Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ss_killer
Контакти:

Re: Против фен клубовете!!!!

Мнениеот ss_killer » 07 юни 2009 13:35

човек имам един съотборник който е от офис бойс там ултрасили се кви се явяват
аз съм на 19 почти а той на 23 и тоаа моля ти се се праи на големия мъж ама кога е с неговите смотаняци иначе като сме на тренировачен лагер и като спорим за ЛЕВСКИ и cska тоаа тръгва да посяга ама като го сгърча и почва да бие отбой
така един приятел на 17 години му направи една подсечка тоаа падна и после :
уффф ударих си ръката изкълчих си рамото
а бе сички са големи биячи кога са 200 човека а кога са двама са егати мишките
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 07 юни 2009 13:38

Така е в България в момента по всички стадиони крайните фенове са 15-20 годишни 40 килограмови хулс,които като са 200 човека са много силни,но 1вс1 дават отбой.Обаче също е вярно,че трябва да има ред в сектора на всяка агитка,не може всеки да си прави каквото си иска,да дава тон за песен и т.н.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 13:42

Силвър написа:
SAMP написа:
ss_killer написа:брат бех на мача с Спартак на Герена и некав тартор ли се явява в сектор Б дето вика по некав микрофон кво да се пее го напраихме луд никой не го слушаше и само некав вика цитирам
да не сте тъпи,еей некав викаше като селяк а уж е hard фен
неразбирам защо са ни тартори,аз съм си ЛЕВСКАР дори без да членувам във фен клуб
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

абе пич,ти тоя ако го видиш от близо ще получиш удар бе!!!Тоя на нищо не прилича целия е пъпчасал,дали му поле за изява и се мисли за Диктатор,къв е тоя да псува и да дава определения за феновете на Левски?!?!?!?На фона на тези фен клубове(поради тяхната численост се мислят за недосегаеми)излизат на преден план хора,които са смазвани от бой в училище и са малтретирани жестоко.Ето за това става всичко това,избиват комплекси хора,които никои не ги бръсне за нищо извън стадиона :evil: :evil: :evil:

В момента ти избиваш комплекси . В този подфорум на гонг надали ще намериш тези които са в сектор Б ;) Или пиши в нашият форум или не създавай излишни дразги тук ! Най-обичам форумните хулигани. Като не искаш ред ходи се гръмни или викай там квот си щеш като селяните ;)

а ти от кои хулигани си,от истинските ли?!?!?Аз пиша тук на тези от Б сектор,които не членуват в фен клубове,мн ясо,че с тоя от фен клубовете няма да мога да споря?!??!?А ти сигурно си от тези най-крайните "ултраси" с транспаранти от типа К.р за телевизионните зрители,пълен смях....абе тва пуберите сте мн плиткоумни същества.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 13:52

boys85 написа:Така е в България в момента по всички стадиони крайните фенове са 15-20 годишни 40 килограмови хулс,които като са 200 човека са много силни,но 1вс1 дават отбой.Обаче също е вярно,че трябва да има ред в сектора на всяка агитка,не може всеки да си прави каквото си иска,да дава тон за песен и т.н.

съгласен съм,наистина трябва да има ред но не с цената на насилие.Организацията им куца жестоко на всички,и няма как да е иначе,като членовете ти на фен клуба са средна възраст 18 години ;) та той до вчера е бил с бяло по устата,сега ще се разчита на него да организира цял стадион да пее в синхрон и т.н.

Мн сме далече от истината,дано нещата се оправят и се подобряват постоянно.Има наченики за това но и има мн неща,които трябва да се работи с тях.И тва с парите за стюардите съм твърдо против,не може да взимаш по 40 лева за 90 мин и то от отбора за който милееш!!!
Пари за хореография да взимат от клуба,но с тия 15 000 хиляди на месец Батков ги е вързал жестоко,така стават зависими до някаква степен от него.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
ppppp

