ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

кристи3
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот кристи3 » 24 ное 2015 12:16

icko65 написа:
кристи3 написа:
icko65 написа:
кристи3 написа:
icko65 написа:
кристи3 написа:Щом са ти нужни детайли добре - според мен, два са работещите варианта - 1. Литекс да се влее във ФК ЦСКА, при което по силата на универсално правоприемство приемащото дружество (ФК ЦСКА) ще продължи участието с лиценза на Литекс; и 2. След като бъде изкупено от ФК ЦСКА, Литекс си променя името, седалището, цветовете и продължава като ЦСКА. В този случай правният субект (АД) няма да се промени.

И двата ти работещи варианта са...неработещи!Справка-ПСФК.

Кое точно е неработещо и защо?

Набързо защото от много колеги и много пъти е обяснявано тук но теб те е нямало.По вариант1:Отборите които визираш са от различни области.За спортно преимущество на отбор от никоя дивизия няма да говоря.По вариант2:Литекс като бъде изкупен и си смени името кво става с лиценза?За това че продължава като ЦСКА няма да говоря-пак не става.[/quote]

Набързо: 1 Отборите, които визирам не са от различни области - ФК ЦСКА не е отбор по смисъла на Устава на БФС, защото не е негов член. т.е формално имаме преобразуване само на един отбор (като АД) - този на Литекс. следователно тук забрана няма. 2. Лиценза си остава - лиценз се губи само, ако има промяна на име, седалище и т.н. в рамките на 3 годишен период от започване участието на едно дружество в държавните първенства по футбол. Литекс продължава своите участия вече в много по-продължителен период от време и има абсолютното право да изменя свои характеристики без да си губи лиценза.[/quote]

Чети момче..Голяма каша е в главата ти.Един път ми казваш че Литекс се преименува и продължава като ЦСКА.След това ми твърдиш че Литекс продължава участието си!?[/quote]

Аз чета, но трябва и разбиране, а някой изглежда не разбира - та ще обясня като на дете - търговското дружество "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ "ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, регистрирано в търговския регистър под ЕИК 110501548, участва от години (повече от 3) в държавните първенства по футбол, администрирани от БФС. Със заявление А5 това дружество може да промени името, адреса си на управление в Търговския регистър (правния субект си остава същия, със същото ЕИК) и след това да регистрира тези промени пред БФС, като продължи участието си в първенството по футбол, без да е изгубило лиценза си, с ново име, адрес на управлние и т.н. Сега капиш или пак не?[/quote]
Не!Защото новото име трябва да има връзка със старото.Казах ти да четеш-ПСФК.[/quote]

Е, кой е казвал, че няма да има връзка в името - както написах сегашното име е "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ "ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД. Бъдещето име ще бъде "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА 1923" АД (примерно). Предполагам, виждаш връзката, но все пак да ти я посоча - "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ"
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 ное 2015 12:20

Майкъла им казва, че е нов отбор, че и даже се радва на това, те пак държат, че било тяхното си :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 ное 2015 12:22

Мале , колко газ се изпика ! Момчета , пазете си бъбреците ! Тепърва ще ви трябват !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 ное 2015 12:22

Е, кой е казвал, че няма да има връзка в името - както написах сегашното име е "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ "ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД. Бъдещето име ще бъде "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА 1923" АД (примерно). Предполагам, виждаш връзката, но все пак да ти я посоча - "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ"[/quote]
Ти вярваш ли че тая ВРЪЗКА ще мине?Аз мисля че връзката трябва да е в "Литекс-Ловеч".Примерно Литекс2015.Щото ПФК ЦСКА1923 няма как да играе с лиценза на ПФК Литекс!!
Последна промяна от icko65 на 24 ное 2015 12:28, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 24 ное 2015 12:28

icko65 написа:Е, кой е казвал, че няма да има връзка в името - както написах сегашното име е "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ "ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД. Бъдещето име ще бъде "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА 1923" АД (примерно). Предполагам, виждаш връзката, но все пак да ти я посоча - "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ"

