Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

askold

Re: Левски иска Мъри Стоилов отново на ГЕРЕНА?

Мнениеот askold » 28 мар 2012 12:52

а какво повече от Костов може да даде Мъри на отбора? само план 2025?! и той е същия лигльо. чуя ли един треньор да споменава за "правилен футбол" и че "ръст футбол не играе" изобщо не искам да го виждам на Герена. много хора не искат да приемат че със спомени не се живее. Мъри постигна успехи но имаше невероятни за времето и мястото футболисти. а след влизането в групите...Като всяко селянче се помисли за велик. провал в Левски /да си спомним Тампере и загубите от Литекс 3 пъти, Локо Сф и ЛокоПд, Черноморец, цска/, провал в литекс /пето място в първенството, загуба от пирин като домакин, Бате - 0:4/, провал в националния, провал в кипър и накрая го оправиха и работниците от скопие! И след всичко това при шанс да възроди кариерата си в Левски ще поставя условия кой да е директор и кой не!? Добре че не стана! Вече няма балами с пари които да оставят наско-мошенника да прави далавери с парите им. Като е толкова велик мъри защо има четири(!) поредни треньорски провала?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 мар 2012 13:05

Честно казано, мен Мъри ме разочарова. Левски го вика, а той поставя условия. Разбирам, че нищо не е наред - много началници в Левски, с Батков не може да се понасят, селекцията е правена от друг треньор, чака пари от Анортозис. И все пак, Левски заслужаваше компромис от негова страна.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2012 13:09

Аз,пък,не съм сигурен,че Стоилов НАИСТИНА иска да се върне.Всъщност,от неговите мънкания и хленчения не става ясно какво ТОЧНО иска!
Защо не излезе пред феновете и да каже в прав текст:
"Така,така,така..."
От него съм чул само едно безкрайно:"Хъката,мъката..."

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 мар 2012 13:13

dodo7271 написа:Честно казано, мен Мъри ме разочарова. Левски го вика, а той поставя условия. Разбирам, че нищо не е наред - много началници в Левски, с Батков не може да се понасят, селекцията е правена от друг треньор, чака пари от Анортозис. И все пак, Левски заслужаваше компромис от негова страна.

Между другото вчера Томислав и Грънчаров се опитваха да правят някакви прогнози покрай обявената дата и заключиха, че ще да е треньор, който в момента е зает. При една проста сметка ( Декември 2010 подписва за 1,5 год.), става ясно, че точно месец май на Мъри Стоилов му изтича договора с Анортозис, което ме кара да си мисля, че той ще е новия треньор на Левски.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 28 мар 2012 13:16

Сега е момента , да ме нападате : Трябваше да вземем Стефан Грозданов !

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 28 мар 2012 13:28

не Левски ,а част от привържениците искат отново Мъри ,аз също много го уважавам,все пак това е най-успелият БГ треньор за всички времена ,но мисля ,че Херо или Гочето биха ни свършили по-добра работа поне на този етап .
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 28 мар 2012 13:29

Тони Шумахер написа:Сега е момента , да ме нападате : Трябваше да вземем Стефан Грозданов !

Сравнявайки го с Гонзо, все едно е Мауриньо или Гуардиола.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 мар 2012 13:35

plamen_ol написа:
dodo7271 написа:Честно казано, мен Мъри ме разочарова. Левски го вика, а той поставя условия. Разбирам, че нищо не е наред - много началници в Левски, с Батков не може да се понасят, селекцията е правена от друг треньор, чака пари от Анортозис. И все пак, Левски заслужаваше компромис от негова страна.

Между другото вчера Томислав и Грънчаров се опитваха да правят някакви прогнози покрай обявената дата и заключиха, че ще да е треньор, който в момента е зает. При една проста сметка ( Декември 2010 подписва за 1,5 год.), става ясно, че точно месец май на Мъри Стоилов му изтича договора с Анортозис, което ме кара да си мисля, че той ще е новия треньор на Левски.

Дори и така да е, можеха да го обявят. А сега какво се получава - от Левски си мълчат, феновете нервни и псуват по всички, най-вече по Гонзо. Абе, тъпа история. Но ми се струва, че няма да е той. Като го слушах сутринта Батков по ТВ7, смятам, че двамата с Мъри просто не могат да се гледат. А как ще работят заедно, не ми се мисли.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

askold

Мнениеот askold » 28 мар 2012 13:42

Гонзо може да е всякакъв но поне не се крие като мишка! Има още 10 мача, като не станем шампиони голяма работа. То пък голямото първенство, по-точно тото-първенство. По-важно е да намерим треньор с качества но и сърце като на Гонзо, който истински да се ангажира с развитието на Левски и да се изгради отбор който да доминира у нас с игра и поведение и да бъде конкурентно способен за отборите от средна ръка в Европа. За българин, като изключим Херо по здравословни причини май остана само Ил. Илиев.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 28 мар 2012 13:46

Тони Шумахер написа:Сега е момента , да ме нападате : Трябваше да вземем Стефан Грозданов !

До края на сезона - да, но за по-дълъг период - не.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”