Мнениеот ppppp » 07 юни 2009 13:57

пич спри да се оплакваш и спри да говориш против ултрасите!Това са най истинските фенове на отбора които ходат навсякъде с него ,на всеки един мач !Ти като се пишеш голям Левскар ходиш ли на всеки един мач било то в София или извън нея ?Фен клубовете са направени с цел да организират привържениците и да обединят идейте на отбора за хореографии ,проблеми и.т.н.!Чрез фен клубовете може да се изрази мнението на феновете понеже ти сам неможеш да отидеш пред стадиона и да говориш от името на феновете !Ако искаш ходи в сектор Б ако искаш не ходи истинските фенове са на стадиона другите са пред телевизорите !Колкото за човека дето говори пред агитката с микрофона е СЛОЖЕН С ЦЕЛ ДА ОБЕДИНИ АГИТКАТА ,а не всеки да пее своя си песен ,така е в цяла европа тези ваши мнения показват колко много разбирате от агитки и колко заблудено пишете !Така глупост да напишеш че си против да има фен клубове незнам просто какво да ти кажа ....това че си толкова чувствителен и че се здухваш толкова лесно от такива малчугани показва че ти нямаш място в сектор Б !
Последна промяна от ppppp на 07 юни 2009 14:02, променено общо 1 път.
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 07 юни 2009 14:02

Най-после Левскар, който да каже, какво всъщност представляват великите ви групировки. Едни пубери и някви същества между 20-25(би трябвало вече да не са пубери), но просто отишли на стадиона да избиват комплекси, заради това, че са никои в обществото. И с тези си комплекси, те пречат на останалите НОРМАЛНИ фенове да си гледат мачовете. Преди време спорих с един приятел, който също понякога се опитва да се прави на големия хулиган, но винаги, като тръгнеш даже и на шега да го удариш, бяга надалеч. Ето това са поне 50% от феновете в тези фракции. Още един пример, в двора на даскалото некви 3 селянчета(на около 15) прекъснаха мачлето на 8ми клас, само защото вратарчето на един отбор носеше тениска на ЦСКА. Почват да го бутат и всички седят и гледат, а и ги е страх. Отивам аз и ги издразвам с Уууу за Левски и после добавих и едно ууу за ЦСКА(все пак да покажа, че не подкрепям другия отбор), онея ми се обръщат озлобени и са готови да ме разкъсат, обаче като ме видяха, поразмислиха(помисли ли си първоначално, че съм от тея осмокласниците). Почнаха да ме псуват и да ми се правят на отворени ам нямат намерение да ми дойдат наблизо.
Та в общи линии, тея хулиганчета изправят ли се срещу по-голям от тях вече не са никви хулиганчета, а некви смешковци. Просто това не са никви фенове, а просто едни комплексирани същества, които няма място на стадионите.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 юни 2009 14:02

SAMP написа:Писна ми от тия фен клубове!!!! (то вече и на 23-те ми години не отива де :mrgreen:),разберете го псевдо "тифози" светлинни години сме зад истнските ултраси и винаги ще сме така!!!!!!!!!!!!!!!
Нека да има фен клубове но не в този формат,Не може 20 годишни дришльовци да раздават правосъдие в сектора и да бият наред,само,защото някои е направил нещо,което те смятат за нередно :shock: Това не може да се търпи вече :evil:
Разбирам те и подкрепям. Да кажем НЕ, на лумпенизираните дребни мишоци, които под претекст, че обичат клубовете си, правят невероятни простотии. А когато са сами се "насират" от страх в гащите и се молят за милост. Да не забравяме, колко пъти левскари се млатят, дори и вътре в собствената си агитка. Нямам думи за това, тези пък какви хора са!

П.П.
SAMP написа:Айде стига с тия глупости,който има 18 в тоя форум :mrgreen: да отива да гласува!!!!!!!!!1
100 % анти БСП и ДПС-да не се изложи някой,ей :)

[offtopic]Няма да се изложим. Спокойно. :lol: ;)
Докато все още са останали млади хора в България, преди да е циганизирана и турцизирана, винаги ще вярвам, в демократичната същност на младите сърца![/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 14:11

ppppp написа:пич спри да се оплакваш и спри да говориш против ултрасите!Това са най истинските фенове на отбора които ходат навсякъде с него ,на всеки един мач !Ти като се пишеш голям Левскар ходиш ли на всеки един мач било то в София или извън нея ?Фен клубовете са направени с цел да организират привържениците и да обединят идейте на отбора за хореографии ,проблеми и.т.н.!Чрез фен клубовете може да се изрази мнението на феновете понеже ти сам неможеш да отидеш пред стадиона и да говориш от името на феновете !Ако искаш ходи в сектор Б ако искаш не ходи истинските фенове са на стадиона другите са пред телевизорите !Колкото за човека дето говори пред агитката с микрофона е СЛОЖЕН С ЦЕЛ ДА ОБЕДИНИ АГИТКАТА ,а не всеки да пее своя си песен ,така е в цяла европа тези ваши мнения показват колко много разбирате от агитки и колко заблудено пишете !

