ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 21:00

CSKA 78 написа:Донке, няма такива, които да са против оздравяването на настоящето дружество! Въпросът е какво ще правим, ако дружеството не може да бъде оздравено!? Защото се появиха такива индикации!

Ако ти се скапе колата и не подлежи на ремонт какво правиш? Не мисля обаче, че ако си купиш Рено 19 и го кръстиш Мерцедес 500SCL реното ще има вид и удобства на Мерцедес-ще си остане Рено 19. Същото е и с мераците ви, но за да го разбереш, трябва да изметеш паяжините от втория етаж и да го напълниш със съдържаие!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 ное 2015 21:04

CSKA 78 написа:Донке, няма такива, които да са против оздравяването на настоящето дружество! Въпросът е какво ще правим, ако дружеството не може да бъде оздравено!? Защото се появиха такива индикации!

Такъв въпрос няма как да стои на дневен ред след като има установена европейска, приемлива практика - ново дружество, ниско ниво на футбол, 0-ла дългове, шанс за покана в максимално ниво на аматьорите/В група/, заради името и марката, след което всички казват - ДА, това е ЦСКА-то на България с титли,митли и участия в Европа и ще извърви пътя си към професионалния футбол, ще се развива и ще се доказва, защо аджеба е силно име и има многобройна публика!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 ное 2015 21:07

Кашчей написа:

Ако ти се скапе колата и не подлежи на ремонт какво правиш? Не мисля обаче, че ако си купиш Рено 19 и го кръстиш Мерцедес 500SCL реното ще има вид и удобства на Мерцедес-ще си остане Рено 19. Същото е и с мераците ви, но за да го разбереш, трябва да изметеш паяжините от втория етаж и да го напълниш със съдържаие!

Нещо такова
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 ное 2015 21:17

Кировец написа:Такъв въпрос няма как да стои на дневен ред след като има установена европейска, приемлива практика - ново дружество, ниско ниво на футбол, 0-ла дългове, шанс за покана в максимално ниво на аматьорите/В група/, заради името и марката, след което всички казват - ДА, това е ЦСКА-то на България с титли,митли и участия в Европа и ще извърви пътя си към професионалния футбол, ще се развива и ще се доказва, защо аджеба е силно име и има многобройна публика!

То много хубаво не е на хубаво, нали знаеш?! И кой ще издържа и ръководи този нов отбор започващ от А окръжна! Само не забравяй, че Божков не е в играта! Затова аз предпочитам трансформацията на Литекс, отколкото нов отбор в А окръжна ръководен от Сульо и Пульо! Всеки си има глава на раменете и можe, и сам да мисли!

ПП Ако обичаш, ако ще ми отговориш- намали шрифта! Не съм престарял, за да чета букви колкото 14 инчов телевизор!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 ное 2015 21:23

Кашчей написа:Ако ти се скапе колата и не подлежи на ремонт какво правиш? Не мисля обаче, че ако си купиш Рено 19 и го кръстиш Мерцедес 500SCL реното ще има вид и удобства на Мерцедес-ще си остане Рено 19. Същото е и с мераците ви, но за да го разбереш, трябва да изметеш паяжините от втория етаж и да го напълниш със съдържаие!

Касиопея, по-добре оправи твоите паяжини, а не се грижи за моите! Все пак на моето мнение са 95% от ЦСКА-рите, а на твоето...хм ти дори не си ЦСКА-р! Така че ходи да наливаш акъл..., всъщност първо се сдобий с такъв, а след това го раздавай! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 21:26

CSKA 78 написа:
Beladona написа:...вчера едни момчета са ходили при Черепа , викат им четиринайстките ...познаваш ли ги тия ? :)

[offtopic]Бай мангале, какво казваш? Кой е ходил в офиса на Божков? Ти знаеш ли как се ходи при Божков? О,да, забравих ти имаш Божков на спийд дайъл! :lol: :mrgreen:[/offtopic]

Вземи прочети декларацията на Офанзива, и ще видиш кой е ходил при Божков! :shock: 8-)

Аз знам кой е ходил , Емо Мегафона и той знае кой е ходил , а и Дучето знае кой е ходил .

