Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Re: Ще съди ли Стойчо отново ЦСКА ?

Мнениеот astra » 04 яну 2013 19:36

Авторчето на темата защо не пусна тема за рождения ден на Тонев, а го интересува повече ЦСКА, отколкото жалкото му тимче. Може би избива комплекси или търси интрига.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 яну 2013 19:41

astra написа:Авторчето на темата защо не пусна тема за рождения ден на Тонев, а го интересува повече ЦСКА, отколкото жалкото му тимче. Може би избива комплекси или търси интрига.

Добро утро! :) Рожденият ден на Иво Тонев беше вчера и имаше специална тема в подфорума на "Левски", ама кой да ти каже, заблудено цесекарче!?... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 яну 2013 19:42

UltraBlue написа:Ако е уволнен дисциплинарно, то това не означа ва ли че няма право да упражнява тази професия за определен период

За това не знам, ама ако рече да ги съди за неправомерно уволнение, очевидно няма как да почне работа на друго място, без да прекрати делото. Пък ако все пак ги осъди, няма да е за неустойката, а да го върнат на работа, като за времето, през което е бил безработен, не му дължат заплата, а само осигуровки (включително, трябва и той да си плати оная част, която е за негова сметка). Та, изненадващо, тоя път са го измислили.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Old_death » 04 яну 2013 19:54

Стойчо беше последното хубаво нещо,останало в ЦСКА.Пернишките боклуци ликвидираха и него.Това ли е цената за концесиите на боклука?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2013 20:00

UltraBlue написа:
Кашчей написа:Пише, че Стойчо е уволнен дисциплинарно от ЦСКА, а в такъв случай не виждам как ще ги съди.Друг е въпросът, че няма нормален работодател, който да уволни свой служител за неявяване на работа 3 седмици след случката, без преди това да му е поискал обяснение..обаче ТИТАН не са нормални работодатели.Ако Стойчо наистина има доказателства, че е бил на работа в тези дни -най-глупавото ще е да не си потърси правата по КТ.

ПП-На колко ли твърд алкохол е бил Гърнето, за да уволнява дисциплинарно по такъв тъп начин?!?

Ако е уволнен дисциплинарно, то това не означа ва ли че няма право да упражнява тази професия за определен период от време? Нещо таков ми се върти в главата, но не съм сигурен от къде съм го чувал :?

Няма такова нещо.Лишаване от право за упражняване е при адвокатите и лекарите, като решенията се вземат от съюза.При дисциплинарно уволнение, без да има нарушаване на етичният кодекс (валиден за горните две професии, както и за магистратите поначало) губиш правото на допълнително възнаграждение за прослужени години - т.н. "класове".Вече евентуалният ти следващ работодател преценява дали да те назначи на същата длъжност (професия) или не.

Дали му се дължи обезщетение не знам.Ако докаже по съдебен път, че е уволнен неправомерно, те са длъжни тогава да го възстановят на работа, на предишната му длъжност.Ще е голямо шоу ( в ЦСКА то е без край) ако отборът има старши треньор и съдът постанови, че Стойчо трябва да бъде възстановен.Е, тогава вече ще трябва да се плащат обезщетения.. ама дали на него, дали на настоящият треньор.. Гърнетата да мислят 8-).

Има много случаи на възстановени от съда, отново назначени и на другият ден уволнени, по друг член, но тогава вече ще се дължи обезщетение.Може да е една заплата, ама ще трябва да се плати.

@Колега "Защо", не мисля, че са го измислили докрай това уволнение 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 яну 2013 20:25

