?

Няма да влезе ;). Вече няма кой да го вземе, а сам никога не е влизал.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 юни 2009 14:10

Грешиш, а се е кандидатирал, а е влезнал.

ПП Защо темата е във форума на Левски?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 юни 2009 14:15

mts13 написа:Българският футболен съюз спечели делото, заведено от бившия президент на ЦСКА Александър Томов, след като клубът му не получи лиценз за участие в европейските клубни турнири за сезон 2008/2009.

В българската футболна централа официално се получи решението на Арбитражния съд по спорта в Лозана, подписано от председателя на съда Андреа Цимерман и председателя на състава, разгледал делото, Дирк Мартенс, съобщи официалният сайт на БФС.
„Въз основа на представените от ПФК ЦСКА АД документи Арбитражният съд не намери правно основание да разгледа жалбата на ПФК ЦСКА АД срещу Българския футболен съюз и по тази причина я оставя без последствия. Разноските по гледането на делото, които ще бъдат допълнително определени и съобщени на двете страни, трябва да бъдат изцяло за сметка на ПФК ЦСКА АД. Освен това ПФК ЦСКА трябва да плати и глоба от 5000 щвейцарски франка заради направените от БФС разходи по делото”, гласи решението на Арбитражния съд по спорта в Лозана.

Сега трябва ли БФС да бъде съден за неправомерно дадения лиценз на "войската" за участието им в "А"група ???

[offtopic]Ох, Батков и синият съд в Лозана, заедно със синьото БФС, пак прецакаха вечно-онеправдания-футболен-клуб.[/offtopic]

По темата: И да трябва да бъде осъден футболният ни съюз, кой ще тръгне да ги съди. Пък и е вече минала работа. Да гледаме напред!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 09 юни 2009 14:18

Томов е за пандиза

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Това е за всички които обичат Гунди

Мнениеот edmon_dantes » 09 юни 2009 14:21

ГУНДИ завинаги един от нас! Страхотен клип и песен, браво на Габровеца.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Що го няма г-н Батков

Мнениеот gorg » 09 юни 2009 14:29

delpi написа:По-добре да стои далеч от отбора. Ако има пари да ги дава и с отбора друга работа да няма.
Писна ми да слушам заяжданията му с ЦСКА!

Ама чакай сега задължен ли е Батков да ги дава парите, че не разбрах!? ха ха ха

Върни се в “Архив”