DFB BUNDESLIGA 09/10

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: DFB BUNDESLIGA 09/10

Мнениеот unist_gp » 25 апр 2010 13:08

Малко Икономика ;)

Билефелдер Алм носи вече името Шуко Арена :mrgreen: Мерцедесите на соларна техника от фирма Шуко си платиха доста за името на стадиона, в люта конкуренция с Гери Вебер (дамска конфекция) и Доктор Йоткер (хранителни продукти) - все световни концерни със седалище в Билефелд (столицата на Източна Вестфалия) ;)

Изображение

Изображение

Изображение

парк Алм и стадионът в Билефелд
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2010 15:26

"Гери Вебер Арена"?-аз ако съм шеф в Арминия, тея и Кристияно да докарат, пак няма да кръстя стадиона така :lol: :lol: :lol:

Колкото до въпросите-първите два са загубата на Германия от Алжир и после циркът срещу Австрия от световното 1982г. Къдравият хубавец ми прилича малко на Балак, за захапката и каталога на дрехи не се сещам. Иначе на камиона на Шалке ако не се лъжа пише "шампион на Германия", или нещо такова отдолу.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 апр 2010 16:21

rhaegar написа:"Гери Вебер Арена"?-аз ако съм шеф в Арминия, тея и Кристияно да докарат, пак няма да кръстя стадиона така :lol: :lol: :lol:

Колкото до въпросите-първите два са загубата на Германия от Алжир и после циркът срещу Австрия от световното 1982г. Къдравият хубавец ми прилича малко на Балак, за захапката и каталога на дрехи не се сещам. Иначе на камиона на Шалке ако не се лъжа пише "шампион на Германия", или нещо такова отдолу.

Карл Хайнц (Кали) Ридле - по прякор Брус Спрингстийн :mrgreen:
автор на два гола за Дортмунд в паментната победа за финала на ШЛ 97 в Мюнхен
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zum4lleKzaw[/youtube]

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 25 апр 2010 16:30

Изображение Кайзерслаутерн се завърна в Първа Бундеслига! Изображение

Това стана, след като Аугсбург не успя да победи Еф Ес Фау като гост и завърши 1:1. Голът за отбора от швабска Бавария вкара (естествено) Михаел Турк, а за хесенци отбеляза Сидимар със задна ножица. Главен фаворит за другото място, даващо право на участие в първа лига е Занкт Паули, който има 3 точки преднина пред Аугсбург 2 мача преди края. Аугсбургци най-вероятно ще играят на баража с шестнайстия от Първа Бундеслига, който и да е той. ;)

Иначе почти няма правилни отговори на моите въпроси, май ще трябва да подсказвам :roll:
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 апр 2010 16:34

DeyanFCK написа:Изображение Кайзерслаутерн се завърна в Първа Бундеслига! Изображение

Това стана, след като Аугсбург не успя да победи Еф Ес Фау като гост и завърши 1:1. Голът за отбора от швабска Бавария вкара (естествено) Михаел Турк, а за хесенци отбеляза Сидимар със задна ножица. Главен фаворит за другото място, даващо право на участие в първа лига е Занкт Паули, който има 3 точки преднина пред Аугсбург 2 мача преди края. Аугсбургци най-вероятно ще играят на баража с шестнайстия от Първа Бундеслига, който и да е той. ;)

Иначе почти няма правилни отговори на моите въпроси, май ще трябва да подсказвам :roll:

YES! Честито адаш! след няколко месеца предстоят интересни мачове ;) На нито един отбор няма да му е лесно, когато гостува на Бетцемберг ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2010 16:34

Честита промоция :)

Изображение

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 25 апр 2010 16:50

Благодаря ви за поздравленията :!: Не знам на кого ще му е лесно на Бетценберг, но съм сигурен, че на един точно определен отбор никак няма да му е лесно. Както казва Пената: "няма да цитирам имена".

Подсказвания:

1. "Пактът за ненападение от Хихион" наистина е с Австрия, но при "Срама от Кордоба" не се има предвид загубата от Алжир. Нещо друго е.

2. Къдравият 'убавец не е Балак, но е негов съиграч от шампионския отбор на Лаутерн от 1998 г. Има почти еднакво име като с това на известен рокаджия :!: :!: :!:

3. Захапката е на известен бивш германски футболист и настоящ треньор. Ръководи отбор от Трета лига към момента. Не е Ридле!

4. Става дума за настоящ треньор от Първа Бундеслига.

5. Този отговор го казвам направо - това е камионът, предвиден по случай шампионската титла на Шалке през 2007 г., но... тогава Щутгарт взеха, че спечелиха. :mrgreen:
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 апр 2010 16:52

Кристоф Метцелдер преминава от Реал м във Волфсбург. Известно време се спекулираше,че ще се върне в Дортмунд, но явно офертата на Вълците е била по-примамлива за кралския клуб.
В 7 всички гледаме Галатасарай-Бурса и стискаме палци за Митко Иванков ;)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 апр 2010 16:54

DeyanFCK написа:5. Този отговор го казвам направо - това е камионът, предвиден по случай шампионската титла на Шалке през 2007 г., но... тогава Щутгарт взеха, че спечелиха. :mrgreen:

ахахахахахаха :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2010 17:29

DeyanFCK написа:
5. Този отговор го казвам направо - това е камионът, предвиден по случай шампионската титла на Шалке през 2007 г., но... тогава Щутгарт взеха, че спечелиха. :mrgreen:

Е да де, аз нали това казах............горе-долу

Изображение

Върни се в “Архив”