Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2012 00:20

Към момента

Платини
Адемар
Мораеш
Присо

нямат паспорти от държава от ЕС. Решенията са две:

1. Продавате някой измежду Платини, Адемар, Мораеш
2. До краят на февруари, то ест до затваряне на трансферният прозорец у нас (28.02.2012) някой от тези четирима да получи БГ гражданство. От всички изброени само Платини може да мине между капките и да бъдат задействани бързи процедури.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 фев 2012 00:26

Ако вземем някой от двамата недохранени най-вероятно ще тренира с младежите или ще бъде даден под наем. Иначе скоро Платини май ще получи паспорт.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 фев 2012 08:51

BadBoy написа:Към момента

Платини
Адемар
Мораеш
Присо

нямат паспорти от държава от ЕС. Решенията са две:

1. Продавате някой измежду Платини, Адемар, Мораеш
2. До краят на февруари, то ест до затваряне на трансферният прозорец у нас (28.02.2012) някой от тези четирима да получи БГ гражданство. От всички изброени само Платини може да мине между капките и да бъдат задействани бързи процедури.

Нали точно затова продаваме Адемар на Конкордия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 фев 2012 08:57

Tommi написа:Може да има до трима картотекирани чужденци, извън ЕС. :!: Дали ще ги пускате, дали ще са резерви, дали ще са извън групата - ваша си работа.

Но аз четох, че Платини и Мораес ще ги правите българи (даже вече би трябвало да са им издадени паспорти), което е скандално, ако е вярно. :? Те не отговарят на изискванията и, според мен, биха могли да получат гражданство само на основание, че Република България има интерес от натурализацията им или лицата имат особени заслуги към Република България, а това наистина е скандално. :o

Нещо си се объркал.Имам спомени,че за да получи някой поданство,преди всичко трябва да е живял и работил минимум 5 години в България.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 фев 2012 13:30

Old_death написа:Нещо си се объркал.Имам спомени,че за да получи някой поданство,преди всичко трябва да е живял и работил минимум 5 години в България.

При спортистите има облекчаващи обстоятелства.
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 фев 2012 13:32

Old_death написа:
Tommi написа:Може да има до трима картотекирани чужденци, извън ЕС. :!: Дали ще ги пускате, дали ще са резерви, дали ще са извън групата - ваша си работа.

Но аз четох, че Платини и Мораес ще ги правите българи (даже вече би трябвало да са им издадени паспорти), което е скандално, ако е вярно. :? Те не отговарят на изискванията и, според мен, биха могли да получат гражданство само на основание, че Република България има интерес от натурализацията им или лицата имат особени заслуги към Република България, а това наистина е скандално. :o

Нещо си се объркал.Имам спомени,че за да получи някой поданство,преди всичко трябва да е живял и работил минимум 5 години в България.

А, има вратички в закона и ново вице, тъй че нищо чудно...Друг е въпросът дали си струва заради тези.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 фев 2012 13:36

Като гледам кои купуваме/не купуваме/продаваме и колко са ни без европейски паспорт, виждам как ще сме без ляв бек за известно време. :lol: (Е, не много де - Румен няма да отсъства дълго.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 фев 2012 13:40

Udoji90 написа:Като гледам кои купуваме/не купуваме/продаваме и колко са ни без европейски паспорт, виждам как ще сме без ляв бек за известно време. :lol: (Е, не много де - Румен няма да отсъства дълго.)

То е ясно, че ако не купят никой Дечев ще играе там в първите 4 мача.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 фев 2012 13:41

mistreated написа:
Udoji90 написа:Като гледам кои купуваме/не купуваме/продаваме и колко са ни без европейски паспорт, виждам как ще сме без ляв бек за известно време. :lol: (Е, не много де - Румен няма да отсъства дълго.)

То е ясно, че ако не купят никой Дечев ще играе там в първите 4 мача.

Именно това ме притеснява - в контролите даже отдясно, където по принцип си играе, не се справя, а за ляв бек не ми се мисли... :( (Най-вече не ми се мисли за гостуването в Бургас де - другите мачове не са особено тежки.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 фев 2012 13:44

Udoji90 написа:Именно това ме притеснява - в контролите даже отдясно, където по принцип си играе, не се справя, а за ляв бек не ми се мисли... :( (Най-вече не ми се мисли за гостуването в Бургас де - другите мачове не са особено тежки.)

С този състав трудно ще удържим и хикс в Бургас, но не знам дали може да подценяваме и мачът в Локо Сф. Вярно е, че са много зле в момента, но пък имат играчи, които могат да ни изненадат лошо.

Върни се в “Архив”