Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bulldozera
Контакти:

Re: Награждаването на Левски !

Мнениеот bulldozera » 08 юни 2009 22:21

За Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 08 юни 2009 22:28

ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ.......

АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 юни 2009 22:30

Айде Честито и дано имаме нуждните промени през лятото,че да се порадваме малко и от мачовете в Европа !
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Как оценявате изминалия сезон за Левски ?

Мнениеот Blue_Lion » 08 юни 2009 22:32

Кажете си отзивите и впечатленията от отбора през изминалия сезон ; кое ви хареса и кое не и Защо ? Също така,трябва ли нещо да се промени в отбора и защо ? :)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Как оценявате изминалия сезон за Левски ?

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2009 22:36

Бях пуснал една такава тема!Почти същата беше де ама не баш!Та относно за отбора ви...еми нямате отбор за шампионска лига!Вярно имате възможност но не и шанс!Посредствени сте!Според мене е достатъчно при вас да си купите човек,който да ви води(като Гонзо,ама е контузен и не ви върши работа)!Груба грешка ще е ако смените треньор или собственик в тази ситуация! ;)
П.П За ЦСКА няма какво да коментираме!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 юни 2009 22:37

delqnski47 написа:Бях пуснал една такава тема!Почти същата беше де ама не баш!Та относно за отбора ви...еми нямате отбор за шампионска лига!Вярно имате възможност но не и шанс!Посредствени сте!Според мене е достатъчно при вас да си купите човек,който да ви води(като Гонзо,ама е контузен и не ви върши работа)!Груба грешка ще е ако смените треньор или собственик в тази ситуация! ;)

[offtopic]Коя тема,че не се сещам ? :shock: Ако спамя,ще я трия тази - няма как ![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 юни 2009 22:38

Blue_Lion написа:
delqnski47 написа:Бях пуснал една такава тема!Почти същата беше де ама не баш!Та относно за отбора ви...еми нямате отбор за шампионска лига!Вярно имате възможност но не и шанс!Посредствени сте!Според мене е достатъчно при вас да си купите човек,който да ви води(като Гонзо,ама е контузен и не ви върши работа)!Груба грешка ще е ако смените треньор или собственик в тази ситуация! ;)

[offtopic]Коя тема,че не се сещам ? :shock: Ако спамя,ще я трия тази - няма как ![/offtopic]

[offtopic]Абе оная не беше 100% свързана с тази така че няма смисъл да я триеш!Остави я тази перфе си е! :)

Ок...щом казваш ;)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 08 юни 2009 22:41

Футбол: След награждаването на Левски с шампионската титла (ОБЗОР)

08 юни 2009 | 21:20 | Агенция "Фокус"

София. Награждаване „по европейска рецепта” на новия шампион на България – Левски, се състоя на клубния стадион на „сините” – „Георги Аспарухов”, показа „Ринг ТВ”.
Футболистите пристигнаха върху автобус, както е прието в цяла Европа. Нещо, което се прави за първи път в страната. Президентът на БФС – Борислав Михайлов даде на всеки футболист на отбора медал, а след това капитанът на отбора – Георги Петков вдигна и шампионската купа, която е 26-а в историята на столичния клуб.
На стадиона присъстваха над 6,000 привърженици на тима, според медията.

Ето някои от най-важните изказвания на ключови фигури в състава на Левски, на президента на Футболния съюз, както и на представители от управленското ниво на новия шампион на страната:

