ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 22:10

demon777 написа:
Кашчей написа:
demon777 написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ако ти се скапе колата и не подлежи на ремонт какво правиш? Не мисля обаче, че ако си купиш Рено 19 и го кръстиш Мерцедес 500SCL реното ще има вид и удобства на Мерцедес-ще си остане Рено 19. Същото е и с мераците ви, но за да го разбереш, трябва да изметеш паяжините от втория етаж и да го напълниш със съдържаие!

Всъщност... ако ти се скапе реното което да кажем ти е 1ва кола имал си много скъпи спомени в него не искаш да се разделяш с него но неизбежното е дошло и се налага вземаш си мерцедеса и за да запазиш спомените пренасяш от реното всичко което ще ти носи спомен от миналите години. Да кажем одеалото с което си ходил в гората с гаджето въдиците с който си хванал 1вата си голяма риба респективно купите медалите успехите..... сеш се нали

И като кръстиш реното мерцедес, ще стане ли мерцедес?
Всъщност примерът ми с реното беше такъв, а не за скапано рено!

Всъщност ти си знаеш едно и си ломотиш едно и също
Казах качваш се в мерцедеса и си вземаш спомените от реното
Ако изчагъртиш мерника от мерцедеса и сложиш емблемата на рено кво караш рено или мерцедес

Питам те за трети път и дано се освестиш-Ако си купиш Рено 19 и го кръстиш Мерцедес 500SLC реното ще стане ли Мерцедес? Вие точно това се опитвате да ни убедите, че като се прекръсти Литекс на ЦСКА и ще стане ЦСКА- да, ама не! Ще си е пак Литекс, но с друго име!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 ное 2015 22:13

demon777 написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ако ти се скапе колата и не подлежи на ремонт какво правиш? Не мисля обаче, че ако си купиш Рено 19 и го кръстиш Мерцедес 500SCL реното ще има вид и удобства на Мерцедес-ще си остане Рено 19. Същото е и с мераците ви, но за да го разбереш, трябва да изметеш паяжините от втория етаж и да го напълниш със съдържаие!

Всъщност... ако ти се скапе реното което да кажем ти е 1ва кола имал си много скъпи спомени в него не искаш да се разделяш с него но неизбежното е дошло и се налага вземаш си мерцедеса и за да запазиш спомените пренасяш от реното всичко което ще ти носи спомен от миналите години. Да кажем одеалото с което си ходил в гората с гаджето въдиците с който си хванал 1вата си голяма риба респективно купите медалите успехите..... сеш се нали

Тогава ще си наясно че караш СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА кола и само одеалцето ще те топли :!:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 ное 2015 22:15

Кашчей ... ти тъп ли си бе?
Ситуациата е следната реното вече си го купил и си го карал 20г и са раздрънкало постоянно се разваля и даваш пари подир него запълниш една дупка отваря се нова и след нея нова и нова и нова.
и идва 1 чичка и ти казва брато давам ти моя мерцедес да го караш при рдно условие вземам си ,мойта емблема а ти вместо нея си сложи емблема на рено......

И по тоя начин караш мерцедес с емблема на рено и не даваш пари за ремонти

сея стана ли ти ясно как седът нещата
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 22:19

Ей , има ли някой против , освен Кондьо , Сашо Попов да го ангажирам с Оздравяването на ЦСКА футбол ? А ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 ное 2015 22:19

demon777 написа:Кашчей ... ти тъп ли си бе?
Ситуациата е следната реното вече си го купил и си го карал 20г и са раздрънкало постоянно се разваля и даваш пари подир него запълниш една дупка отваря се нова и след нея нова и нова и нова.
и идва 1 чичка и ти казва брато давам ти моя мерцедес да го караш при рдно условие вземам си ,мойта емблема а ти вместо нея си сложи емблема на рено......

И като те питат:
- Ти ква кола караш?
Ти кво отговаряш..:
- Рено !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 22:22

demon777 написа:Кашчей ... ти тъп ли си бе?

Кажете ми моля ви се, че тези 95 % от цесекарите не са с умственото развитие на този, когото съм цитирал! Това ще е ужасно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 ное 2015 22:23

Значи мацката демек феновете ще е с мен
Въдиците демек успехите са с мен
и въобще ще ми пука ли ако някой с изгнил опел ми се смее че карам мерцедес ес ел 500 с чужда емблема аз нали знам какво има под капака
Последна промяна от demon777 на 24 ное 2015 22:24, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 22:23

Петко , ти против идеята ми за Сашо Попов ли си ?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 ное 2015 22:24

CSKA 78 написа:
Кировец написа:Такъв въпрос няма как да стои на дневен ред след като има установена европейска, приемлива практика - ново дружество, ниско ниво на футбол, 0-ла дългове, шанс за покана в максимално ниво на аматьорите/В група/, заради името и марката, след което всички казват - ДА, това е ЦСКА-то на България с титли,митли и участия в Европа и ще извърви пътя си към професионалния футбол, ще се развива и ще се доказва, защо аджеба е силно име и има многобройна публика!

То много хубаво не е на хубаво, нали знаеш?! И кой ще издържа и ръководи този нов отбор започващ от А окръжна! Само не забравяй, че Божков не е в играта! Затова аз предпочитам трансформацията на Литекс, отколкото нов отбор в А окръжна ръководен от Сульо и Пульо! Всеки си има глава на раменете и можe, и сам да мисли!

ПП Ако обичаш, ако ще ми отговориш- намали шрифта! Не съм престарял, за да чета букви колкото 14 инчов телевизор!

Само Божков ли е алтернатива? До вчера ревахме, че алтернативата с Чичко Паричко не струва, а днеска надувате свирката за много заможния бизнесмен. Има спонсори има, акционери. Бавно, но сигурно и работата ще върви, с любов и безкористни цели.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 ное 2015 22:26

demon777 написа:Значи мацката демек феновете ще е с мен
Въдиците демек успехите са с мен
и въобще ще ми пука ли ако някой с изгнил опел ми се смее че карам мерцедес ес ел 500 с чужда емблема аз нали знам какво има под капака

Ше караш ти. КАТ нема ти даде номера = ше караш, ама на село в Ловешко.

Върни се в “Архив”