ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 24 ное 2015 00:28

Имаше един турчин с "бизнес империя" и той даваше толкова, ама в евро. :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 ное 2015 00:30

Тия са големи раздавачи тия милиони за нищо ги нямат :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 ное 2015 00:39

Само да попитам: за раздаването на пари в големи размери (милиони) не се ли иска документ за произхода им и кой осъществява този контрол?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2015 00:53

Гледам повторение на предаването на Крум Савов по Ринг, гост му е ГА, тоя в буквалния смисъл на думата каза, Стоичков да си гледа юбилея и да не се заниамва с ЦСКА.. тея ще предадат род и родина за 5 сребърника.
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 ное 2015 00:59

Така...Топспорт се опитват да разединят ЦСКА-рската общност като публикуват откровени лъжи!
Искат съотношението 95 на 5% да набъбне в полза на по-малкия процент! Но това няма да стане!
Имам личен мой приятел, който е проверил! Тези съзаклятници от Офанзива(всъщност не става въпрос за цялата фракция, а за отделни хора от нея), Цимбик, Бучински и др. подобни са почукали на много врати, но са били отпратени(да не използвам по-силна дума)! Това, което са публикували Топспорт са думите на Божков от лятото! Среща с Божков въобще не е имало! Но, ако на някой така му харесва, нека вярва ,че Божков ще дойде...!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 ное 2015 01:15

Не прибързвайте с коментарите, защото все още нищо не е ясно. Според мен първо ще се изчака дали синдика ще сконтира голяма част от дълговете и едва тогава (ако не стане) ще се премине на вариант - ФК ЦСКА като дъщерно дружество на ПФК ЦСКА му се прехвърлят нематериалните активи (титли, купи, история). От своя страна то изкупува Литекс с неговите активи и накрая може да се окаже, че напук на #онези ще имаме легитимни 35 титли. :mrgreen: Шегата настрана - това наистина е най-тежкият момент в историята на клубът и точно на нашето поколение се падна да го понесем. Избора е ужасен край, или ужас без край. Всеки да си прави сам избора. Аз няма да съдя никой, но в едно съм бил винаги ясен. ЦСКА са точно три сакрални неща - червената фланелка, феновете и стадион "Българска армия" в Борисовата градина. Докато я има тази Света Троица - ще го има и ЦСКА! Амин!!!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 24 ное 2015 01:29

NOMER14 написа:Само да попитам: за раздаването на пари в големи размери (милиони) не се ли иска документ за произхода им и кой осъществява този контрол?

Васил Колев 8-)
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 24 ное 2015 06:20

Red Warrior написа:Не прибързвайте с коментарите, защото все още нищо не е ясно. Според мен първо ще се изчака дали синдика ще сконтира голяма част от дълговете и едва тогава (ако не стане) ще се премине на вариант - ФК ЦСКА като дъщерно дружество на ПФК ЦСКА му се прехвърлят нематериалните активи (титли, купи, история). От своя страна то изкупува Литекс с неговите активи и накрая може да се окаже, че напук на #онези ще имаме легитимни 35 титли. :mrgreen: Шегата настрана - това наистина е най-тежкият момент в историята на клубът и точно на нашето поколение се падна да го понесем. Избора е ужасен край, или ужас без край. Всеки да си прави сам избора. Аз няма да съдя никой, но в едно съм бил винаги ясен. ЦСКА са точно три сакрални неща - червената фланелка, феновете и стадион "Българска армия" в Борисовата градина. Докато я има тази Света Троица - ще го има и ЦСКА! Амин!!!

Много поетично и сакрално казано, макар и с правописни грешки! Ама синдикът ще сконтира всичката част от вземанията, щото сконтиране означава олихвяване с отрицателна лихва. Демек парите, които сме обещали на някого за 2018 година, докато сме били в състоятелност, сега трябва да му ги платим веднага и както ако закъснееш се начислява лихва, така и когато подраниш, се сконтира сумата. Това, дето ти си мислиш за него е друго и му викат редуциране. :lol:

Не се сърди! :twisted:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 07:14

PFC Litex написа:Гледам повторение на предаването на Крум Савов по Ринг, гост му е ГА, тоя в буквалния смисъл на думата каза, Стоичков да си гледа юбилея и да не се заниамва с ЦСКА.. тея ще предадат род и родина за 5 сребърника.

А Вальо Михов през деня ?! Дължи пари на Стойнета и разни други ментета и той пресконференция .... :) :mrgreen: и това няма да спаси урода микренски ! Как Литекс ще стане ЦСКА ?! Това е антифутболно , антиспортно, антихуманно ... Тези хора са болни !

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 07:28

CSKA 78 написа:Така...Топспорт се опитват да разединят ЦСКА-рската общност като публикуват откровени лъжи!
Искат съотношението 95 на 5% да набъбне в полза на по-малкия процент! Но това няма да стане!
Имам личен мой приятел, който е проверил! Тези съзаклятници от Офанзива(всъщност не става въпрос за цялата фракция, а за отделни хора от нея), Цимбик, Бучински и др. подобни са почукали на много врати, но са били отпратени(да не използвам по-силна дума)! Това, което са публикували Топспорт са думите на Божков от лятото! Среща с Божков въобще не е имало! Но, ако на някой така му харесва, нека вярва ,че Божков ще дойде...!

Ще ти дам аз едно разединяване на теб ! Я марш в микре заедно с всички купени Животни ! Краят на уродливите ви мечти е близо ! Усещаш ли го ,а ? Никога няма да ви позволят да си направите урод ! Левски няма да ви позволи , Лом нема да ви позволи , духът на Добри Джуров няма да ви позволи , жалки микренски орки такива ! Уроди ще ми правите ! Нали щяхте да оздравявате ? Лъжци долни ! Айде , нали имате и синдик вече ? Отивайте кака Дора ви чака с оздравителния план ! Ама се събрахте 40 полуръста оная вечер да си правите урод , кой физически полуръст ,кой умствен , кой морален ...даже пък и един готов джукест урод интервюта дава , а до него друг закачулен урод ( кой знае на какво мяза та беше толкова оперден ) му суфлира ....ето това сте вие жалки същества !искате да убиете ЦСКА и Цесекарщината ! Чест и морал нямате ! Никакъв ! Срам ме е, че с теб сме от един отбор !!!

ПП даже не само ЦСКА искате да убиете , ами и Литекс , а даже някакви изроди слагат и в схемата Локо мездра . Три отбора искате да ликвидирате , ей ! Как ще стане тая бе ?! Цялата Вселена ще се обърне срещу вас !!!
Последна промяна от Beladona на 24 ное 2015 08:10, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”