Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 13:08

icko65 написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:Не е нов бе байно. Не разбрахте ли, че това си е дружеството на Литекс, което има лиценз, което просто се преименува. Дадох ви пример дори с моята фирма, която купих, заради лицензите, които притежаваше, на която и смених името и седалището.

Ама ти си купил някаква фирма, за да поемеш активите (лицензите) и пасивите. Ако просто преименуваш някаква друга твоя фирма, няма как да вземеш лицензите на дадената фирма. ;)

Ама то това дружество на Литекс ще си загуби лиценза като се преименува!И като ново и като старо няма как да играе в А група ако направи врътка с ЦСКА.

Това не смея да го коментирам, защото при БФС всяко решение е предпоследно. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 13:09

Тик-Так1892 написа:
petko.h.markov написа:Red Warrior
Не си ме разбрал правилно. Смяната на името има значение да отпаднат дълговете на футболния ЦСКА, ако феновете го припознаят. Затова преди съм казвал, че футболния клуб се движи по друга логика от едно обикновено дружество.

Това,което се тиражира,че ще стане не е ЦСКА.Това е поредната смяна на името на Литекс.

Дълговете не отпадат,но отиват в небитието.Единственият вариант за частните лица да си вземат парите е да тормозят Титан и Томов.В крайна сметка ЦСКА Инвестмънт,това беше фирмата държател на акции по времето на Титан и Лира,да си търсят парите от тях.Ако Лупи отново не лъже,държавата ще вземе 9,4 от 10,6 млн.,толкова са активите на ЦСКА според Лупи.Дружеството на Ганчев и Божков няма никакви ангажименти към старото.Вчера Савов беше прав за едно:Питам и аз защо беше даден 2-годишен картбланш за Лупи при положение,че се знаеше,че клубът е батак,кредитира се и върви към бездната.Всички знаеха,че няма как да имаме генерален споноср,защото никой не иска да си дава парите на осъден човек,който всъщност не е точно оправдан,а беше отменена присъдата му и сега се връща в прокуратурата за ново разглеждане.Оправданието и вчера беше,че видшиш ли,били сме 1-ви?Всеки трезвомислещ знаеше какво ще се случи.Знаехме,че дори и да станем шампиони ние лиценз за ШЛ няма как да вземеме,половината отбор отново щеше да бъде разпродаден или избягал и всичко по Стойчовски,отново.За днес се чака да се обяви ПКФ на мажоритарните собственици,които тотално изгубиха доверието ми и аз тук призовавам,който може да отиде и да се зададе въпросите,аз съм на работа.Но ако тези лица се опитат да подливат вода,при положение,че нямат никаква подкрепа вече в общността,не ги чакат добри дни.
Петко,по твоята логика нито Лех е Лех,нито Нефтохимик е Нефтохимик,Лудогорец не е Лудогорец.Дебело подчертавам отново,че няма обединение или сливане.Има промяна на името на една фирма,както и на седалището.Ако за вас ЦСКА ознава една фирма... то значи,че отдавна трябва да сте се отказвали,още 89.

Тука си много прав :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 13:09

Кировец написа:
djd написа:Само предполагам, че Литекс ще купи заложената в НАП марка на ЦСКА. С това ще се плати част от дълга и ще се каже "ето, ние сме вече ЦСКА, а не Литекс". Така стана и с Рейнджърс.

Кво е станало с Рейнджърс? :shock:

Друга фирма изкупи символите и стадиона на Рейнджърс и стана Рейнджърс.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 13:11

petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
ilian12 написа:

Единствената разлика е, че футболният клуб не е обикновена фирма и трябва да спазва специфичните правилници на ФИФА за да е футболен, иначе няма да е, дори да спазва изцяло всички други закони на планетата.

Точно фен на Металик Сопот да ми дава акъл - нема нужда. УЕФА вече са разрешили процедурата. И пак казвам - аз съм последния който ще иска това да се случи, но дотам се докарахме. Петковци, Васконтита и селяни от града викаха "не пипайте боклуците, няма други" и така 5 години. Вече батака е толкова голям, че спасение няма. Аз обвинявам същите тези фенове, които подкрепяха боклуците, че са също толкова виновни, колкото и те. И те са гробокопачи на ЦСКА!

Пишеш,че управляваш голяма фирма-съмнявам се.Аз ли съм управлявал ЦСКА.Тук е като Хайт парк.Само си плямпаме,както и ти.Аз ли съм теглил кредити,докарал 58 футболисти,изгонил след това.Аз ли не си мръднах пръста
за нито едно дело последните 20 месеца.Я си прочети мненията тук през лятото и есента на 2013г и ги сравни с моите.[/quote]
Дълговете се натрупаха от боклуците. Кой подписваше с Бенжалюновците? Затова обвинявам тези, които ги подкрепяхте, че сте част от гробокопачите на ЦСКА. И сега какво? Ни лук яли, ни лук мирисали - ОК, ЦСКА умре... Да, ама НЕ :!: :evil:
[offtopic]Имам две фирми и двете са малки. Не съм казвал, че управлявам голяма, ако има някакво значение изобщо.[/offtopic]
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юни 2015 13:13

Red Warrior написа:
icko65 написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:Не е нов бе байно. Не разбрахте ли, че това си е дружеството на Литекс, което има лиценз, което просто се преименува. Дадох ви пример дори с моята фирма, която купих, заради лицензите, които притежаваше, на която и смених името и седалището.

