Red Warrior написа:fiesta написа:Red Warrior написа:snakebite написа:Мен спортно технически, новия Франкенщайн не ме притеснява..резуалтатите и с ЦСКА и с Литекс бяха категорични миналия сезон ( с изключение на оня порняк 2:4 с Литекс)
Притеснява ме наглостта и тарикатщината на Божков и Ганчев, прикрита зад някаква "кауза" ЦСКА и това че няма да се платят задълженията на клуба...
Предполагам ще натиснат Киро да не се напъва срещу новото изчадие, вероятно се готвят и за титла..за да се пробва в ЕТ догодина.
Предстои да видим,
Разбрах от цялата сапунка досега, че цесекарите нямат чест и достойнство, обаче....те са типичните глорихънтъри, привиждат им се злата и титли, а я няма елементарната отборна чест- да следваш отбора си ако ще и по чукари да играят !..
Да венцеславиш отбора който ти е нанесъл най-голямата загуба, да си викал на спасителя си "микренско джудже", да си викал на отбора "селяци" и да ги приемеш на пъпа на София, само ЦСКА може да го направи това !!
Няма по-големи глорихътнари от делиорманци! И не знам защо си нямал такива терзания, когато са се сменяли дружествата и имената на Антибиотик и Разград 2000. Сегашният Лудогорец е регистриран 2010 година. Знаеш ли го това?
Обаче е регистриран без дългове. А сегашният ЦСКА има поне 22 МИЛИОНА ЛЕВА дългове. И се опитва по всякакви начини да не ги плати.
Така че, каквото и да стане със сегашният ЦСКА, АКО НЕ СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ, никой фен на другите отбори няма да го приеме за отбор. Което автоматично значи, че отборите, които искат да играят с него много ще намалеят.
Затова, АКО сегашният ЦСКА НЕ СИ ПЛАТИ задълженията, И А-ОКРЪЖНА ще му е много.
А бе умник - няма друга причина да се създава ново дружество, или да се преименува друго от това да не се плащат дългове. НЯМА! Кавам ти го като човек създал едно дружество и купил друго в сферата на услугите, което съм преименувал и сменил местонахождението!
Тук не става въпрос как е в Търговския Закон, а става въпрос на чест. Която е залегнала в правилата на ФИФА. Така че точно правилата на ФИФА/БФС са тези, които са важни при преименуване, сливане и всички останали безчестни неща, които се предлагат за ЦСКА. Търговският закон се прилага чак след като професионалният футболен клуб ЦСКА е чист пред БФС/УЕФА.
А при положение, че не си създал и управлявал футболен клуб, с коментара си просто показваш колко (не) разбираш.