Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RMCF
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот RMCF » 10 май 2023 01:12

В крайна сметка единствената значима грешка на съдията беше, че топката излезе в тъч преди гола на Сити и съответно той е нередовен. Вараджиите обаче удобно го пропуснаха. Явно тва е цената да правиш Суперлига. :Д

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 10 май 2023 01:21

pill написа:Спестен втори жълт на Кроос за симулация. Спестен жълт за симулация на лилавия французин. Най-противният отбор в историята на футбола.

Спестен червен на Родри
Спестен червен на Грилиш
Спестен червен на Силва
2-3 неразгледани от ВАР ситуации за дузпа
зверски късмет при шута на Чуамени в 90 мин

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 май 2023 01:58

rebelheartous написа:
pill написа:Спестен втори жълт на Кроос за симулация. Спестен жълт за симулация на лилавия французин. Най-противният отбор в историята на футбола.

Спестен червен на Родри
Спестен червен на Грилиш
Спестен червен на Силва
2-3 неразгледани от ВАР ситуации за дузпа
зверски късмет при шута на Чуамени в 90 мин

за късмета на Чуамени дори не знам дали си сериозен, но ако все пак си сериозен.....късметът беше при удара на Кевин в началото на второто когато Куртоа отрази със ЗАТВОРЕНИ ОЧИ . Предполагам осъзнаваш, че Кевин просто го уцели в този момент и това наистина е късмет :D Чуамени удари не лош удар, но Едерсон си го отрази така че не знам за какъв късмет говориш. За дузпите основание нямаше, предполагам тук си със фенските очила
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 май 2023 02:01

На мен най-голямо впечатление ми направи след гола на Сити тук нямаше мнение 4-5 минути гробна тишина :D представям си ако вдигнат купата какво мъртвило ще е във форума :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 май 2023 08:44

JustChelsea написа:Не е нелепо. Както казах с 300 млн. всеки знае.
БДЖ, Сити,
Кой друг ще му дава тия пари? Така и 10 млрд. ще пръсне и нищо няма да постигне.
Това го прави Велик ли?

Абсолютно нелепо е. В ПСЖ се смениха десетина треньори с неограничен бюджет, кой постигна нещо значимо? В Юнайтед след САФ? В Челси не е като да не се харчи и пак има такива, които въпреки трансферите се издъниха. Да, фактът че Гуардиола не спечели (до момента) ШЛ с Байерн и Сити е негатив в неговата кариера, но да твърдиш че е успешен треньор само защото му дават пари е тъпо.

Утре ако Клоп или Анчелоти поемат Монца, Фиорентина и който там още беше, какво си мислиш че ще постигнат? Титли?

kingofpop написа:На мен най-голямо впечатление ми направи след гола на Сити тук нямаше мнение 4-5 минути гробна тишина :D представям си ако вдигнат купата какво мъртвило ще е във форума :D

Кой да коментира гол на Сити, те имат един фен във форума и 15 bandwagon-a, които нямаше да сте за тях, ако не играеха срещу Реал. Не знам какво очакваш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 май 2023 13:47

Равностоен мач с много леко предимство на Реал от към по чисти положения.
Само лаици могат да претендират за нередовен гол, обяснено беше от бивш испански съдия, защо е така. Топката преди гола беше във владение на Реал, това е друга фаза на атаката, две различини положения. Ако беше така, щяха да се връщат десет положение преди гол във всеки мач. А и няма доказателства от ВАР, че топката е напуснала полето с целият си обем.
Слаб мач като цяло за Сити и добре подреден отбор на Реал. Един два спестени картона и за двата отбора.
Дано вторият мач се играе малко по открит футбол, ама едва ли.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 май 2023 14:04

Басиии, тия Милан и Интер какви велики имена са играли и за двата отбора и накрая стигаш
до името на Съли Мунтари, Балотели и Касано!
:-)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 май 2023 15:42

ivan56 написа:Равностоен мач с много леко предимство на Реал от към по чисти положения.
Само лаици могат да претендират за нередовен гол, обяснено беше от бивш испански съдия, защо е така. Топката преди гола беше във владение на Реал, това е друга фаза на атаката, две различини положения. Ако беше така, щяха да се връщат десет положение преди гол във всеки мач. А и няма доказателства от ВАР, че топката е напуснала полето с целият си обем.
Слаб мач като цяло за Сити и добре подреден отбор на Реал. Един два спестени картона и за двата отбора.
Дано вторият мач се играе малко по открит футбол, ама едва ли.

Това са някакви абсолютни глупости. Топката излезе ли е излязла. Независимо от кого, какво и защо. И се изпълнява тъч/аут след това според какво е станало. Аман от приказки от хиляда и една нощ

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 май 2023 16:13

Ето до това води тази простотия с ВАР!
Съвсем спокойно в реванша може да има подобна ситуация и там вараджиите да кажат че има тъч/ фаул
преди някое положение от което е влезнал гол и да го отменят!

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 10 май 2023 16:32

Вие ебавате ли се или не знаете правилата? Няма абсолютно никаква спорна ситуация тъй като топката вече беше отнета от Мадрид и след евентуалното й напускане и това се води нова ситуация. Мадрид я отнеха с Камавинга и я загубиха пак. По правилата това е нова ситуция (restart). Не може да се връщаш доколкото решиш назад за да отмениш гол.

Нелепо е дори да се обсъжда, хората трябва да знаят такива основни неща.

https://www.espn.co.uk/football/uefa-ch ... lowed?_VAR
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Върни се в “Архив”