Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 12:56

Red Warrior написа:Не е нов бе байно. Не разбрахте ли, че това си е дружеството на Литекс, което има лиценз, което просто се преименува. Дадох ви пример дори с моята фирма, която купих, заради лицензите, които притежаваше, на която и смених името и седалището.

Ама ти си купил някаква фирма, за да поемеш активите (лицензите) и пасивите. Ако просто преименуваш някаква друга твоя фирма, няма как да вземеш лицензите на дадената фирма. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2015 12:58

Момчета,уважавайте си различните гледни точки и не се обиждайте.ЦСКА - това сме ние феновете и нашето разделение ще доведе до нещо мнооого лошо.Само трябва да знаете,че решение трябва да се вземе.Дали ще играем в А,Б,В или където и да е ние трябва да стоим зад нашата идея като едно цяло.Не го забравяйте това и не започвайте война един срещу друг.Ще ми е изключително болно,ако започне някаква война между нас и масово разделение.Аз мнение по този въпрос нямам,защото от такива неща не разбирам - дългове,преместания,преименувания и т.н.Аз знам,че съм фен на ЦСКА и докато нас ни има,ЦСКА ще съществува.Пак повтарям,уважавайте се и не се обиждайте тук.
И искам да предупредя останалите нецесекари,че едно е да изразяваш мнение,а съвсем друго е да провокираш целенасочено.А тези неща водят до санкция.Така че си опичайте акъла и се съобразявайте.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 12:58

ilian12 написа:

Единствената разлика е, че футболният клуб не е обикновена фирма и трябва да спазва специфичните правилници на ФИФА за да е футболен, иначе няма да е, дори да спазва изцяло всички други закони на планетата.[/quote]
Точно фен на Металик Сопот да ми дава акъл - нема нужда. УЕФА вече са разрешили процедурата. И пак казвам - аз съм последния който ще иска това да се случи, но дотам се докарахме. Петковци, Васконтита и селяни от града викаха "не пипайте боклуците, няма други" и така 5 години. Вече батака е толкова голям, че спасение няма. Аз обвинявам същите тези фенове, които подкрепяха боклуците, че са също толкова виновни, колкото и те. И те са гробокопачи на ЦСКА!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юни 2015 13:02

Tommi написа:
Red Warrior написа:Не е нов бе байно. Не разбрахте ли, че това си е дружеството на Литекс, което има лиценз, което просто се преименува. Дадох ви пример дори с моята фирма, която купих, заради лицензите, които притежаваше, на която и смених името и седалището.

Ама ти си купил някаква фирма, за да поемеш активите (лицензите) и пасивите. Ако просто преименуваш някаква друга твоя фирма, няма как да вземеш лицензите на дадената фирма. ;)

Ама то това дружество на Литекс ще си загуби лиценза като се преименува!И като ново и като старо няма как да играе в А група ако направи врътка с ЦСКА.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 13:03

icko65 написа:
Tommi написа:

Ама то това дружество на Литекс ще си загуби лиценза като се преименува!И като ново и като старо няма как да играе в А група ако направи врътка с ЦСКА.

И що да си изгуби лиценза?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 13:04

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:Не си ме разбрал правилно. Смяната на името има значение да отпаднат дълговете на футболния ЦСКА, ако феновете го припознаят. Затова преди съм казвал, че футболния клуб се движи по друга логика от едно обикновено дружество.

Със смяна на името на Литекс не отпадат дълговете на ЦСКА, а просто вие, феновете, се пребоядисвате. Като има отбори Левски (град Левски) и Левски (село Егълница), дълговете на Левски София да не би да са отпаднали? :)

Нали ти казах,че дружеството на МиМ поема задълженията 8-)

А дружеството на МиМ е ЦСКА. :) Вие ( част от вас) ще станете фенове на преименувания Литекс, защото няма задължения.

Ако ГГ,респективно „Литекс“ бе закупил акциите на сегашният ЦСКА,тогава може би щяхте да имате някакво основание да говорите,че „Литекс“ се е преименувал на ЦСКА,но сега Божков купува „Литекс“ ,така че това е нов ЦСКА с активите и пасивите на на ловешкия клуб ;)

Я,Я пак,че не разбрах гениалното ти мислене.Божков,купува Литекс,сменя му името и това е нов ЦСКА.Значи,ако ти сменят собственото име,ти ставаш нов човек.Наистина гениално.