Ама ти си купил някаква фирма, за да поемеш активите (лицензите) и пасивите. Ако просто преименуваш някаква друга твоя фирма, няма как да вземеш лицензите на дадената фирма. ;)

Ама то това дружество на Литекс ще си загуби лиценза като се преименува!И като ново и като старо няма как да играе в А група ако направи врътка с ЦСКА.

И що да си изгуби лиценза?

Ми щото нарушава правилника на БФС като лицензиран клуб!Сменя име и седалище и прехвърля лиценз!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 13:16

icko65 написа:
Red Warrior написа:
icko65 написа:
Tommi написа:

Ми щото нарушава правилника на БФС като лицензиран клуб!Сменя име и седалище и прехвърля лиценз!

Според мен тези правила противоречат на българското законодателство, но както и да е. Изпълкомът има право да разрешава подобни казуси.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юни 2015 13:24

Red Warrior написа:
icko65 написа:
Red Warrior написа:
icko65 написа:
Tommi написа:

Според мен тези правила противоречат на българското законодателство, но както и да е. Изпълкомът има право да разрешава подобни казуси.

Противоречат от гледна точка на ТЗ за АД-то но Литекс като футболен клуб трябва да спазва лицензионните разпоредби.И подлежи на отнемане на лиценза ако не спазва правилата.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 13:25

Red joker написа:
Тик-Так1892 написа:
Не си ме разбрал правилно. Смяната на името има значение да отпаднат дълговете на футболния ЦСКА, ако феновете го припознаят. Затова преди съм казвал, че футболния клуб се движи по друга логика от едно обикновено дружество.

Това,което се тиражира,че ще стане не е ЦСКА.Това е поредната смяна на името на Литекс.

Дълговете не отпадат,но отиват в небитието.Единственият вариант за частните лица да си вземат парите е да тормозят Титан и Томов.В крайна сметка ЦСКА Инвестмънт,това беше фирмата държател на акции по времето на Титан и Лира,да си търсят парите от тях.Ако Лупи отново не лъже,държавата ще вземе 9,4 от 10,6 млн.,толкова са активите на ЦСКА според Лупи.Дружеството на Ганчев и Божков няма никакви ангажименти към старото.Вчера Савов беше прав за едно:Питам и аз защо беше даден 2-годишен картбланш за Лупи при положение,че се знаеше,че клубът е батак,кредитира се и върви към бездната.Всички знаеха,че няма как да имаме генерален споноср,защото никой не иска да си дава парите на осъден човек,който всъщност не е точно оправдан,а беше отменена присъдата му и сега се връща в прокуратурата за ново разглеждане.Оправданието и вчера беше,че видшиш ли,били сме 1-ви?Всеки трезвомислещ знаеше какво ще се случи.Знаехме,че дори и да станем шампиони ние лиценз за ШЛ няма как да вземеме,половината отбор отново щеше да бъде разпродаден или избягал и всичко по Стойчовски,отново.За днес се чака да се обяви ПКФ на мажоритарните собственици,които тотално изгубиха доверието ми и аз тук призовавам,който може да отиде и да се зададе въпросите,аз съм на работа.Но ако тези лица се опитат да подливат вода,при положение,че нямат никаква подкрепа вече в общността,не ги чакат добри дни.
Петко,по твоята логика нито Лех е Лех,нито Нефтохимик е Нефтохимик,Лудогорец не е Лудогорец.Дебело подчертавам отново,че няма обединение или сливане.Има промяна на името на една фирма,както и на седалището.Ако за вас ЦСКА ознава една фирма... то значи,че отдавна трябва да сте се отказвали,още 89.

Ама тук Литекс си сменя името.Примерите,които си ми изброил са действия на тези отбори,клубове.Не ЦСКА си сменя
името,а Литекс.Ако Челси си смени името на ЦСКА,тях ли ще припознаем.Ако на теб ти сменят името,ти нов човек ставаш.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 13:29

Сигааа.
Значи слушайте министъро, оти он знае. Тая простоия с АД-тата я измислиха именно от Министерство на спорта, защото нямаше как законът да улови всичките дейности, които се развиват в един професионален клуб.
Кралев каза "дружеството, което представлява ЦСКА".
Значи ЦСКА е спортен клуб. ЦСКА не може да фалира. ЦСКА само може да се закрие като спортен клуб. Титаните искаха да го направят, но за радост не успяха.
Сега просто дружеството, което представлява Литекс, ще започне да представлява ЦСКА, защото старото дружество очевидно не се справя.
Та така. Щом министъро каза, значи юристите да се залавят за работа, журналистите да скрият статиите, че ЦСКА щял да бъде вече с 0 или 4 титли.
И наздраве. :)

... на младоженците :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 13:31

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
Тик-Так1892 написа:

Ама тук Литекс си сменя името.Примерите,които си ми изброил са действия на тези отбори,клубове.Не ЦСКА си сменя
името,а Литекс.Ако Челси си смени името на ЦСКА,тях ли ще припознаем.Ако на теб ти сменят името,ти нов човек ставаш.

А според тебе, „Теленор“ , „Глобул“ ли е :!: :?: :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”