Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот blue avalanche » 15 дек 2010 13:41

NWO написа:
blue avalanche написа:
Ами там не е вкарал 26 гола,затова са му я взели.

В този контекст смятам че е крайно време адвокат батков да предприеме стъпки за утвърждаване на тази демократична европейска практика чрез птомени в НПК и ЗДП...

Щом Стависки не влезе в затвора,защо Гара да влиза?Да не е убил някой,я?

NWO

Мнениеот NWO » 15 дек 2010 13:49

това имам предвид и аз.
щом ставийски не влезе в затвора естествено че и СГД не трябва да влиза, както и всеки друг знаен и незнаен герой,който кара пиян. А обвинението за фалшива книжка е просто смешно - то не е книжка, а сувенир- скъп спомен от верен фен, който СГД от уважение към синя България носи в портфейла си....

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 16 дек 2010 22:10

Поредният чудовищен мач на Гара Дембеле. Този път прахта му дишаха титулярните защитници на португалския гранд Спортинг. Почвам вече да се чудя дали въобще съществува защитник, който да може да го опази.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 дек 2010 22:15

Супер мач на Гарра-та !
И в офанзивен и в дефанзивен план !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

brossy
Контакти:

Бъдещето на Гарра Дембеле!?

Мнениеот brossy » 16 дек 2010 23:00

Според мен сега е момента "Гарата" да бъде продаден.
Ако остане едва ли ще има същия стимул да играе и през пролетта(показали са го доста чужденци)И от герой накрая да не се превърне в "черния дявол".Ще стане като Мболи ще бяга ще се връща и накрая ще "изгние в Етър (като Джайоба) или като Серж Йофу да "фъсне" на някъде и да си направи фалшиви документи(в това го бива).Колкото и да ни боли трябва да приемем трансфера му като задължителен

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Бъдещето на Гарра Дембеле!?

Мнениеот blue avalanche » 16 дек 2010 23:04

brossy написа:Според мен сега е момента "Гарата" да бъде продаден.
Ако остане едва ли ще има същия стимул да играе и през пролетта(показали са го доста чужденци)И от герой накрая да не се превърне в "черния дявол".Ще стане като Мболи ще бяга ще се връща и накрая ще "изгние в Етър (като Джайоба) или като Серж Йофу да "фъсне" на някъде и да си направи фалшиви документи(в това го бива).Колкото и да ни боли трябва да приемем трансфера му като задължителен

Мога да приема трансфера на Гара при много,ама много добра оферта.След,което да му намерим такъв заместник,че липсата му да не се чувствува!

bojiTHEmaster
Контакти:

Re: Бъдещето на Гарра Дембеле!?

Мнениеот bojiTHEmaster » 16 дек 2010 23:08

brossy написа:Според мен сега е момента "Гарата" да бъде продаден.

Въобще не съм съгласен с теб. Гарата показа, че е пълен професионалист като взе участие във всеки един двубой, без значение дали играем в Европа или за купата, с Миньор или с Лил, и се раздаде на 1000% процента. Обеща ни че ще го прави и пролетта, ако остане в Левски и мисля че си е завоювал правото да му вярваме, че ще си изпълни обещанието.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Не,не и НЕ!

Мнениеот Синя Гордост » 17 дек 2010 00:41

Тодоре ,не продавай! Ще спечелиш повече!
Отново много добра и точна статия на Томислав! ТОДОРЕ ,НЕ ПРОДАВАЙ!!!!
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 дек 2010 11:05

bojiTHEmaster написа:Поредният чудовищен мач на Гара Дембеле. Този път прахта му дишаха титулярните защитници на португалския гранд Спортинг. Почвам вече да се чудя дали въобще съществува защитник, който да може да го опази.

Ето, че никой не може да го спре!
Просто е факир на терена.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 17 дек 2010 12:19

Blue_Girl написа:
bojiTHEmaster написа:Поредният чудовищен мач на Гара Дембеле. Този път прахта му дишаха титулярните защитници на португалския гранд Спортинг. Почвам вече да се чудя дали въобще съществува защитник, който да може да го опази.

Ето, че никой не може да го спре!
Просто е факир на терена.
8-)

Магьосникът с топка Сър Гарра Дембеле - ВЕЛИКИ :)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Върни се в “Архив”