ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 24 ное 2015 10:30

suni написа:
icko65 написа:
suni написа:
icko65 написа:Някой от приветстващите варианта Преименуване на Литекс на ЦСКА да ми обясни как ще стане!Всичко различно от ЦСКА като име обаче е нов отбор...А като ЦСКА няма връзка със старото име на Литекс.Чакам ..

Каза се безброй пъти, престани да задаваш тъпи въпроси /ако не целиш умишлен спам/. :?
[offtopic]ФК ЦСКА купува Литекс[/offtopic]

Въобще не ми е тъп въпроса!За ФК ЦСКА казаха че е нов отбор по правилата на БФС и не може дори във В група да играе.Купува Литекс и..?Литекс който вече няма да е Литекс как взема лиценз за А група?Пък ако е през зимната пауза го губи одма!!

БФС каза че може,.. кво повече очакваш да ти се обяснява ? :lol:

Нищо!То няма обяснение и не може да стане.Вервайте си.За БФС не съм чул да казват че може.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 ное 2015 10:34

Призовавам истинските цесекари да запазят търпение и да избягват крайните оценки за бъдещето на ЦСКА,не наливайте вода в мелницата на левскарите,оставете ги сами да си коментират,не им доставяйте удоволствието да им отговаряте,те цъфнали и вързали "поканили" Виваком да им даде 13 млн лв ,същата тази фирма дължи 200 млн евро на държавата,ама те седнали да ми говорят за морал.Няколко разумни хора от форума Ви призоваха да изчакаме да видим какви са намеренията на този който се е наел да дава пари за ЦСКА,защото след като феновете не можем да издържаме финансово клуба ще трябва да си траем малко.Феновете навремето изгониха Божков,сега се оказа че той бил най-читавия собственик,явно не винаги помагаме на отбора,нашата задача е да сме на стадиона и да подкрепяме отбора,който мисли че това не е неговия отбор няма да ходи.На Тео ще кажа че аз ходя сам на мачове на ЦСКА от 1968г. и обичам отбора не по-малко от него,но разумът ми подсказва че това което е добро за левскарите не може да е добро и за нас,щом те искат да ни изхвърлят от играта и да не им пречим,ние с всички законни средства трябва да сме там където ни е мястото А група и да ги побеждаваме.Защото на Левски в момента е създаден изключителен комфорт,няма ги неудобните им ЦСКА и Локомотив Сф,публиката им е без алтернатива в А група ,спонсорите са се наредили под строй и алтернативата 4-5 години без ЦСКА в А група е нещо за което винаги са мечтали и част от феновете на ЦСКА искате да им направите този подарък,нямам думи.А това че Божков щял да влиза в клуба са писания единствено на медиите на Пеевски и само наивници могат да им вярват,тези писания заедно с присъствието на Цимбика и шайката му на Армията цели единствено разединение и скандали между феновете,нещо пагубно за ЦСКА,защото когато сме единни и държава и БФС се страхуват,те помислиха че като изхвърлиха ЦСКА при аматьорите и проблема е решен,но се оказа че сами си създадоха доста по-големи проблеми и сега по типично ченгесарски номера всяват разкол между феновете.Накрая пак Ви призовавам повече разум,без излишни емоции,да сме обединени и САМО ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 10:38

icko65 написа:
suni написа:
icko65 написа:
suni написа:
icko65 написа:Някой от приветстващите варианта Преименуване на Литекс на ЦСКА да ми обясни как ще стане!Всичко различно от ЦСКА като име обаче е нов отбор...А като ЦСКА няма връзка със старото име на Литекс.Чакам ..

Каза се безброй пъти, престани да задаваш тъпи въпроси /ако не целиш умишлен спам/. :?

Въобще не ми е тъп въпроса!За ФК ЦСКА казаха че е нов отбор по правилата на БФС и не може дори във В група да играе.Купува Литекс и..?Литекс който вече няма да е Литекс как взема лиценз за А група?Пък ако е през зимната пауза го губи одма!!

Нищо!То няма обяснение и не може да стане.Вервайте си.За БФС не съм чул да казват че може.

Ок, верваме си ! Приключи ли с идиотизмите ?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 24 ное 2015 10:38

icko65 написа:
suni написа:
icko65 написа:
suni написа:

Щом са ти нужни детайли добре - според мен, два са работещите варианта - 1. Литекс да се влее във ФК ЦСКА, при което по силата на универсално правоприемство приемащото дружество (ФК ЦСКА) ще продължи участието с лиценза на Литекс; и 2. След като бъде изкупено от ФК ЦСКА, Литекс си променя името, седалището, цветовете и продължава като ЦСКА. В този случай правният субект (АД) няма да се промени.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 ное 2015 10:40

Думи на Ганчев/по памет/през последните месеци:Запазваме история и титли и играем в А група/лъжа/.Вземаме лиценза на ЛокоСФ/лъжа/.Оздравяваме и вкарваме таралежите/лъжа/.Преименуваме купуваме/лъжа/.Има и още но стига...Закриване ако каже ще е истина май..

