Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tevez » 17 яну 2014 21:51

Не се мина трансферен прозорец без да вземем играч от Берое, ей Богу!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 яну 2014 21:51

turbogena написа:Отново ли ще взимаме играч от Берое? :( Трябва да престанем с трансферите от тоя отбор. Има някаква прокоба.

Всякя прокоба има край!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 17 яну 2014 22:08

ss_killer написа:стига бе! Какво става в ЛЕВСКИ, разкарахме Милиев, сега чета, че и Везалов почти сме го разкарали и сега гонга излизат с инфо, че и И. Й. ше го използваме в размяна за Пламен Крумов. Това май е много хубаво за да е реалност, а?

Ицо Йовов президент, президент :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 17 яну 2014 22:15

turbogena написа:Отново ли ще взимаме играч от Берое? :( Трябва да престанем с трансферите от тоя отбор. Има някаква прокоба.

Прокоба няма, просто играчите са им слаби.
Що не вземем Каядо примерно, добър играч за нашето първенство.... ама все взимаме дървари, кво да се прави :x :x :x ...
Йорданов за Пламен Крумов...нямам думи просто :evil: .

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 яну 2014 22:53

Да забравим за нов нападател.
Струва ми се, че на мястото на Вутов ще играе Миро Иванов, който не е толкова лош.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 яну 2014 22:59

Гонг твърдят, че ще има още сега размяна на играчи между Левски и Берое, а Сухия каза, че чак лятото може да дойде Крумов. Някой не е добре информиран. Повече си мисля, че това е Сухия, Гонг почти не бъркат в новините си за Левски.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 яну 2014 23:02

ss_killer написа:стига бе! Какво става в ЛЕВСКИ, разкарахме Милиев, сега чета, че и Везалов почти сме го разкарали и сега гонга излизат с инфо, че и И. Й. ше го използваме в размяна за Пламен Крумов. Това май е много хубаво за да е реалност, а?

Щото пък Крумов е един играч. Хора не се ли усещате събираме боклука на А група. Знам, че думите са силни, но пък трябва да си го кажем, след това падането ще е от много високо иначе. Този е рецидивист на терена, предлагам и С. Александров от Морето и събираме двама убийци

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 17 яну 2014 23:06

tevez написа:Гонг твърдят, че ще има още сега размяна на играчи между Левски и Берое, а Сухия каза, че чак лятото може да дойде Крумов. Някой не е добре информиран. Повече си мисля, че това е Сухия, Гонг почти не бъркат в новините си за Левски.

Сухия знае ама не казва нарочно преди да е факт трансфера ;)

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 17 яну 2014 23:07

tevez написа:Да забравим за нов нападател.
Струва ми се, че на мястото на Вутов ще играе Миро Иванов, който не е толкова лош.

Аз още вчера писах, ако не разкараме Макриев, няма да вземем нов. Цецо ще е тук до гроб, от каде ще вземе парите които ние му даваме. Той е ясен, и в Полша казваха за него, кадърен но мързелив а и много чуплив. Миро Иванов е ОК, но нищо специално. Много се притеснявам от Ботев, Мъри взема играчи и то добри за нашето първенство. Той ще се мъчи да вземе купата , че да не му се провали сезона. За нас купата също е важна а е тези попълнения не знам, какво ще правим. Моля се Радо Цонев да покаже, какво може и да стане титуляр. Много се говори за него, че е по-добър от Боби/който аз лично много харесвам като играч/.
Дано Сухия, Топчо и Мариян успеят поне с един трофей Май месец, ако пък стане чудо и вземем два, лятото си идвам в БГ за Евро турнирите

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 17 яну 2014 23:12

milen.hristov написа:

Щото пък Крумов е един играч. Хора не се ли усещате събираме боклука на А група. Знам, че думите са силни, но пък трябва да си го кажем, след това падането ще е от много високо иначе. Този е рецидивист на терена, предлагам и С. Александров от Морето и събираме двама убийци

колега, не смяташ ли че омразата ти е неуместна? Да не би Гонзо, който е идол на стотици хиляди "сини сърца" да е взет от Порто, Да не би най- сърцатият играч на ЛЕВСКИ,привлечен от л. Петрович- Топчо да е взет от Аякс? Хайде малко по- спокойно, да дадем шанс на новите, а не да ги хулим преди да са показали уменията си. Пък ако трябва да си послужа с българска поговорка: '"знае ли се от коя трънка ще излезе заек?"
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Върни се в “Архив”