Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 13:31

Red Warrior написа:
petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
ilian12 написа:

Единствената разлика е, че футболният клуб не е обикновена фирма и трябва да спазва специфичните правилници на ФИФА за да е футболен, иначе няма да е, дори да спазва изцяло всички други закони на планетата.

Точно фен на Металик Сопот да ми дава акъл - нема нужда. УЕФА вече са разрешили процедурата. И пак казвам - аз съм последния който ще иска това да се случи, но дотам се докарахме. Петковци, Васконтита и селяни от града викаха "не пипайте боклуците, няма други" и така 5 години. Вече батака е толкова голям, че спасение няма. Аз обвинявам същите тези фенове, които подкрепяха боклуците, че са също толкова виновни, колкото и те. И те са гробокопачи на ЦСКА!

Пишеш,че управляваш голяма фирма-съмнявам се.Аз ли съм управлявал ЦСКА.Тук е като Хайт парк.Само си плямпаме,както и ти.Аз ли съм теглил кредити,докарал 58 футболисти,изгонил след това.Аз ли не си мръднах пръста
за нито едно дело последните 20 месеца.Я си прочети мненията тук през лятото и есента на 2013г и ги сравни с моите.

Дълговете се натрупаха от боклуците. Кой подписваше с Бенжалюновците? Затова обвинявам тези, които ги подкрепяхте, че сте част от гробокопачите на ЦСКА. И сега какво? Ни лук яли, ни лук мирисали - ОК, ЦСКА умре... Да, ама НЕ :!: :evil:
[offtopic]Имам две фирми и двете са малки. Не съм казвал, че управлявам голяма, ако има някакво значение изобщо.[/offtopic][/quote]
Последно питане.Аз,Висконти и селяните от града ли сме натрупали тези дългове? И защо много тънко подминаваш
лупи и стойчо в тази "гробокопачница" и оневиняваш себе си,като човек,който сляпо ги подкрепяше.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 16 юни 2015 13:46

Добре: Говори се, че Черепа купува Литекс и прави от него ЦСКА. Също така М&М могат да направят такава сделка, например с Пирин. Не дай си боже и Титаните решат да се върнат купувайки и преименовайки например Монтана, Марешки реши да се върне във футбола и изисквайки си дълговете от Локо Пд ги преименува също на ЦСКА ...

Колко ЦСКА-та ще има в "А" група? Затова смятам, че от БФС, визирайки ФИФА, няма да позволят тази промяна.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 юни 2015 13:47

Клуба го загробиха изреждам по ред на номерата и значимост в крайното дело:
1. Дучето плюс шайките около него и хора като ГА които изгониха В.Божков. Първото и най-важно събитие от съсипването на ЦСКА!
2. Титан
3. Ал. Томов + Ст. Младенов
4. Манджуков и Инджов

Сега който може да припознава е лесно ще ходи и ще пее песни на стадиона който не може губи интерес към А група и това е!
Проблема е и на БФС с всяка изминала година интереса спада сега ще загубят още една огромна група от хора които просто няма да се
интересуват от А група и от нац. отбор. За притежателите на ТВ права се отнася същото.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юни 2015 13:49

Драмата е пълна!Умуването продължава след като явно врътката Литекс-ЦСКА оставя А група с 9 отбора.Затова спряха и жребия.Не могат и Локото да върнат щото трябва и ЦСКА да пуснат.Ама без лиценз как!Порочен кръг става щото се мъчат да игнорират правила.Никой от радетелите няма реален ход досега.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 13:50

ilian12 написа:Добре: Говори се, че Черепа купува Литекс и прави от него ЦСКА. Също така М&М могат да направят такава сделка, например с Пирин. Не дай си боже и Титаните решат да се върнат купувайки и преименовайки например Монтана, Марешки реши да се върне във футбола и изисквайки си дълговете от Локо Пд ги преименува също на ЦСКА ...

Колко ЦСКА-та ще има в "А" група? Затова смятам, че от БФС, визирайки ФИФА, няма да позволят тази промяна.

Е ми айде да ги преименуват па да видиме :lol: Ти и феновете на „Ботевъ“Пловдив,припознавате ли „Ботев“ Криводол или „Ботев“ Ихтиман ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 юни 2015 13:51

icko65 написа:Драмата е пълна!Умуването продължава след като явно врътката Литекс-ЦСКА оставя А група с 9 отбора.Затова спряха и жребия.Не могат и Локото да върнат щото трябва и ЦСКА да пуснат.Ама без лиценз как!Порочен кръг става щото се мъчат да игнорират правила.Никой от радетелите няма реален ход досега.

:? Моите сметки са други-10 отбора и всичко е ток и жица!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юни 2015 13:52

icko65 написа:Драмата е пълна!Умуването продължава след като явно врътката Литекс-ЦСКА оставя А група с 9 отбора.Затова спряха и жребия.Не могат и Локото да върнат щото трябва и ЦСКА да пуснат.Ама без лиценз как!Порочен кръг става щото се мъчат да игнорират правила.Никой от радетелите няма реален ход досега.

Много пари се губят от правата, ако остане така - Нова имат клауза на 100% ;) В петък на жребия ще има ЦСКА - 100% :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 13:53

А според тебе, „Теленор“ , „Глобул“ ли е :!: :?: :roll:
А ти Петко ли си?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 13:54

Значи съчиняваш си разни глупости, за да се ядем после един друг. Никой няма да вземе лиценза след преименуване на Литекс. Това с чл.31 не важи за случая, а при кандидастване за лиценз. Литекс вече имат лиценз. Само спам напоследък.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 16 юни 2015 13:55

Крайно време е клубните емблеми, имена цветове и т.н. да се държат от БФС. Който иска да купува/продава/мести/променя и т.н. да се договаря само с посредничеството и разрешението на БФС.

Така знайни и незнайни герои няма да си разиграват коня кой както му хрумне.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Архив”