Red Warrior написа:petko.h.markov написа:Red Warrior написа:ilian12 написа:
Единствената разлика е, че футболният клуб не е обикновена фирма и трябва да спазва специфичните правилници на ФИФА за да е футболен, иначе няма да е, дори да спазва изцяло всички други закони на планетата.
Точно фен на Металик Сопот да ми дава акъл - нема нужда. УЕФА вече са разрешили процедурата. И пак казвам - аз съм последния който ще иска това да се случи, но дотам се докарахме. Петковци, Васконтита и селяни от града викаха "не пипайте боклуците, няма други" и така 5 години. Вече батака е толкова голям, че спасение няма. Аз обвинявам същите тези фенове, които подкрепяха боклуците, че са също толкова виновни, колкото и те. И те са гробокопачи на ЦСКА!
Пишеш,че управляваш голяма фирма-съмнявам се.Аз ли съм управлявал ЦСКА.Тук е като Хайт парк.Само си плямпаме,както и ти.Аз ли съм теглил кредити,докарал 58 футболисти,изгонил след това.Аз ли не си мръднах пръста
за нито едно дело последните 20 месеца.Я си прочети мненията тук през лятото и есента на 2013г и ги сравни с моите.
Дълговете се натрупаха от боклуците. Кой подписваше с Бенжалюновците? Затова обвинявам тези, които ги подкрепяхте, че сте част от гробокопачите на ЦСКА. И сега какво? Ни лук яли, ни лук мирисали - ОК, ЦСКА умре... Да, ама НЕ

[offtopic]Имам две фирми и двете са малки. Не съм казвал, че управлявам голяма, ако има някакво значение изобщо.[/offtopic][/quote]
Последно питане.Аз,Висконти и селяните от града ли сме натрупали тези дългове? И защо много тънко подминаваш
лупи и стойчо в тази "гробокопачница" и оневиняваш себе си,като човек,който сляпо ги подкрепяше.