Модератор Левски написа:Здравейте на всички!От няколко дена гледам седи темата с въпроса за модератора на Левски!Ами ето го!Приятно ми е..........!Ама не ние всъщност вече се познаваме,поне с повечето от вас.
Сега сериозно!
Поста който заемам от днес е голяма чест(поне за мен)и не само защото Левски е бил винаги в сърцето ми,а и поради факта,че хората са ми гласували някакво доверие(за Гонгаджиите става въпрос).Осъзнавам,че с това идват и многото отговорности,които трябва да поема.Далече съм от мисълта,че ще се харесам на всички,но ви ГАРАНТИРАМ,че ще се стремя към пълна коректност и безпристрастност абсолютно към всички хора посещаващи форума на Гонг и в частност-този на Левски.Искам също така да знаете,че зад клавиатурата не е машина,а е напълно нормален човек,който също както всички вас може да греши.За тази цел ще бъда винаги отворен към вас,в случай ,че нещо не ви харесва или имате някакви претенции спрямо мен или някой друг засягащ форума на Левски.Това,разбира се,не означава своеволия,които меко казано, няма как да търпя.
Нямам намерение да ви цитирам всички правила,написани от stenly,но държа да ви кажа,че ще се следи за тяхното изпълнение.При тяхното неизпълнение може да се стига до "предупреждения",после се започва и с "картоните",зависи от "нарушението",като следствието е ....как беше .."треньорска контузия" и известно време на 'скамейката",ако ме разбирате правилно!
Накрая искам просто да ви кажа да бъдете повече Хора (с главно Х ) в общуването си,без значение от цвета на фланелката на любимия отбор.Всички ще сме доволни,ако се разбираме.
За себе си пожелавам колкото се може по-малко работа........и повече коментари по вашите теми,от колкото за самите вас.
Айде живи и здрави и ......лека служба!!!!!!!
Модератор Левски!
Мдаа, мисля, че се сещам... Честито, желая ти успех!

Като започнем с встъплението и стигнем до кулминацията и мнението на Ангофф. Ето на тази цялата тема се казва СПАМ
  Като започнем с встъплението и стигнем до кулминацията и мнението на Ангофф. Ето на тази цялата тема се казва СПАМ