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 ное 2015 21:28

Red_Neck написа:Шивач, да си правим казваш харакири, защото няколко човека са използвали марката ЦСКА за финансови далавери и лични ползи и са ни засилили финансово в 10-та глуха?
Харакири трябваше да си направим, когато през 1994 Илия Павлов седна на шефското място ....
После още едно през 1999, когато Божков направи врътката (използвайки Любо Пенев) и създаде от ЦСКА акционерно дружество, а самият той стана мажоритарен собственик ....
Трето харакири през 2006 с идването на Томов/Митал .....
За Лицензгейт от Май 2008 едно харакири не стига .... За безвремието на Титан също.
Лупи 2 от 2013 няма да коментирам .....

С кое от горепосочените събития самият ти си ОК (чисто морално) и спря ли да ходиш на Армията през тези години?

ПП: Футболът отдавна е много повече бизнес отколкото игра за феновете.

и какво стана като седна Павлов 94г? Че мафиот ли? Че кой не е от хората с пари в Бг? А и доста без пари :mrgreen:
99г клубовете бяха длъжни да се преструктурират. Пак нищо!
2008 от кво да ме е срам? Че са ме лъгали ли?
Боклуците кво да ги коментирам? Те и лупи съсипаха основно клубът ни.
Не се срамувам от чужди грешни решения. Гадно ми, тъпо ми е, но аз няма от какво лично да се срамувам за себе си.

Сега ако реша да припозная хибрид ще съм в такава ситуация :oops: Но няма да го направя, защото аз съм си изградил характера отдавна :twisted:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 21:30

А, ако ти докарам Сашо Попов да се заеме с Оздравяването , ти сладурче сладичко , ще застанеш ли до него или ще си подкрепяш наркомана - контрабандист , а ? Който на всичкото отгоре лъже и като разпран ....
Последна промяна от Beladona на 24 ное 2015 21:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 21:30

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ако ти се скапе колата и не подлежи на ремонт какво правиш? Не мисля обаче, че ако си купиш Рено 19 и го кръстиш Мерцедес 500SCL реното ще има вид и удобства на Мерцедес-ще си остане Рено 19. Същото е и с мераците ви, но за да го разбереш, трябва да изметеш паяжините от втория етаж и да го напълниш със съдържаие!

Касиопея, по-добре оправи твоите паяжини, а не се грижи за моите! Все пак на моето мнение са 95% от ЦСКА-рите, а на твоето...хм ти дори не си ЦСКА-р! Така че ходи да наливаш акъл..., всъщност първо се сдобий с такъв, а след това го раздавай! :mrgreen:

....което означава, че 95% от цесекарите не могат да мислят, и действат първосигнално!
Не очаквах, че ще има толкова зомбирани измежду вас!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 21:36

шивача написа:
Red_Neck написа:Шивач, да си правим казваш харакири, защото няколко човека са използвали марката ЦСКА за финансови далавери и лични ползи и са ни засилили финансово в 10-та глуха?
Харакири трябваше да си направим, когато през 1994 Илия Павлов седна на шефското място ....
После още едно през 1999, когато Божков направи врътката (използвайки Любо Пенев) и създаде от ЦСКА акционерно дружество, а самият той стана мажоритарен собственик ....
Трето харакири през 2006 с идването на Томов/Митал .....
За Лицензгейт от Май 2008 едно харакири не стига .... За безвремието на Титан също.
Лупи 2 от 2013 няма да коментирам .....

С кое от горепосочените събития самият ти си ОК (чисто морално) и спря ли да ходиш на Армията през тези години?

ПП: Футболът отдавна е много повече бизнес отколкото игра за феновете.

и какво стана като седна Павлов 94г? Че мафиот ли? Че кой не е от хората с пари в Бг? А и доста без пари :mrgreen:
99г клубовете бяха длъжни да се преструктурират. Пак нищо!
2008 от кво да ме е срам? Че са ме лъгали ли?
Боклуците кво да ги коментирам? Те и лупи съсипаха основно клубът ни.
Не се срамувам от чужди грешни решения. Гадно ми, тъпо ми е, но аз няма от какво лично да се срамувам за себе си.

Сега ако реша да припозная хибрид ще съм в такава ситуация :oops: Но няма да го направя, защото аз съм си изградил характера отдавна :twisted:

Вече от толкова оздравители , ще взема аз да оздравя шибаното старо ПФК .....шивач, ще помагаш ли ?

Върни се в “Архив”