ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот djd » 24 ное 2015 10:47

icko65 написа:Думи на Ганчев/по памет/през последните месеци:Запазваме история и титли и играем в А група/лъжа/.Вземаме лиценза на ЛокоСФ/лъжа/.Оздравяваме и вкарваме таралежите/лъжа/.Преименуваме купуваме/лъжа/.Има и още но стига...Закриване ако каже ще е истина май..

Е ти си вкарал и неща, които още не са се случили. Така че не се знае.
Ние знаем какво е казал Ганчев. Кажи ти защо си в тази тема. Дразниш ли ни, отваряш ни очите ли?

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 10:48

icko65 написа:Думи на Ганчев/по памет/през последните месеци:Запазваме история и титли и играем в А група/лъжа/.Вземаме лиценза на ЛокоСФ/лъжа/.Оздравяваме и вкарваме таралежите/лъжа/.Преименуваме купуваме/лъжа/.Има и още но стига...Закриване ако каже ще е истина май..

Браво бе , Ицо ! Добре си систематизирал лъжите на гнусното джудже !

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 10:50

djd написа:

Ние знаем какво е казал Ганчев. Кажи ти защо си в тази тема. Дразниш ли ни, отваряш ни очите ли?

Защото всички хора , които обичат футбола и спортното състезание трябва да са в тая тема и да громят Урод Крафт ! :) :)

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 24 ное 2015 10:52

Beladona написа:
кристи3 написа:
icko65 написа:
suni написа:
icko65 написа:Някой от приветстващите варианта Преименуване на Литекс на ЦСКА да ми обясни как ще стане!Всичко различно от ЦСКА като име обаче е нов отбор]

Чудесно ! На Армията обаче ще играе Истинското ЦСКА , вие си правете Урод Крафт ! Колкото и да се вливате и изливате на финала на търга за Армията ще срещнете нормалните фенове , а не купените животни и джукести уроди !

Beladona - над 2000 мнения за няколко месеца... На това му се казва професионален трол. Виртуалния образ на Цимбика (който, според мълвата, взел 50 к. евро от ДП, за да сее раздор сред червените привърженици). А Beladona, колкото и да е взел, си заработва всяка стотинка.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 10:53

Beladona написа:
djd написа:

Защото всички хора , които обичат футбола и спортното състезание трябва да са в тая тема и да громят Урод Крафт ! :) :)

Изображение
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 ное 2015 11:12

Beladona написа:
djd написа:

Аз обичам ЦСКА. Предимно. От Април насам постоянно слушам и чета как някой си щял да направи нещо за ЦСКА, но в края на краищата то не се прави. Единственото, което се прави, е поддържането на някакъв статус в сегашния ЦСКА - В група, купата, процедурата по несъстоятелност. Всичко друго е обещание след обещание.
Тези неща ни делят като общност. Единственото, което ни обединява, е сегашното ЦСКА, което все още не е умряло съвсем.
Аз не мога да взема страна по спора Ганчев - Божков, ако изобщо съществува такъв реално. Не мога да взема някакво твърдо отношение по нещо, което би се случило евентуално в близкото или далечно бъдеще.
Аз си гледам сегашното, единственото ЦСКА и чакам да видя какво ще направи синдикът с кредиторите и с дружеството, въпреки, че всички тотално отхвърлят възможността за намаляване на дълговете и съответно тяхното плащане. Докато съдът не каже, че ПФК ЦСКА се ликвидира, на мен друго ЦСКА не ми трябва. За после не знам. Ако някой реализира някое от обещанията, ще видя, ще реша.
Последна промяна от djd на 24 ное 2015 11:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 ное 2015 11:13

djd написа:

Има интерес покрай вас..Пък за отварянето на очите дали ще се случи-зависи от вас.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 ное 2015 11:21

кристи3 написа:Щом са ти нужни детайли добре - според мен, два са работещите варианта - 1. Литекс да се влее във ФК ЦСКА, при което по силата на универсално правоприемство приемащото дружество (ФК ЦСКА) ще продължи участието с лиценза на Литекс; и 2. След като бъде изкупено от ФК ЦСКА, Литекс си променя името, седалището, цветовете и продължава като ЦСКА. В този случай правният субект (АД) няма да се промени.

И двата ти работещи варианта са...неработещи!Справка-ПСФК.[/quote][/quote][/quote][/quote]

Кое точно е неработещо и защо?[/quote]
Набързо защото от много колеги и много пъти е обяснявано тук но теб те е нямало.По вариант1:Отборите които визираш са от различни области.За спортно преимущество на отбор от никоя дивизия няма да говоря.По вариант2:Литекс като бъде изкупен и си смени името кво става с лиценза?За това че продължава като ЦСКА няма да говоря-пак не става.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 11:27

кристи3 написа:
Beladona написа:
кристи3 написа:
icko65 написа:
suni написа:
icko65 написа:Някой от приветстващите варианта Преименуване на Литекс на ЦСКА да ми обясни как ще стане!Всичко различно от ЦСКА като име обаче е нов отбор]

Чудесно ! На Армията обаче ще играе Истинското ЦСКА , вие си правете Урод Крафт ! Колкото и да се вливате и изливате на финала на търга за Армията ще срещнете нормалните фенове , а не купените животни и джукести уроди !

Beladona - над 2000 мнения за няколко месеца... На това му се казва професионален трол. Виртуалния образ на Цимбика (който, според мълвата, взел 50 к. евро от ДП, за да сее раздор сред червените привърженици). А Beladona, колкото и да е взел, си заработва всяка стотинка.

Ще ти призная , нещо ...много съм силен , защото никой не ми плаща . Всички тия постове са си мои виждания , а и ако имаш малко мозък в главата , всичката тая информация струва много пари, я си помисли , може ли някой да си ме позволи , а ?!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 24 ное 2015 11:31

Хайде да видим сега за къщичката за пиленца :)

https://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A

И кой изгони тази публика от Ловеч през последните 3-4 години?

https://www.youtube.com/watch?v=KKW2Mmh5m9M

Върни се в “Архив”