Кви "ултраси" бе,човече слез на земята,моля те!!!Защо взимат пари от отбора а не го правят безкорисно?!?!?!?Какво мнение може да изразиш,теб ще те чуе ли някой ако им се оплачеш на тях и да го повдигнат,като въпрос,никога бъди сигурен ;) Ами ако си възпрепятстван и неможе да отидеш на мача?!?!?Има хора,които хранят семейства и работят,като луди как да отдат на мача,като на другия ден ще са без работа,ти ли ще ги издържаш :evil: :evil: :evil: Мен от две работи са ме махали заради това,че винаги,като има мач на Левски отсъствах(а работодателя му е през к..а за Левски и ЦСКА) но при мен не е толкова фатално айде,но има хора,които и да искат не могат да си го позволят.А на тия 18 годишните им е лесно,Тати носи-Мама меси,така,че не ми говори замислете се малко как стоят нещата.Нека да ги видим тия 18 годишните,като ги завърти живота,какво ще правят,дали няма да изпускат мачове по независещи от тях причини!!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 07 юни 2009 14:23

slavia1913 написа:Най-после Левскар, който да каже, какво всъщност представляват великите ви групировки. Едни пубери и някви същества между 20-25(би трябвало вече да не са пубери), но просто отишли на стадиона да избиват комплекси, заради това, че са никои в обществото. И с тези си комплекси, те пречат на останалите НОРМАЛНИ фенове да си гледат мачовете. Преди време спорих с един приятел, който също понякога се опитва да се прави на големия хулиган, но винаги, като тръгнеш даже и на шега да го удариш, бяга надалеч. Ето това са поне 50% от феновете в тези фракции. Още един пример, в двора на даскалото некви 3 селянчета(на около 15) прекъснаха мачлето на 8ми клас, само защото вратарчето на един отбор носеше тениска на ЦСКА. Почват да го бутат и всички седят и гледат, а и ги е страх. Отивам аз и ги издразвам с Уууу за Левски и после добавих и едно ууу за ЦСКА(все пак да покажа, че не подкрепям другия отбор), онея ми се обръщат озлобени и са готови да ме разкъсат, обаче като ме видяха, поразмислиха(помисли ли си първоначално, че съм от тея осмокласниците). Почнаха да ме псуват и да ми се правят на отворени ам нямат намерение да ми дойдат наблизо.
Та в общи линии, тея хулиганчета изправят ли се срещу по-голям от тях вече не са никви хулиганчета, а некви смешковци. Просто това не са никви фенове, а просто едни комплексирани същества, които няма място на стадионите.

Аналогичен пример,преди мач на Левски преди години в зала Христо Ботев(баскетбол става въпрос)Сме се събрали отпред 1000 -2000 хиляди.По едно време минават група 5-10 човека негри ама по 2 метра и по 150 кила!!!В тоя момент група 50-100 човека "ултраси" почват маимуни ще ви избием и пеят НИЕ ВСИЧКИ СМЕ НАЦИСТИ.....но всичко това на разстояние 50 метра от тях.Като са такива крайни ултраси що не ходиха да ги смажат от бой и да се знае?!?!?!?!?

П.С. пуснете си клипче в You Tube ili Vbox7 и вижте агитките на гърците,нама човек под 25-30 години,това изчерпва всичко по въпроса,какво трябва да представлява един ултрас ;)

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 07 юни 2009 14:23

примерно този фен дето казва че само във фенклубовете милеят за ЛЕВСКИ да те питам аз като имам проблем със зрението да приемем че може да ме приемат във някой фен клуб на ЛЕВСКИ ще ми кажеш ли каква ще ми е сигорността в сектора покрай тези от фен клубовете дето са биячите и дето ги млатат куките?
е то за това не са изтиски ултраси а иначе нямам против тоя тартор но да казваш на феновете на ЛЕВСКИ :
вие малумни ли сте,не извинявай такав човек неможе да ни обединява
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Върни се в “Архив”