Ти вярваш ли че тая ВРЪЗКА ще мине?Аз мисля че връзката трябва да е в "Литекс-Ловеч".Примерно Литекс2015[/quote]

Виж сега, в какво вярвам или не, не е важно. Важно е какво пише в нормативния акт, а това че той не е прецизен, не е мой проблем. Името на дружеството е посочено в Търговския регистър и формално е спазено изискването да има връзка. Точка.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2015 12:54

suni написа:
icko65 написа:Някой от приветстващите варианта Преименуване на Литекс на ЦСКА да ми обясни как ще стане!Всичко различно от ЦСКА като име обаче е нов отбор...А като ЦСКА няма връзка със старото име на Литекс.Чакам ..

Каза се безброй пъти, престани да задаваш тъпи въпроси /ако не целиш умишлен спам/. :?
[offtopic]ФК ЦСКА купува Литекс[/offtopic]

Я сега ни разтълкувай действието КУПУВА, че ми е много интересно.
Какво купува, рейса, Величко, Стойчо, кое?
Каква е тяхната цена, а този капитал, който трябва да бъде използван това ФК нещо си трябва да докаже в съда неговия произход?
ФК ЦСКА ще плати едни милиони за ПФК Литекс, а не може да плати едни милиони за да спаси отбори си.
Усещате ли се, как сте налапали нещо?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2015 12:58

Хипотетично Ганчев прави някакви врътки и в този момент Божков решава да се захване с настоящия отбор, я привържениците на ганчевия урод да кажат, кой отбор ще поддържат, Ганчевото ЦСКА-Литекс ще играе в Ловеч, а Божковия ЦСКА с купита и историята си на Армията, та Суни и Конана на кой отбор ще са фенове и защо?

:lol:
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 ное 2015 13:00

Донке, Донке... ти си най-жалкият трол в историята на интернет! Ганчев щял да създаде урод! А, Цимбика и Бучински искат да създадат какво, може би мис Свят?! :lol: :lol: :lol: Айде, малко по сериозно(ха-ха на кого го казвам)! Божков няма да се намеси! Не е имало среща с Божков и няма да има! Но ти продължавай да си тролиш, нали затова ти плащат! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 13:03

PFC Litex написа:
suni написа:
icko65 написа:Някой от приветстващите варианта Преименуване на Литекс на ЦСКА да ми обясни как ще стане!Всичко различно от ЦСКА като име обаче е нов отбор...А като ЦСКА няма връзка със старото име на Литекс.Чакам ..

Каза се безброй пъти, престани да задаваш тъпи въпроси /ако не целиш умишлен спам/. :?
[offtopic]ФК ЦСКА купува Литекс[/offtopic]

Я сега ни разтълкувай действието КУПУВА, че ми е много интересно.
Какво купува, рейса, Величко, Стойчо, кое?
Каква е тяхната цена, а този капитал, който трябва да бъде използван това ФК нещо си трябва да докаже в съда неговия произход?
ФК ЦСКА ще плати едни милиони за ПФК Литекс, а не може да плати едни милиони за да спаси отбори си.
Усещате ли се, как сте налапали нещо?

Цената е три телета и пет кокошки.
ФК ЦСКА няма отбор който да спасява.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 13:05

PFC Litex написа:Хипотетично Ганчев прави някакви врътки и в този момент Божков решава да се захване с настоящия отбор, я привържениците на ганчевия урод да кажат, кой отбор ще поддържат, Ганчевото ЦСКА-Литекс ще играе в Ловеч, а Божковия ЦСКА с купита и историята си на Армията, та Суни и Конана на кой отбор ще са фенове и защо?

:lol:

Кво щял да направи Божков ? :lol:
В Ловеч може да играе само ФК Осъм, ако си възродите отбора,.. ама много ме съмнява. :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”