Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
santiliana написа:NO MERCY написа:Не знам вие какво мислите, ама тоя пич не е за нас.Нищо,че е вкарал 28 гола като му гледам головете срещу какви тромави защитници ги е вкарвал, или просто казано липсва му класа.Това ще е поредната глупост на бат гонзо,ако го вземе тоя.
съгласен!!!
Но Гонзо вече му е навик да прави грешки,така,че...
santiliana написа:Споко, бе левскари! Гонзо е на линия,какво му пречи да се завърне в игра?!- Ни акъл, ни срам
milen.hristov написа:santiliana написа:Споко, бе левскари! Гонзо е на линия,какво му пречи да се завърне в игра?!- Ни акъл, ни срам
Трагичното в случая е ,че си прав до болка![]()
п.п. Това твойто си е мнението на вечерта
NO MERCY написа:Не знам вие какво мислите, ама тоя пич не е за нас.Нищо,че е вкарал 28 гола като му гледам головете срещу какви тромави защитници ги е вкарвал, или просто казано липсва му класа.Това ще е поредната глупост на бат гонзо,ако го вземе тоя.
Thsmith написа:santiliana написа:Споко, бе левскари! Гонзо е на линия,какво му пречи да се завърне в игра?!- Ни акъл, ни срам
Срам от това, че би вкарал повече голове от иса и делев ли![]()
--
Като ти видях подписа не можах да не се сетя за един колаж от Forums.levski.bg
santiliana написа:milen.hristov написа:santiliana написа:Споко, бе левскари! Гонзо е на линия,какво му пречи да се завърне в игра?!- Ни акъл, ни срам
Трагичното в случая е ,че си прав до болка![]()
п.п. Това твойто си е мнението на вечерта
настрана от майтапа,но си мисля,че най-щеше да пасне този-гиганта от Жилина-Мамаду Кейси мисля,че се казваше.Има страхотен дрибъл,физика и е на едва 22-23 години.Което след време ще избие инвестицията с един хубав трансфер
santiliana написа:Thsmith написа:santiliana написа:Споко, бе левскари! Гонзо е на линия,какво му пречи да се завърне в игра?!- Ни акъл, ни срам
Срам от това, че би вкарал повече голове от иса и делев ли![]()
--
Като ти видях подписа не можах да не се сетя за един колаж от Forums.levski.bg
супер колаж! Благодарско
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта