Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Може и да е така, но на него не му беше даден шанс да се докаже в ЕКТ! А тогава шампионът беше ама много предизвестен! Така че сега са догадки, какво би било-но аз казвам как съм усещал нещата, нямам претенции за пророчества и непогрешимост! 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
защо написа: sin4ec, поздравления, казал си го много по-добре от нас! Ма за оня, дето си се страхувал от него, хич не си прав. Той щеше да си гради още 100 години без никакъв ефект, щото градеше, а не обръщаше внимание на дреболии като тактика, сработване и моделиране на някаква игра и т.н. Като дойде един консуматор, който извади накрая потенциала на отбора, се видя и резултат. Ама то с всички български отбори е така, все някакви странни птици се завъртат тука, за други нема пари.
За Стойчо ли говорим?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
защо написа: sin4ec, поздравления, казал си го много по-добре от нас! Ма за оня, дето си се страхувал от него, хич не си прав. Той щеше да си гради още 100 години без никакъв ефект, щото градеше, а не обръщаше внимание на дреболии като тактика, сработване и моделиране на някаква игра и т.н. Като дойде един консуматор, който извади накрая потенциала на отбора, се видя и резултат. Ама то с всички български отбори е така, все някакви странни птици се завъртат тука, за други нема пари.
Фергюсън поема МЮ през 86-а.Първата му купа е през 89-а или 90-а.. не ми се иска да сбъркам, но май е 90-а.Кой наш отбор ще държи треньор толкова години?Имам предвид отбор от ранга на МЮ, не от неговата класа.
Радуканов май спечели някаква купа.. дори две, но го изритаха.Стойчо какво спечели?
ПП-Никой обаче не зачеква и дума за трансферите и комисионните, а когато шефът губи пари, за сметка на подчинения......
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Понеделник - 07.01.2013, стадион "Българска Армия" - 12:30ч. - Бъди там... В името на ЦСКА!
W84me написа:защо написа: sin4ec, поздравления, казал си го много по-добре от нас! Ма за оня, дето си се страхувал от него, хич не си прав. Той щеше да си гради още 100 години без никакъв ефект, щото градеше, а не обръщаше внимание на дреболии като тактика, сработване и моделиране на някаква игра и т.н. Като дойде един консуматор, който извади накрая потенциала на отбора, се видя и резултат. Ама то с всички български отбори е така, все някакви странни птици се завъртат тука, за други нема пари.
За Стойчо ли говорим?
Ферарио Спасов
Rosko63 написа:Понеделник - 07.01.2013, стадион "Българска Армия" - 12:30ч. - Бъди там... В името на ЦСКА!
Хах......

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
dreben23 написа:http://m.sportni.bg/?tid=4040&oid=2746049
Радуканов отрече, мда добрият стар Ицо Стоичков може би ще ни доведе и себе си и Жоро Миланов...Ако не е Ицо, кой тогава е безработен?
Бай Гроздан.

Тео, Тройчо не ни комплексира а забавлява. Въпреки, че си 12 годишен трябва да правиш разлика.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Кашчей написа:Rosko63 написа:Понеделник - 07.01.2013, стадион "Българска Армия" - 12:30ч. - Бъди там... В името на ЦСКА!
Хах......![]()
Стадионът отворен ли е за туристически групи
![]()
Напоследък, доста хора се интересуват от археология и съм сигурен ,че ще има наплив!

-
kireto2 написа:Кашчей написа:Rosko63 написа:Понеделник - 07.01.2013, стадион "Българска Армия" - 12:30ч. - Бъди там... В името на ЦСКА!
Хах......![]()
Стадионът отворен ли е за туристически групи
![]()
Напоследък, доста хора се интересуват от археология и съм сигурен ,че ще има наплив!
Ми те май при вас започват разкопки преди сам да се е срутил стадионът.