Beladona написа:djd написа:icko65 написа:Думи на Ганчев/по памет/през последните месеци:Запазваме история и титли и играем в А група/лъжа/.Вземаме лиценза на ЛокоСФ/лъжа/.Оздравяваме и вкарваме таралежите/лъжа/.Преименуваме купуваме/лъжа/.Има и още но стига...Закриване ако каже ще е истина май..
Е ти си вкарал и неща, които още не са се случили. Така че не се знае.
Ние знаем какво е казал Ганчев. Кажи ти защо си в тази тема. Дразниш ли ни, отваряш ни очите ли?
Защото всички хора , които обичат футбола и спортното състезание трябва да са в тая тема и да громят Урод Крафт !

Аз обичам ЦСКА. Предимно. От Април насам постоянно слушам и чета как някой си щял да направи нещо за ЦСКА, но в края на краищата то не се прави. Единственото, което се прави, е поддържането на някакъв статус в сегашния ЦСКА - В група, купата, процедурата по несъстоятелност. Всичко друго е обещание след обещание.
Тези неща ни делят като общност. Единственото, което ни обединява, е сегашното ЦСКА, което все още не е умряло съвсем.
Аз не мога да взема страна по спора Ганчев - Божков, ако изобщо съществува такъв реално. Не мога да взема някакво твърдо отношение по нещо, което би се случило евентуално в близкото или далечно бъдеще.
Аз си гледам сегашното, единственото ЦСКА и чакам да видя какво ще направи синдикът с кредиторите и с дружеството, въпреки, че всички тотално отхвърлят възможността за намаляване на дълговете и съответно тяхното плащане. Докато съдът не каже, че ПФК ЦСКА се ликвидира, на мен друго ЦСКА не ми трябва. За после не знам. Ако някой реализира някое от обещанията, ще видя, ще реша.