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 10:41

icko65 написа:Думи на Ганчев/по памет/през последните месеци:Запазваме история и титли и играем в А група/лъжа/.Вземаме лиценза на ЛокоСФ/лъжа/.Оздравяваме и вкарваме таралежите/лъжа/.Преименуваме купуваме/лъжа/.Има и още но стига...Закриване ако каже ще е истина май..

Е, и ? ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 ное 2015 10:43

кристи3 написа:
icko65 написа:
suni написа:
icko65 написа:
suni написа:

Щом са ти нужни детайли добре - според мен, два са работещите варианта - 1. Литекс да се влее във ФК ЦСКА, при което по силата на универсално правоприемство приемащото дружество (ФК ЦСКА) ще продължи участието с лиценза на Литекс; и 2. След като бъде изкупено от ФК ЦСКА, Литекс си променя името, седалището, цветовете и продължава като ЦСКА. В този случай правният субект (АД) няма да се промени.

И двата ти работещи варианта са...неработещи!Справка-ПСФК.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 24 ное 2015 10:44

peliforewer написа:Призовавам истинските цесекари да запазят търпение и да избягват крайните оценки за бъдещето на ЦСКА,не наливайте вода в мелницата на левскарите,оставете ги сами да си коментират,не им доставяйте удоволствието да им отговаряте,те цъфнали и вързали "поканили" Виваком да им даде 13 млн лв ,същата тази фирма дължи 200 млн евро на държавата,ама те седнали да ми говорят за морал.Няколко разумни хора от форума Ви призоваха да изчакаме да видим какви са намеренията на този който се е наел да дава пари за ЦСКА,защото след като феновете не можем да издържаме финансово клуба ще трябва да си траем малко.Феновете навремето изгониха Божков,сега се оказа че той бил най-читавия собственик,явно не винаги помагаме на отбора,нашата задача е да сме на стадиона и да подкрепяме отбора,който мисли че това не е неговия отбор няма да ходи.На Тео ще кажа че аз ходя сам на мачове на ЦСКА от 1968г. и обичам отбора не по-малко от него,но разумът ми подсказва че това което е добро за левскарите не може да е добро и за нас,щом те искат да ни изхвърлят от играта и да не им пречим,ние с всички законни средства трябва да сме там където ни е мястото А група и да ги побеждаваме.Защото на Левски в момента е създаден изключителен комфорт,няма ги неудобните им ЦСКА и Локомотив Сф,публиката им е без алтернатива в А група ,спонсорите са се наредили под строй и алтернативата 4-5 години без ЦСКА в А група е нещо за което винаги са мечтали и част от феновете на ЦСКА искате да им направите този подарък,нямам думи.А това че Божков щял да влиза в клуба са писания единствено на медиите на Пеевски и само наивници могат да им вярват,тези писания заедно с присъствието на Цимбика и шайката му на Армията цели единствено разединение и скандали между феновете,нещо пагубно за ЦСКА,защото когато сме единни и държава и БФС се страхуват,те помислиха че като изхвърлиха ЦСКА при аматьорите и проблема е решен,но се оказа че сами си създадоха доста по-големи проблеми и сега по типично ченгесарски номера всяват разкол между феновете.Накрая пак Ви призовавам повече разум,без излишни емоции,да сме обединени и САМО ЦСКА.

Напълно подкрепям +1

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 10:46

кристи3 написа:
icko65 написа:
suni написа:
icko65 написа:
suni написа:

Чудесно ! На Армията обаче ще играе Истинското ЦСКА , вие си правете Урод Крафт ! Колкото и да се вливате и изливате на финала на търга за Армията ще срещнете нормалните фенове , а не купените животни и джукести уроди !

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 24 ное 2015 10:47

Щом са ти нужни детайли добре - според мен, два са работещите варианта - 1. Литекс да се влее във ФК ЦСКА, при което по силата на универсално правоприемство приемащото дружество (ФК ЦСКА) ще продължи участието с лиценза на Литекс; и 2. След като бъде изкупено от ФК ЦСКА, Литекс си променя името, седалището, цветовете и продължава като ЦСКА. В този случай правният субект (АД) няма да се промени.[/quote]
И двата ти работещи варианта са...неработещи!Справка-ПСФК.[/quote][/quote][/quote][/quote]

Кое точно е неработещо и защо?

Върни се в “Архив”