Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Angel CFC » 02 сеп 2012 22:22

Stanislav_Ivanov написа:Пише,че Челси и Атлетико са се разбрали за цената на Фалкао и той ще дойде зимата.Не знам колко е вярно,но ако стане,ще е супер.

Доколкото знам, инфото е на Дейли Мейл така, че поне според мен, минава в графата - жълтини!

ПП Много ми е кофти че Юнайтед биха, исках да се издънят, но здраве да е!
А Перси дори след такава дузпа, няма проблеми с психиката и просто вкарва!

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 02 сеп 2012 22:25

Sardukar написа:Да правим сега крайни класирания в шампионата е несериозно. Според мен ще напишем това, което искаме да се случи! Трябва да стане поне Януари 2013, за да правим някакви по-сериозни прогнози. Иначе, аз от сега мога да кажа кой ще е шампион догодина :mrgreen: Поне аз така смятам де...

Просто давам прогнозата си. Разбира се, че нищо не се знае, но такива ми са впечатленията до този момент. В края на сезона, ако са така, ще черпиш. :mrgreen:

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 02 сеп 2012 23:09

Ди Матео вече разузнава Юве. 8-)

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 02 сеп 2012 23:32

Тотнъм не ги виждам в топ 4 този сезон!С Ония едва ли ще направят нещо.Нюкасъл също не мисля,че ще се преборят за зона Шампионска лига!Дори и да се разиграят,през януари май пак ще има КАН и това означава,че Сисе и Ба отиват там,а освен Амеоби май нямат друг нападател,а липсата им няма как да не се отрази.Ливърпуул най-малкото ще объркат сметките на някой от претендентите за титлата(дано не на нас :mrgreen: ),а очаквам да се борят за топ 4 в определен период от сезона.За сега изглежда,че в топ 3 ще сме ние,Сити и Юнайтед и борбата ще е между тези 3 отбора.Но Арсенал не са за подценяване.Поне от първите впечатления си личи,че доста са стегнали играта в защита,в нападение Жиру и Подолски не са кой знае какво,но Касорла си е класа,а и имат добри крила,които са способни да създават положения за нападателите,така че очаквам стабилно представяне от тяхна страна.

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 03 сеп 2012 10:48

Няма да пиша в темата за мача с Атлетико ... думите са излишни... и този сезон ще берем ядове, защото за внушителните 100 милиона селекция не се взеха правилните футболисти. Марин , Моузес, Оскар (50 милиона) - това е все пълнеж от добри футболисти, но не и крайно необходими за Челси предвид проблемите, които имахме през миналия сезон в центъра на терена. Може да ме нападате, но аз продължавам да твърдя, че с Лампард и Микел сме без халфова линия. Няма мач, в който да сме ръководили центъра...от там идват всичките ни проблеми ! Сити тотално ни надиграха в центъра, Атл. Мадрид е излишно да се коментира просто. За тия 50 милиона можеше да вземем двама страхотни халфа за центъра на терена - един по дефанзивен и един разиграващ... напред щяхме да имаме Азар, Мата,Рамиреш,Бертранд, Стъридж,Торес,Малуда...че даже и Калу можеше да го оставим... Просто този трансферен прозорец не си решихме проблемите, единствено Азар беше правилен и необходим трансфер ! Нападайте ме дружно, но с времето и мачовете ще се убедите в думите ми ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
CHELSEA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот CHELSEA_FOREVER » 03 сеп 2012 11:23

Nomer_9 написа:Няма да пиша в темата за мача с Атлетико ... думите са излишни... и този сезон ще берем ядове, защото за внушителните 100 милиона селекция не се взеха правилните футболисти. Марин , Моузес, Оскар (50 милиона) - това е все пълнеж от добри футболисти, но не и крайно необходими за Челси предвид проблемите, които имахме през миналия сезон в центъра на терена. Може да ме нападате, но аз продължавам да твърдя, че с Лампард и Микел сме без халфова линия. Няма мач, в който да сме ръководили центъра...от там идват всичките ни проблеми ! Сити тотално ни надиграха в центъра, Атл. Мадрид е излишно да се коментира просто. За тия 50 милиона можеше да вземем двама страхотни халфа за центъра на терена - един по дефанзивен и един разиграващ... напред щяхме да имаме Азар, Мата,Рамиреш,Бертранд, Стъридж,Торес,Малуда...че даже и Калу можеше да го оставим... Просто този трансферен прозорец не си решихме проблемите, единствено Азар беше правилен и необходим трансфер ! Нападайте ме дружно, но с времето и мачовете ще се убедите в думите ми ...