Капитанът на Левски – Георги Петков заяви пред „Ринг ТВ”, че е щастлив от спечелването на титлата на страната, но той и съотборниците му не трябва да „излитат в небето” и да мечтаят за постижения в турнира за Шампионската лига, преди да постигнат нещо конкретно в нея.
„Щастлив съм от факта, че съм капитан на шампиона на страната. Не трябва обаче да се увличаме в мечти и да излитаме в небето, преди началото на надпреварата в Шампионската лига. Това е така, защото, поне според мен, за да постигнеш добро представяне, първо трябва да влезеш в групите. Вече имаме обица на ухото от предишното ни участие, както и от последния злополучен сезон, така че трябва да сме доста внимателни”, предупреди Петков.
Нападателят на Левски – Георги Иванов – Гонзо заяви по време на награждаването на тима си с шампионската купа на България, че е доволен от подкрепата на всички фенове през сезона.
„Благодаря на феновете на отбора. Дано те да продължат да подкрепят клуба, както са правили винаги. Те са с основен принос за титлата. Лично аз се чувствам се по-добре. Ходя на процедури редовно – по 2 пъти на ден. Каквото зависи от мен го правя, но няма да съм пак на стадиона поне още 5-6 месеца. Шампионатът бе тежък за нас и се радвам, че превъзмогнахме неприятностите. Очакванията за следващия сезон са ясни – защита на титлата и Купа на България. В Европа – колкото по-напред, толкова по-добре”, коментира Иванов.
Президентът на Българския футболен съюз – Борислав Михайлов честити трофея на Левски, пред камерите на телевизия „Ринг”, като заяви, че титлата на отбора е напълно заслужена. Според Михайлов първенството е било коректно, честно и оспорвано до самия си край, като шефът на българския футбол пожела на всички тимове „още повече качество догодина”.
„Честитя титлата на Левски. Тя бе заслужена. Надявам се догодина да видим още по-интригуващо първенство”, бе част от коментара на Михайлов.
Треньорът на новия шампион на страната по футбол – Емил Велев заяви пред камерите на „Ринг”, че е доволен от сезона и от начина, по който тимът се е справил с трудностите.
„Доволен съм от сезона, няма как да е иначе. Справихме се с всички трудности, макар и някои хора да не го очакваха. Сега времето ни за почивка е достатъчно. След това подготовката трябва да е перфектна, защото работата тепърва предстои. Най-трудно, поне за мен, бе изчакването на срещата с ЦСКА. Относно селекцията – да, говорих с Батков, но нещата ще станат по-ясни след няколко дни”, каза Велев.
Изпълнителният директор на Левски – Даниел Боримиров заяви пред камерите на телевизия „Ринг”, по време на награждаването на тима си с титлата на страната, че отборът е готов за селекцията. Той загатна, че този процес ще е както винаги двупосочен, тъй като освен да купува нови попълнения, клубът трябва и да продава.
„Селекцията не е едностранна. Какво искам да кажа? Ще трябва да купуваме, но и да продаваме състезатели. Ще е нужно да се разделим с част от футболистите си. Това е неизбежно. Ако сме честни ще кажем, че някои от тях не изпълниха това, което трябваше и ще трябва да се освободим, по най-добрия начин, от техните услуги. С Батков и Велев ще обсъдим селекцията скоро”, коментира Боримиров.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 08 юни 2009 22:55

Трябва да продадем Гошо Петков. Мисля, че е изчерпан за отбора. А и все пак трябва да се даде шанс на младите. Видяхте какви мачове направи Божо и имайте предвид, че Цветан Димитров е по-талантлив от него, така, че според мен липсата на Гошо няма да се усети.

В защита дано продадем Живко. Момчето заслужава да се пробва някъде навън. Рабех е голяма класа. Вижда се, че дори и с пиянски изпълнения по дискотеките пак е с класа над останалите. Бистрон покза малко по-стабилни игри пролетта, но още има какво да се желае. Милиев и Генев са надеждни. Отляво трябва да се разделим с Лусио и да намерим втори ляв бег за конкуренция на Минев. Отдясно ако продадем Жиката също ще трябва нов човек, може някой от школата да се пробва.
В халфовата линия Сърмов и Гаджев вдъхват оптимизъм. Дано успеем да купим Гаджев. В него виждам новия Стилиян Петров. Имаме нужда от още един офанзивен(градивен) халф освен Дарко. Дано да останат Зе и Жо. Надявам се Хичо да го продадем, стига сме го мъчили. Йовов въпреки всички критики е класа и ще имаме полза от него. Да Коща трябва да направи добра подготовка и да се види става или не.
В нападение Христов и Еньо не са за евротурнирите. Поне аз така мисля. Дано ме опровергаят ама се съмнявам. Ако са верни твърденията за интерес към Макриев ще стане екстра ако го вземем. Надявам се и Цачев да продължи в същия дух.

Като обобщение... трябва ни 3 максимум 4 нови попълнение. И дори и с тях смятам, че няма да имаме отбор за лигата, но просто това са ни възможностите в момента. Най-добре да се пробваме в лига ЕВРОПА, но се опасявам, че класиране там би означавало срамно отпадане от квалификациите за ШЛ от някой отбор от калибъра на Бате...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 08 юни 2009 23:06

Blue_Lion написа:

[offtopic]
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=16824
това е темата на делянски[/offtopic]

Върни се в “Архив”