Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот djd » 16 юни 2015 09:49

W84me написа:Най-лошото за вас е да преобразуват Литекс в някакъв Франкенщайн... По-добре си тръгнете от аматьорските групи и се върнете със самочувствие.

Е как ще стане това? Те са решили, че ЦСКА фалира. Как точно да си тръгнем от аматьорските групи? Аз, Пешо и Гошо да отидем при Милко и Морко и да им кажем - давайте акциите и после от заплатите си да събираме пари да плащаме на НАП. Има заведено дело за обявяване в несъстоятелност. Да ходим да хвърляме павета по съда ли? Какво можем изобщо да направим?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юни 2015 09:53

vaskonti написа:
djd написа:
vaskonti написа:
pomiqr268 написа:
djd написа:Кралев каза ОК, Литекс може да стане ЦСКА, базите ще се дадат на новото дружество, сегашното загива. :oops:

Глупости, според видните капацитети във форума не може.

Кой ще плаща на НАП - ловешкия ЦСКА или сегашното дружество? А ще се плаща ли изобщо?

Сигурно сегашното - марката, земята.

Ако е така, направо съм потресен ако има дори един човек, който да припознае ловешкия за истинския ЦСКА. Но тапири колкото искаш по света... :roll:

Мен Литекс не ме интересува,но къде са собствениците на ЦСКА,които ти защитаваше,защо се крият,те ги е страх да дойдат на Армията ние ще чакаме да правят реформи в отбора и да го вадят от финансовата криза.Техните съветници регистрираха на третия път новото им дружество,а очакваме от тези да преговарят с НАП,Министерство на спорта,БФС и УЕФА,няма как да стане тази работа.Милко и Морко да се хващат под ръка и да изчезват,защото както отива може и шамари да ядат,ЦСКА и без тях може да фалира.Да не забравим и третия "собственик" дето заяви при Крум Савов че Стойчо Младенов нямало да стъпи повече на Армията,той се покри доста преди Милко и Морко.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 юни 2015 10:00

W84me написа:Най-лошото за вас е да преобразуват Литекс в някакъв Франкенщайн... По-добре си тръгнете от аматьорските групи и се върнете със самочувствие.

Дай да уточним за кого ще е лошо,за нас или за вас,защото това което е лошо за ЦСКА е добро за Левски и обратно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юни 2015 10:00

djd написа:

Е как ще стане това? Те са решили, че ЦСКА фалира. Как точно да си тръгнем от аматьорските групи? Аз, Пешо и Гошо да отидем при Милко и Морко и да им кажем - давайте акциите и после от заплатите си да събираме пари да плащаме на НАП. Има заведено дело за обявяване в несъстоятелност. Да ходим да хвърляме павета по съда ли? Какво можем изобщо да направим?

Регистрирайте си нов клуб, който ще може да претендира, че е истински наследник на сегашния, щото това с Ловеч е пародия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юни 2015 10:01

peliforewer написа:

Дай да уточним за кого ще е лошо,за нас или за вас,защото това което е лошо за ЦСКА е добро за Левски и обратно.

Не знам дали ще е добро за Левски, но ще е лошо за вашия отбор.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 юни 2015 10:04

Тия които са готови да припознават ''прекръстения'' Литекс бяха ли вчера на Царско село :?:
Или чакате да облекат червения екип, емблемата и да играят на Армията, че вече да са ЦСКА София :?:

:lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юни 2015 10:15

Кировец написа:Някои хора неистово разясняваха колко голям измамник е Лупи. Интересно тогава какви измамници са господата, чиито имена се тиражират около ЦСКА в последните 2 месеца - Манджукови, Инджов, Георгиев, Божков, Ганчев.
Всички мълчат като дънни риби.
Аз за себе си вече извода направих - ЦСКА умре, а мантрата, че за двата ни гранда пари винаги ще има отиде подяволите. Всичко е за земята и съоръженията. Бизнес... Ритнитопковците са между другото.
Всеки има правото да припознава каквото си иска и да се кланя на когото си иска. Аз обаче не съм безразсъден олигофрен.

Прочетох сутринта,че лупи е одобрил този акт.Значи работа е "чиста" от всякъде.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 юни 2015 10:20

W84me написа:
djd написа:

Регистрирайте си нов клуб, който ще може да претендира, че е истински наследник на сегашния, щото това с Ловеч е пародия.

Фенклубовете подкрепят Божков. Не съм чул някои от тях да са против.
А това е по-важно. Ако се пръкнат няколко ЦСКА-та и се разцепи фенската маса, тогава наистина ще дойде краят на ЦСКА.
Трябва винаги да има едно ЦСКА и феновете да са зад него.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юни 2015 10:25

djd написа:Фенклубовете подкрепят Божков. Не съм чул някои от тях да са против.
А това е по-важно. Ако се пръкнат няколко ЦСКА-та и се разцепи фенската маса, тогава наистина ще дойде краят на ЦСКА.
Трябва винаги да има едно ЦСКА и феновете да са зад него.

Точно това ще стане, ако преименуват Литекс.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 юни 2015 10:31

Според УЕФА ако Литекс стане ЦСКА това е ново дружество и не може да участва в ЕКТ 3 г.Щом е ново дружество по правилата на БФС къде трябва да играе?Не си ли правят автогол Литекс?Нито в ЕКТ нито в А група!!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”