Оскар и Марин - 40 милиона излишни ! Да кажем, че 10 те милиона за Моузес, може би са оправдани, защото той е добър играч (по добър от Рамиреш за фланга), а парите не са много и на десния фланг също имахме проблеми. Но да дадем 40 милиона за за 1000 % тови резерви при положение, че сме без централна халфова линия е престъпление. Микел и Лампард са добри с топка в краката, но са толкова бавни, че когато излезем срещу по- качествен отбор и от небето си проличава разликата... винаги губим центъра. Мейрелеш е алтернатива , но само това- и той няма нужната класа. Есиен си замина, Ромео не е готов ... ХОРА НЯМАМЕ ХАЛФОВА ЛИНИЯ ЗА ГОЛЕМИТЕ МАЧОВЕ ... Лампи беше най-добрия, но вече е далеч от това ниво нека си признаем- всеки шпагат му е нарушение, а и е почнал да бърка много пасове... А Микел може срещу Нюкясъл и Уигън да даде и 100 000 точни паса ако иска, но срещу сериозните отбори си проличАВА ЛИПСАТА МУ на класа и мудността в отиграванията.
Ето това трябваше да е трансферното лято на Челси :

Use this11.com for drawing your
football tactics Играчи аут: Дрогба, Калу, Есиен, Бенаюн,Босингва
Нови играчи: Азар - 35м, Моузес - 10м, Азпиликуета - 8м. = 53м. + още 47 за един дефанзивен халф и един разиграващ, непосредствено до него, за да се реши проблема в центъра ... ето ти ги 100 милиона и пак имаме по двама играчи на всяка позиция но проблемите на отбора са решени ...а сега имаме резерви за милиони и централна халфова линия дето големите отбори си правят ташак с нея...
Примери за възможни играчи за центъра: Дефанзивни: М'вила, Тиоте и т.н.
Примери за разиграващ халф: Хамшик,моутиньо, Кабай и т.н...
Знам, че ще ме нападате много сега, особено за Лампард... но искам да знаете, че и аз го обичам не по-малко от вас и ценя всичко, което е дал за отбора, но Челси е преди всичко и всеки играч за мен и гледам на проблемите реално и безпристрастно ...