vaskonti написа:djd написа:vaskonti написа:pomiqr268 написа:djd написа:Кралев каза ОК, Литекс може да стане ЦСКА, базите ще се дадат на новото дружество, сегашното загива.

Глупости, според видните капацитети във форума не може.
Кой ще плаща на НАП - ловешкия ЦСКА или сегашното дружество? А ще се плаща ли изобщо?
Сигурно сегашното - марката, земята.
Ако е така, направо съм потресен ако има дори един човек, който да припознае ловешкия за истинския ЦСКА. Но тапири колкото искаш по света...

Мен Литекс не ме интересува,но къде са собствениците на ЦСКА,които ти защитаваше,защо се крият,те ги е страх да дойдат на Армията ние ще чакаме да правят реформи в отбора и да го вадят от финансовата криза.Техните съветници регистрираха на третия път новото им дружество,а очакваме от тези да преговарят с НАП,Министерство на спорта,БФС и УЕФА,няма как да стане тази работа.Милко и Морко да се хващат под ръка и да изчезват,защото както отива може и шамари да ядат,ЦСКА и без тях може да фалира.Да не забравим и третия "собственик" дето заяви при Крум Савов че Стойчо Младенов нямало да стъпи повече на Армията,той се покри доста преди Милко и Морко.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...