Билефелдер Алм носи вече името Шуко Арена

парк Алм и стадионът в Билефелд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:"Гери Вебер Арена"?-аз ако съм шеф в Арминия, тея и Кристияно да докарат, пак няма да кръстя стадиона така![]()
![]()
Колкото до въпросите-първите два са загубата на Германия от Алжир и после циркът срещу Австрия от световното 1982г. Къдравият хубавец ми прилича малко на Балак, за захапката и каталога на дрехи не се сещам. Иначе на камиона на Шалке ако не се лъжа пише "шампион на Германия", или нещо такова отдолу.
DeyanFCK написа:Кайзерслаутерн се завърна в Първа Бундеслига!
Това стана, след като Аугсбург не успя да победи Еф Ес Фау като гост и завърши 1:1. Голът за отбора от швабска Бавария вкара (естествено) Михаел Турк, а за хесенци отбеляза Сидимар със задна ножица. Главен фаворит за другото място, даващо право на участие в първа лига е Занкт Паули, който има 3 точки преднина пред Аугсбург 2 мача преди края. Аугсбургци най-вероятно ще играят на баража с шестнайстия от Първа Бундеслига, който и да е той.
Иначе почти няма правилни отговори на моите въпроси, май ще трябва да подсказвам
DeyanFCK написа:5. Този отговор го казвам направо - това е камионът, предвиден по случай шампионската титла на Шалке през 2007 г., но... тогава Щутгарт взеха, че спечелиха.
DeyanFCK написа:
5. Този отговор го казвам направо - това е камионът, предвиден по случай шампионската титла на Шалке през 2007 г., но... тогава Щутгарт взеха, че спечелиха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта