Бижутера написа:niki87 написа:Напълно очаквана победа за Щутгарт.Просто разликата в класите е огромна
видя ли екипите на вълците?
Да,и се шокирах първоначално

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:niki87 написа:Напълно очаквана победа за Щутгарт.Просто разликата в класите е огромна
видя ли екипите на вълците?
Бижутера написа:
Новите екипи на Волфсбург за новия сезон. Преди да сте паднали от стола ще уточня, че това са екипите за гостуване, домакинските ще останат зелени
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Бижутера написа:и на мен не ми допадат никак....никакъв дизайн, семпъл цвят...за вълците традиционните цветове са бяло и зелено, това някак си не им отива...
DeyanFCK написа:Бижутера написа:и на мен не ми допадат никак....никакъв дизайн, семпъл цвят...за вълците традиционните цветове са бяло и зелено, това някак си не им отива...
Искам да внеса едно леко уточнение, което е важно в случая. Тези сини екипи ще бъдат ползвани не следващия сезон, а този - при гостуванията на Фрайбург и Борусия Дортмунд. Това е част от кампанията на Фолксваген "Тинк Блу" за по-природосъобразни автомобили, които замърсяват околната среда в по-малка степен. Иначе екипите за следващия сезон още не са обявени.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Тая година Хамбургер, догодина Щутгарт взимат УЕФА, Байерн с тоя полуфинал също ще вдигнат коефициента
DeyanFCK написа:Отговори на загадките от понеделник: 1. Бруно Лабадия; 2. Въведеният текст гласи: "Байерн не е шайсе (шайсе - човешко изпражнение)", а търсачката отговаря: "Може би имахте предвид: Байерн Е шайсе"; 3. Феновете на Хофенхайм обръщат голямата фланелка наобратно; 4. Щефан Ройтер; 5. Пианистът е "Териера" Фогтс, а мястото е аржентинската пампа през 1978 г., където се намира германската квартира за Мондиал'78. Малко след това идва "Срамът от Кордоба", а 4 години по-късно - "Пактът за ненападение от Хихон" срещу един и същ противник!
Новите загадки за скучаещите са:
1. Какво представляват "Срамът от Кордоба" и "Пактът за ненападение от Хихон" и до какво водят те?
2. Кой е този футболист, чието име почти съвпада с името на музикант от известна рок банда?
3. Чия е тази захапка?
4. Кой е манекенът от този каталог за дрехи?
5. Намирате ли нещо смущаващо в снимката?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта