DFB BUNDESLIGA 09/10

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: DFB BUNDESLIGA 09/10

Мнениеот niki87 » 23 апр 2010 23:37

Бижутера написа:
niki87 написа:Напълно очаквана победа за Щутгарт.Просто разликата в класите е огромна 8-)

видя ли екипите на вълците? :mrgreen:

Да,и се шокирах първоначално :mrgreen:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 апр 2010 02:34

Гладбах - Байерн М 0:2
Нюрнберг - Дортмунд 1:3
Херта - Шалке 04 0:2
Леверкузен - Хановер 96 3:3
Майнц 05 - Айнтрахт 2:2
Вердер - Кьолн 3:1
Хофенхайм - Хамбургер ШФ 0:0
Фрайбург - Волфсбург 1:2
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 апр 2010 03:28

Бижутера написа:Изображение

Новите екипи на Волфсбург за новия сезон. Преди да сте паднали от стола ще уточня, че това са екипите за гостуване, домакинските ще останат зелени :mrgreen:

Почти толкова зле, колкото цикламените на Бохум.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 апр 2010 10:46

и на мен не ми допадат никак....никакъв дизайн, семпъл цвят...за вълците традиционните цветове са бяло и зелено, това някак си не им отива...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 24 апр 2010 11:11

Бижутера написа:и на мен не ми допадат никак....никакъв дизайн, семпъл цвят...за вълците традиционните цветове са бяло и зелено, това някак си не им отива...

Искам да внеса едно леко уточнение, което е важно в случая. Тези сини екипи ще бъдат ползвани не следващия сезон, а този - при гостуванията на Фрайбург и Борусия Дортмунд. Това е част от кампанията на Фолксваген "Тинк Блу" за по-природосъобразни автомобили, които замърсяват околната среда в по-малка степен. Иначе екипите за следващия сезон още не са обявени.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 апр 2010 11:13

DeyanFCK написа:
Бижутера написа:и на мен не ми допадат никак....никакъв дизайн, семпъл цвят...за вълците традиционните цветове са бяло и зелено, това някак си не им отива...

Искам да внеса едно леко уточнение, което е важно в случая. Тези сини екипи ще бъдат ползвани не следващия сезон, а този - при гостуванията на Фрайбург и Борусия Дортмунд. Това е част от кампанията на Фолксваген "Тинк Блу" за по-природосъобразни автомобили, които замърсяват околната среда в по-малка степен. Иначе екипите за следващия сезон още не са обявени.

аа мерси за уточнението, Деяне!

Щото и аз се учудих какво е това Тинк Блу, а то е само за две гостувания....това е вече нещо друго :geek:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 24 апр 2010 23:25

Оф писна ми от тия бутаници на отборите с пари,
Дадоха дузпа за Вердер в последната минута, недай си Боже Дортмунд да не вземе 3тото мястото и да прецака 6тият Щутгарт.... Аман от цигании и в Бундеслигата. Днес поне Шалке си гарантира Шампионската лига и може в последните два кръга да не ги бутат, ама сега ще има свирки за Бремен и Щутгарт. Писна ми! Цванцигер да си ходи, по-нагузен от Герхард Майер-Форфелдер.
П.С. Все пак нямам нищо против Бремен, последния път те ни направиха шампиони, а и след една седмица ще прецакат Шалке. Ама нямаше смисъл от тая дузпа в 90тата минута срещу Кьолн. видяхме ги какво представляват срещу Дортмунд - паднаха и равен. Не са за ШЛ. А Шалке са още по зле! Германия няма да може да си върне 4тото място с подобни евробойци.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 апр 2010 23:39

Тая година Хамбургер, догодина Щутгарт взимат УЕФА, Байерн с тоя полуфинал също ще вдигнат коефициента
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 апр 2010 11:54

rhaegar написа:Тая година Хамбургер, догодина Щутгарт взимат УЕФА, Байерн с тоя полуфинал също ще вдигнат коефициента

:mrgreen: :mrgreen: да си жив и здрав и да го доживееш наистина този момент ;) този сезон ХСФ бяха дотук. Щутгарт последно спечелиха купата на УЕФА, когато бях в 3ти клас ;)

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 25 апр 2010 13:03

Нещо не искате да ми отговаряте на загадките? 8-) Даже адашът мълчи! Срамота е! :lol:
DeyanFCK написа:Отговори на загадките от понеделник: 1. Бруно Лабадия; 2. Въведеният текст гласи: "Байерн не е шайсе (шайсе - човешко изпражнение)", а търсачката отговаря: "Може би имахте предвид: Байерн Е шайсе" :mrgreen: ; 3. Феновете на Хофенхайм обръщат голямата фланелка наобратно; 4. Щефан Ройтер; 5. Пианистът е "Териера" Фогтс, а мястото е аржентинската пампа през 1978 г., където се намира германската квартира за Мондиал'78. Малко след това идва "Срамът от Кордоба", а 4 години по-късно - "Пактът за ненападение от Хихон" срещу един и същ противник!

Новите загадки за скучаещите са:

1. Какво представляват "Срамът от Кордоба" и "Пактът за ненападение от Хихон" и до какво водят те?

2. Кой е този футболист, чието име почти съвпада с името на музикант от известна рок банда?

Изображение

3. Чия е тази захапка?

Изображение

4. Кой е манекенът от този каталог за дрехи?

Изображение

5. Намирате ли нещо смущаващо в снимката?

Изображение

Иначе след час и нещо започват три мача от втора лига, които препоръчвам на всички фенове на германския футбол. На Борнхаймер Ханг във Франкфурт на Майн ще играят застрашеният от изпадане Еф Ес Фау и челникът Аугсбург. Куриозното е, че този мач ще бъде посетен освен от феновете на двата отбора (които изобщо не са толкова много :mrgreen: ) и от агитките на Санкт Паули, Фортуна Дюселдорф и Кайзерслаутерн, които ще стискат палци за Еф Ес Фау, както и от тези на Айнтрахт Франкфурт и Ханза Росток (подкрепящи Аугсбург). Може би няма нужда да напомням, че феновете на Паули-Росток и Лаутерн-Айнтрахт никак, ама никак не се обичат. Ако Аугсбург не победят, то това означава директно класиране на Кайзерслаутерн в Първа Бундеслига.

На Билефелдер Алм се срещат домакините от Арминия и гостите от Фортуна Дюселдорф. Дюселдорфци трябва да гонят задължителна победа, макар че са едни от най-слабите гости в дивизията, и да се надяват Аугсбург да загубят точки. Само така Ф95 ще има шансове за третото място.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Върни се в “Архив”