Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски привлича холандски полузащитник
Е аз мисля че ни трябва още един нападател като Гара Дембеле.Защото като се контузи кой го замества.......???????
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Gonzo0009
- Контакти:
sslevski написа:Е аз мисля че ни трябва още един нападател като Гара Дембеле.Защото като се контузи кой го замества.......???????
За съжаление не никнат като гъби
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
sslevski написа:Е аз мисля че ни трябва още един нападател като Гара Дембеле.Защото като се контузи кой го замества.......???????
Иса
Щом има 85 мача за Фейенорд, няма какво да го коментираме. Само трябва да е здрав. А що се отнася до Терек, с парите на техния президент биха могли да си купят всички дефанзивни халфове на света, така че точно Сержиньо не им трябва.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Captain Stottlemeyer
Ами както се казва: По-добре късно, отколкото по-късно.
Дано Ясен Петров натамани халфовата линия за понеделник, че и аз като колегата се притеснявам малко, после ще е много по-лесно.
П.П. Щом и от Панчарево мълчат, значи няма за какво да се заядат, май
П.П. Щом и от Панчарево мълчат, значи няма за какво да се заядат, май
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
stg333 написа:sslevski написа:Е аз мисля че ни трябва още един нападател като Гара Дембеле.Защото като се контузи кой го замества.......???????
Иса
Не мисля че Иса може да издържи 90 мин във важен мач.А такива са всички предстоящи двубои.
Лично мнение.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Грийн вкарва втория гол /59мин/ за Фейенорд срещу Локото в София!!!! трябваше да го вземен по рано,за да им вкара гол и в понеделник!!!!!!!
sslevski написа:stg333 написа:sslevski написа:Е аз мисля че ни трябва още един нападател като Гара Дембеле.Защото като се контузи кой го замества.......???????
Иса
Не мисля че Иса може да издържи 90 мин във важен мач.А такива са всички предстоящи двубои.
Лично мнение.
аз не мисля че може да си позволим още един като дембеле за резерва , все пак не сме реал мадрид
Според мен добър трансфер . Дали е много добър ще видим , както казаха преди мен идва от най добрата школа в света. Тази на Аякс. Със сигурност ще е класи над Сърмов и Балтанов според мен . Също Йовов колкото и добре да се справя на тази позиция не е за там просто . Не мога да повярвам , че за пръв път от много години насам правим свестна селекция . Голямо Браво !!!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
-
believeinyourself
- Контакти:
Не ми вдъхва доверие. Отпратили са го от Терек, които са по - слаби от Левски.
Дано се окаже качествено попълнение. Иначе прилича на РоналдинИо
Дано се окаже качествено попълнение. Иначе прилича на РоналдинИо