Тази тема върви към логичния си край. Което не значи, че един ден няма да бъде отворена отново! Отношенията Титан-Стойчо-публика при вас са много сложни, още повече има две течения сред феновете.Вие ще си решавате тези проблеми, аз като страничен наблюдател мога да кажа следното: много пресолявате манджата в момента! Стойчо не е ЦСКА, нито е бил, нито ще бъде! Той свърши много работа, обаче предимно на психологическия фронт, като футболни достойнства няма за какво особено да тъгувате. Би Левски, спор няма-но в маловажния мач, а загуби няколко месеца по-рано онзи, дето му подпечатваше титлата! Твърде е вероятно пък точно тези три точки да са фатални за синя титла тази година, така че донякъде квит!
Той не е треньорът, който ще научи ЦСКА на футбол. Между другото, ще ви е странно да научите, че въпреки Директивите, говеждия стадион и прочее изцепки, Стойчо се ползва с уважение сред голяма част от нас-не за възпитанието му или спортсменството, а заради това, че направи всичко това ЗА КАУЗАТА ЦСКА! А един противник, отдаден докрай за своите, няма как да не заслужи уважение, макар и да е попрекалил тук-там. В това отношение губите сериозна личност.
Кой ще ви е тренер си решават Титан и вие-нас не ни бърка. Но повтарям мнението си-през всичките години е имало само един такъв в ЦСКА, от който ме е било страх и виждах, че гради наистина отбор. И го изгради, но го изгонихте за една загуба от нас, която имаше стойност само за статистиката и емоцията. А после един сръбски попръжляк обра овациите и разгроми всичко за година... мисля, че днес няма отбор, но вие си знаете.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 20:26

Кашчей написа:Няма такова нещо.Лишаване от право за упражняване е при адвокатите и лекарите, като решенията се вземат от съюза.При дисциплинарно уволнение, без да има нарушаване на етичният кодекс (валиден за горните две професии, както и за магистратите поначало) губиш правото на допълнително възнаграждение за прослужени години - т.н. "класове".Вече евентуалният ти следващ работодател преценява дали да те назначи на същата длъжност (професия) или не.
Дали му се дължи обезщетение не знам.Ако докаже по съдебен път, че е уволнен неправомерно, те са длъжни тогава да го възстановят на работа, на предишната му длъжност.Ще е голямо шоу ( в ЦСКА то е без край) ако отборът има старши треньор и съдът постанови, че Стойчо трябва да бъде възстановен.Е, тогава вече ще трябва да се плащат обезщетения.. ама дали на него, дали на настоящият треньор.. Гърнетата да мислят 8-).Има много случаи на възстановени от съда, отново назначени и на другият ден уволнени, по друг член, но тогава вече ще се дължи обезщетение.Може да е една заплата, ама ще трябва да се плати.
@Колега "Защо", не мисля, че са го измислили докрай това уволнение 8-)

Добро включване, Кашчей. Много хора си мислят в тая държава, че щом ги уволнят дисциплинарно с тях е свършено - няма такова нещо. :idea:

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 04 яну 2013 21:07

Не е истина какво нагло поведение демонстрира оня ка.ут Живков. Да излезеш и да обясняваш, че е уволнен за слаби резултати, а в същото време да го оставиш половината сезон с половин отбор, то това вече на нищо не прилича!Не ми останаха вече сили да се ядосвам. Предавам се!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 яну 2013 22:02

sin4ec, поздравления, казал си го много по-добре от нас! Ма за оня, дето си се страхувал от него, хич не си прав. Той щеше да си гради още 100 години без никакъв ефект, щото градеше, а не обръщаше внимание на дреболии като тактика, сработване и моделиране на някаква игра и т.н. Като дойде един консуматор, който извади накрая потенциала на отбора, се видя и резултат. Ама то с всички български отбори е така, все някакви странни птици се завъртат тука, за други нема пари.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 яну 2013 22:11

Транспарантта, който вдигнахме на Стойчо на първия мач, след като пое отбора, казва всичко:
"СТОЙЧО, НЕ СТАВАЙ ЧАСТ ОТ ЦИРКА!" (ако не ме лъже паметта).
Ако т.нар. легенди отказваха офертите на боклуците и казваха, примерно, че не биха приели да работят в ЦСКА при това управление, защото то е пагубно за клуба - това щеше да има някакъв ефект върху масата от "чугунени глави", които не ни подкрепяха в протестите.
Отдавна съм осъзнал, че вече във футбола почти няма хора, за които думи като чест, достойнство, идеали и т.н., да имат значение. Това, че ГА и други журналисти изкарват Стойчо, Йешич и т.н. светци, борещи се със световния заговор на говедата, БФС и държавата - не значи нищо. Това води само до промиване на мозъци сред масата, която след всяко уволнение/назначение повтаря - "Да дадем шанс на Х и момчетата".
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”