boabbb написа:Ко прайм с циганина![]()
Ми,....... ша го прайм шампион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Ко прайм с циганина![]()
Red_Neck написа:boabbb написа:Ко прайм с циганина![]()
Ми,....... ша го прайм шампион
Logical person написа:boabbb написа:Ко прайм с циганинаЯвно ще се връща ... Ясно е, че няма да е пръв любимец, дано поне играе свястно
Принципно не е редно да освиркваме действащ играч. Това при условие, че не се е конфронтирал директно с феновете ( както Минев им показа спринцовка на подуенци ).
Дано да има сериозен мотив за връщането му, който да не е само спортно-технически. Примерно да разкаже за схемата от лятото, ако са се свързвали с него и са му отправяли оферти преди да разтрогне, то това е наказуемо. Да спре дела, да опрости пари и лятото да поеме към Азърбейджан или Китай за някакви пари.
гражданин от село написа:Казах ви аз,че без КЗЛ нищо няма да стане.
CSKA Sofia 1948 написа:Въпроса е, че Менди с нищо не е по-добър от Крачунов и Причиненко. Някои сравняват това с лятото на Бадема, как сме били готови да му простим...Ами Бадема е класа и винаги ще бъде класа за българските терени, докато може да ходи.
Менди е просто едно дръвце, което се мазнеше на феновете. А когато някои от феновете разправяха по форуми и стадиони, че не е нищо особено като футболист отнасяха псувните от останалите "велики армейци", които не даваха и думичка против него да се каже и напише. Та така...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта