Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tevez » 17 яну 2014 23:13

milen.hristov написа:
ss_killer написа:стига бе! Какво става в ЛЕВСКИ, разкарахме Милиев, сега чета, че и Везалов почти сме го разкарали и сега гонга излизат с инфо, че и И. Й. ше го използваме в размяна за Пламен Крумов. Това май е много хубаво за да е реалност, а?

Щото пък Крумов е един играч. Хора не се ли усещате събираме боклука на А група. Знам, че думите са силни, но пък трябва да си го кажем, след това падането ще е от много високо иначе. Този е рецидивист на терена, предлагам и С. Александров от Морето и събираме двама убийци

Как го прецени това? Картоните ли гледаш? Крумов има 7 ж.к и 1 червен(срещу нас на Герена, когато съдията сбърка, факт). Играе в отбор, където съдиите не пропускат да спестят някой картон, както е в Лудогорец, Левски и ЦСКА.
Само за сравнение, Вутов има 6 ж.к, а не е защитник. Това прави ли го рецидивист?

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 17 яну 2014 23:17

На Белаид не съм му следял изявите,но се надявам да се окаже добро попълнение.За Огнянов съм скиптично настроен.Не знам,това да играеш в Любимец и изведнъж да дойдеш в Левски .. Дано не е като Милен Василев.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 яну 2014 00:07

ss_killer написа:
milen.hristov написа:
ss_killer написа:стига бе! Какво става в ЛЕВСКИ, разкарахме Милиев, сега чета, че и Везалов почти сме го разкарали и сега гонга излизат с инфо, че и И. Й. ше го използваме в размяна за Пламен Крумов. Това май е много хубаво за да е реалност, а?

Щото пък Крумов е един играч. Хора не се ли усещате събираме боклука на А група. Знам, че думите са силни, но пък трябва да си го кажем, след това падането ще е от много високо иначе. Този е рецидивист на терена, предлагам и С. Александров от Морето и събираме двама убийци

колега, не смяташ ли че омразата ти е неуместна? Да не би Гонзо, който е идол на стотици хиляди "сини сърца" да е взет от Порто, Да не би най- сърцатият играч на ЛЕВСКИ,привлечен от л. Петрович- Топчо да е взет от Аякс? Хайде малко по- спокойно, да дадем шанс на новите, а не да ги хулим преди да са показали уменията си. Пък ако трябва да си послужа с българска поговорка: '"знае ли се от коя трънка ще излезе заек?"

Само дето и Гонзо и Топчо показваха много големи качества и невероятен потенциал за развитие, неща които при тези ги няма.
Разбира се, че ще пожелая и на Крумов успех ако подпише, като направих и с Огнянов, но не означава, че ще вярвам в тях. Това е селекция за Локо София, Славия( без да се обиждат феновете им) но не и за Левски

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 18 яну 2014 00:16

Е нали каза че няма да го зимаме ся пак пише в гонг друго ;)

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 18 яну 2014 00:26

Милене, ти си тотално дразнещ индивид и капацитета ти за футбол е силно ограничен ! Не знам дали риташ и на малки вратички....

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 18 яну 2014 00:27

milen.hristov написа:
ss_killer написа:
milen.hristov написа:

колега, не смяташ ли че омразата ти е неуместна? Да не би Гонзо, който е идол на стотици хиляди "сини сърца" да е взет от Порто, Да не би най- сърцатият играч на ЛЕВСКИ,привлечен от л. Петрович- Топчо да е взет от Аякс? Хайде малко по- спокойно, да дадем шанс на новите, а не да ги хулим преди да са показали уменията си. Пък ако трябва да си послужа с българска поговорка: '"знае ли се от коя трънка ще излезе заек?"

Само дето и Гонзо и Топчо показваха много големи качества и невероятен потенциал за развитие, неща които при тези ги няма.
Разбира се, че ще пожелая и на Крумов успех ако подпише, като направих и с Огнянов, но не означава, че ще вярвам в тях. Това е селекция за Локо София, Славия( без да се обиждат феновете им) но не и за Левски

да не задълбаваме темата, че може да се обиди някой колега привърженик на засегнатите отбори, но с какво Дембеле лично на теб ти показа, че ще се превърне в голова машина за ЛЕВСКИ? Не трябва да живеем с предубеждения, към един или друг футболист или човек.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 яну 2014 00:31

A бре Милене спри се бре професоре мноо дразниш :(

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 18 яну 2014 00:35

Милен, нека не забравяме, че Топчо дойде за нападател а се преквалифицира като защитник. Никога не се знае от един играч, какво ще излезе. Нямам никакви предварителни нагласи за Крумов и Огнянов, но и ти ми кажи, в колко други мачове освен срещу ЛЕВСКИ си ги гледал. Нека ги видим момчетата, и по-добре Огнянов отколкото нов Окупу или както там се казваше афрото. Пак да кажа и аз искам Мики, Боби и Ради Цоневи в стартовите 11, но те дали могат да носят тежеста. Един Балтанов, Бардон го беше взел под крилото си, не можа да се наложи като титуляр. Дано налагат момчетата от Герена, а тези двамцата/Огнянов и Крумов/ не мисля , че ще дойдат с Ауди А8 на Герена, както Данчо Тополата навремето. С две думи са ОК за без пари

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 18 яну 2014 00:42

comorad написа:Само дето и Гонзо и Топчо показваха много големи качества и невероятен потенциал за развитие, неща които при тези ги няма.

Милен, нека не забравяме, че Топчо дойде за нападател а се преквалифицира като защитник. Никога не се знае от един играч, какво ще излезе. Нямам никакви предварителни нагласи за Крумов и Огнянов, но и ти ми кажи, в колко други мачове освен срещу ЛЕВСКИ си ги гледал. Нека ги видим момчетата, и по-добре Огнянов отколкото нов Окупу или както там се казваше афрото. Пак да кажа и аз искам Мики, Боби и Ради Цоневи в стартовите 11, но те дали могат да носят тежеста. Един Балтанов, Бардон го беше взел под крилото си, не можа да се наложи като титуляр. Дано налагат момчетата от Герена, а тези двамцата/Огнянов и Крумов/ не мисля , че ще дойдат с Ауди А8 на Герена, както Данчо Тополата навремето. С две думи са ОК за без пари

ТОЯ крумов какъв играе и какво мнение имате за него добър ли ;) и сигурно ли ще го земем

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 18 яну 2014 01:10

blue atak написа:ТОЯ крумов какъв играе и какво мнение имате за него добър ли ;) и сигурно ли ще го земем

Десен бек, 28 г., лично за мен не по-добър от Мюлдер. Сигурно - когато го видим със синята фланелка.

Върни се в “Архив”