Само се надявам Абрамович да прочете мнението ни до зимния прозорец. Защото там където спомена наистина имаме проблеми.
[wrapimg=]http://farm8.staticflickr.com/7401/9858826714_847d356fdf_o.gif[/wrapimg] 21.09.2013г.
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/b6481888673ec169769588f1ac4925dd/tumblr_mgk8xcHkQT1r3p0vko1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 03 сеп 2012 11:30

Оскар и Марин - 40 милиона излишни ! Да кажем, че 10 те милиона за Моузес, може би са оправдани, защото той е добър играч (по добър от Рамиреш за фланга), а парите не са много и на десния фланг също имахме проблеми. Но да дадем 40 милиона за за 1000 % тови резерви при положение, че сме без централна халфова линия е престъпление. Микел и Лампард са добри с топка в краката, но са толкова бавни, че когато излезем срещу по- качествен отбор и от небето си проличава разликата... винаги губим центъра. Мейрелеш е алтернатива , но само това- и той няма нужната класа. Есиен си замина, Ромео не е готов ... ХОРА НЯМАМЕ ХАЛФОВА ЛИНИЯ ЗА ГОЛЕМИТЕ МАЧОВЕ ... Лампи беше най-добрия, но вече е далеч от това ниво нека си признаем- всеки шпагат му е нарушение, а и е почнал да бърка много пасове... А Микел може срещу Нюкясъл и Уигън да даде и 100 000 точни паса ако иска, но срещу сериозните отбори си проличАВА ЛИПСАТА МУ на класа и мудността в отиграванията.

Ето това трябваше да е трансферното лято на Челси :

Изображение
Use this11.com for drawing your football tactics
Играчи аут: Дрогба, Калу, Есиен, Бенаюн,Босингва
Нови играчи: Азар - 35м, Моузес - 10м, Азпиликуета - 8м. = 53м. + още 47 за един дефанзивен халф и един разиграващ, непосредствено до него, за да се реши проблема в центъра ... ето ти ги 100 милиона и пак имаме по двама играчи на всяка позиция но проблемите на отбора са решени ...а сега имаме резерви за милиони и централна халфова линия дето големите отбори си правят ташак с нея...

Примери за възможни играчи за центъра: Дефанзивни: М'вила, Тиоте и т.н.
Примери за разиграващ халф: Хамшик,моутиньо, Кабай и т.н...

Знам, че ще ме нападате много сега, особено за Лампард... но искам да знаете, че и аз го обичам не по-малко от вас и ценя всичко, което е дал за отбора, но Челси е преди всичко и всеки играч за мен и гледам на проблемите реално и безпристрастно ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 03 сеп 2012 11:42

До някъде си прав , опорния халф беше задължителен...

Потребителски аватар
Chelsea94
Контакти:

Мнениеот Chelsea94 » 03 сеп 2012 11:59

според мен този сезон няма да се борим за ШЛ вообще без Вожда просто няма как този сезон , а с тези нови попълнения всички освен МЮ и МС не виждам как ще ни вземат точки и престанете да говорите против Микел той е на 25 и е един от най добрите в света ! (играта му не е да вкарва голове)

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 03 сеп 2012 12:00

Селекцията ни ще дава резултати за в бъдеще, а не сега. Ако си мислиш, че тези 100 милиона са дадени, за да носят купи и успехи още този сезон, грешиш. От много време не сме правили по-качествена селекция, с мисъл за бъдещето, а не за настоящето. Азар няма смисъл да го коментираме. Оскар също е много добър играч, на който ще му е необходимо време да се адаптира. Моузес, Азпиликуета и МАРИН още не си ги видял.

Пак ли ще почваме същата история за Микел? Мисля, че си седна на гъза. :lol: Лампард има този и поне още един сезон пред себе си. Спри да го отписваш! Виж на колко години е Скоулс и как игра вчера за пореден път. А и Мейрелеш е достатъчно добър, както се видя срещу Нюкасъл.

ПП: Чудно как като играем добре и бием, всичко е наред, всички летят в облаците. А като паднем, и всички почват да се настройват песимистично и да търсят кусури. Еми не може да имаме само силни мачове, ще редуваме и силни, и слаби игри. Ама дай ся като паднем, и да почваме да правим трагедиите...

Върни се в “Архив”