Аз не съм АД,както и отбора ,който обичам не е юридическо лице или фирма,така че и примерът ти е неудачен :| Може по-скоро да се каже,че Божков,респективно новото АД ЦСКА,казано на жаргона на „Уолстрийт“, поглъща „Литекс“ или нещо от сорта,а ти си го тълкувай както искаш,за тебе нема угодия-преди беше против Томов и Стойчо,въпреки,че нямахме друга алтернатива,сега си против Ганчев и Божков,въпреки ,че пак нямаме алтернатива,която да е животоспасяваща за ЦСКА...твоя си работа :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 16 юни 2015 13:06

Red Warrior написа:
ilian12 написа:

Единствената разлика е, че футболният клуб не е обикновена фирма и трябва да спазва специфичните правилници на ФИФА за да е футболен, иначе няма да е, дори да спазва изцяло всички други закони на планетата.

Точно фен на Металик Сопот да ми дава акъл - нема нужда. УЕФА вече са разрешили процедурата. И пак казвам - аз съм последния който ще иска това да се случи, но дотам се докарахме. Петковци, Васконтита и селяни от града викаха "не пипайте боклуците, няма други" и така 5 години. Вече батака е толкова голям, че спасение няма. Аз обвинявам същите тези фенове, които подкрепяха боклуците, че са също толкова виновни, колкото и те. И те са гробокопачи на ЦСКА![/quote]

Има много съществена разлика. Сделката при нас бе направена така, че ФИФА отсече, че това си е пак същия Ботев ПД, признавайки цялата ни футболна история, затова и нямаше и забрана за участие в ЕКТ, докато при вас ще видим ...
Последна промяна от ilian12 на 16 юни 2015 13:06, променено общо 1 път.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 13:06

OMID написа:Дълговете са обезпечени пред НАП, и държавата не губи нищо (има няма милион лихви не стигат, но е редно и НАП да понесе някаква загуба, заради това, че не се е погрижил да поиска обезпечаването им).

Тук от 1500 страници има поне 1500 мнения, в които ясно се казва как държавата няма да бъде прее*ана. Но рязаните и говедата са тук не да дискутират, а да се заяждат. Дори не е и тролене. Ако не е така, значи са малоумни идиоти, след 1500 стр. пак нищо да не вдяват...
Просто ги игнорирайте.

Баце, само лихвите ви са над 700 000 лв. годишно, като нарастват прогресивно. Ама то не е проблем, вие си имате обезпечение от времето на Титан. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 13:07

Red Warrior написа:
ilian12 написа:

Единствената разлика е, че футболният клуб не е обикновена фирма и трябва да спазва специфичните правилници на ФИФА за да е футболен, иначе няма да е, дори да спазва изцяло всички други закони на планетата.

Точно фен на Металик Сопот да ми дава акъл - нема нужда. УЕФА вече са разрешили процедурата. И пак казвам - аз съм последния който ще иска това да се случи, но дотам се докарахме. Петковци, Васконтита и селяни от града викаха "не пипайте боклуците, няма други" и така 5 години. Вече батака е толкова голям, че спасение няма. Аз обвинявам същите тези фенове, които подкрепяха боклуците, че са също толкова виновни, колкото и те. И те са гробокопачи на ЦСКА![/quote]
Пишеш,че управляваш голяма фирма-съмнявам се.Аз ли съм управлявал ЦСКА.Тук е като Хайт парк.Само си плямпаме,както и ти.Аз ли съм теглил кредити,докарал 58 футболисти,изгонил след това.Аз ли не си мръднах пръста
за нито едно дело последните 20 месеца.Я си прочети мненията тук през лятото и есента на 2013г и ги сравни с моите.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 13:07

Онзи ден ви го написах - ЦСКА не е ЕИК-а, на АД-то. ЦСКА сте Вие феновете, името, емблемата и "Българска армия"! Тези четири неща са ЦСКА. Всичко друго са листове хартия!

Върни се в “Архив”