Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fiesta
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот fiesta » 16 юни 2015 12:01

Red Warrior написа:
fiesta написа:
Red Warrior написа:
snakebite написа:Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..резуалтатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Притеснява ме наглостта и тарикатщината на Божков и Ганчев, прикрита зад някаква "кауза" ЦСКА и това че няма да се платят задълженията на клуба...
Предполагам ще натиснат Киро да не се напъва срещу новото изчадие, вероятно се готвят и за титла..за да се пробва в ЕТ догодина.
Предстои да видим,
Разбрах от цялата сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементарната отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..
Да венцеславиш отбора който ти е нанесъл най-голямата загуба, да си викал на спасителя си "микренско джудже", да си викал на отбора "селяци" и да ги приемеш на пъпа на София, само ЦСКА може да го направи това !!

Няма по-големи глорихътнари от делиорманци! И не знам защо си нямал такива терзания, когато са се сменяли дружествата и имената на Антибиотик и Разград 2000. Сегашният Лудогорец е регистриран 2010 година. Знаеш ли го това?

Обаче е регистриран без дългове. А сегашният ЦСКА има поне 22 МИЛИОНА ЛЕВА дългове. И се опитва по всякакви начини да не ги плати.

Така че, каквото и да стане със сегашният ЦСКА, АКО НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ, никой фен на другите отбори няма да го приеме за отбор. Което автоматично значи, че отборите, които искат да играят с него много ще намалеят.

Затова, АКО сегашният ЦСКА НЕ СИ ПЛАТИ задълженията, И А-ОКРЪЖНА ще му е много.

А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!

Тук не става въпрос как е в Търговския Закон, а става въпрос на чест. Която е залегнала в правилата на ФИФА. Така че точно правилата на ФИФА/БФС са тези, които са важни при преименуване, сливане и всички останали безчестни неща, които се предлагат за ЦСКА. Търговският закон се прилага чак след като професионалният футболен клуб ЦСКА е чист пред БФС/УЕФА.

А при положение, че не си създал и управлявал футболен клуб, с коментара си просто показваш колко (не) разбираш.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 12:02

boabbb написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!

Има причина и то не една.
А много ми е интересно как само с преименуване на дружество отпадат задълженията му. :roll:

Толкова ли си тъп :?: Гришата преименува Литекс на ЦСКА и сменя регистрацията на фирмата в София, Кралев разваля договора за базите със старото ЦСКА на Милко, защото не се инвестира, според договореното, прави се нов договор с ЦСКА на Черепа, Лоби и ко гласуват като пичове, щото иначе к*р пари от ТВ-права ... :lol: И работата май баш така ще стане ;)

А ти толкова ли си тъп, че не можеш да свържеш двете мнения и да си направиш извод в какъв контекст съм го написал?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 12:02

Tommi написа:
Red Warrior написа:А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!

А много ми е интересно как само с преименуване на дружество отпадат задълженията му. :roll:

Няма да отпаднат-остават в АД-то на МиМ и то или фалира или ги „плаща по давност“ :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 12:02

draki75 написа:Кировец, ще ти изпратя един говежди шал да му се радваш.

Не пращай нищо.Човека си казва каквото мисли и не се превъзнасяй.

draki75

Мнениеот draki75 » 16 юни 2015 12:06

Tommi написа:
draki75 написа:И ае стига с тези дългове към НАП! ОБЕЗПЕЧЕНИ СА!

Всичките ли? Или с обезпечението от Титан може да си карате во веки веков? :lol:

..., вазелинчетоооооооооо! Помисли преди да пишеш!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юни 2015 12:07

draki75 написа:
Tommi написа:
draki75 написа:И ае стига с тези дългове към НАП! ОБЕЗПЕЧЕНИ СА!

Всичките ли? Или с обезпечението от Титан може да си карате во веки веков? :lol:

..., вазелинчетоооооооооо! Помисли преди да пишеш!

А ти недей да мислиш до довечера, защото нещо се измори. :mrgreen: Малко да си отпочинеш от мислене. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 юни 2015 12:09

Tommi написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:

Няма нищо общо преименуването с отпадането на задълженията. Аз съм го преименувал понеже името не ми харесваше, а го купих заради лицензите, които притежаваше за извърпване на специфична дейност, която нямам намерение да ти обяснявам.

Тогава какво по-точно искаш да кажеш с предишното си мнение? :roll:

Не си ме разбрал правилно. Смяната на името има значение да отпаднат дълговете на футболния ЦСКА, ако феновете го припознаят. Затова преди съм казвал, че футболния клуб се движи по друга логика от едно обикновено дружество.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

draki75

Мнениеот draki75 » 16 юни 2015 12:10

petko.h.markov написа:

Какво правя аз, не е твой проблем! А човека трябва да уважава отбора на който е фен!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 юни 2015 12:18

sinyoebe написа:"Грозен слух плъзва из вселената. Като част от сделката ГГ е поискал да се забрани използването от червените глорихънтъри абревиатурата КЗЛ, защото можело да се изтълкува като КЗ Литекс" :)

А бе тълкувай го както искаш,но това означава само едно и ви се отразява все по-качествено :shock:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 юни 2015 12:18

draki75 написа:
petko.h.markov написа:

Какво правя аз, не е твой проблем! А човека трябва да уважава отбора на който е фен!

Ми да аз съм фен на ЦСКА-то с 20 милиона лева задължения. Проблем?!
Ти нали си от богаташите какво толкова?! :lol:

Върни се в “Архив”