Агиа Напа - ПФК Левски София - 1-ва контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Агиа Напа - ПФК Левски София - 1-ва контрола

Мнениеот blue avalanche » 17 яну 2012 08:54

BadBoy написа:Резервите на този отбор са големи марули, а вратарчето горкото все едно са го хванали от плантацията.

В един подготвителен период показателни са последните две контроли, всичко останало не е важно или по-точно, важно е само за спортно-техническото ръководство.

Да са резерви,да са резерви...Колко да са резерви?Колкото Вутов?Цоневи?Попадийн?Башлиев?Щото нашите момчета,дето и резерви не са,им изплющяха 5 гола през второто полувреме! :oops:

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 17 яну 2012 09:37

Много интересна тема-чат между 4-5 ма привърженика на "Левски",които си разменяха информация,която всеки знаеше в момента.По едно време си помислих,че ще остане незабелязано най-важното в мача-даването на шанс на млади български футболисти.Все пак в края всички го отчетоха,браво за което.Всичко останало-"мачкане","машини" и пр.беше излишно(според мен),поне срещу този съперник.Успех в налагането и израстването на младите!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 яну 2012 10:55

Темата ''ЛЕВСКИ(София)-Рубин(Казан)-втора контролна среща за 2012г.'' е отключена който желае да пише в нея

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 яну 2012 18:37

Забелязахте ли малките с какъв кеф играха?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 яну 2012 23:16

BadBoy написа:
TristaNNN написа:Тази победа и този резултат, макар и срещу второразряден отбор, бяха много важни от психологическа гледна точка - както за играчите, така и за нас феновете. Няма по-добър старт на една нова година и полусезон от една такава изразителна победа, макар и срещу по-непретенциозен противник. А най-приятното е начинът по който момчетата направиха доста от головите атаки-с бързи пасове, ниско по тревата, с лекота и без излишно мотаене. Контрола или не, този резултат ще вдъхне необходимия дух в отбора, ще извади играчите от психологическата дупка и пролетта... 8-)

Когато срещу теб имаш слаб противник всичко се получава, тъй като нямаш отпор ;)
Резервите на този отбор са големи марули, а вратарчето горкото все едно са го хванали от плантацията.

В един подготвителен период показателни са последните две контроли, всичко останало не е важно или по-точно, важно е само за спортно-техническото ръководство.

Аз и не твърдя, че Агиа Напа са колос . Но едно мога да кажа със сигурност: марули или салати, работници от плантациите или от мините, тия пичове отнесоха 9 парцала, но вдигнаха духа на един доста паднал психически отбор, а това е най-доброто с което можеше да завърши първия лагер. А между другото, я си представи, че тоя мач с плантаторите се беше закучил и бе приключил 1-1 :roll: По-добре ли щеше да е за играчите?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 яну 2012 23:35

TristaNNN написа:
Аз и не твърдя, че Агиа Напа са колос . Но едно мога да кажа със сигурност: марули или салати, работници от плантациите или от мините, тия пичове отнесоха 9 парцала, но вдигнаха духа на един доста паднал психически отбор, а това е най-доброто с което можеше да завърши първия лагер. А между другото, я си представи, че тоя мач с плантаторите се беше закучил и бе приключил 1-1 :roll: По-добре ли щеше да е за играчите?

Щеше да е по-добре за "розовите"!100%!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 яну 2012 00:37

Ловеч направиха 0:0 с аматьори какви изводи трябва да направим, аналогично и да победиш с изразителен резултат?
Резултатът единствено има някакво значение за форумните фенове за да има с какво да се джафкат и нищо повече ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 яну 2012 00:47

BadBoy написа:Ловеч направиха 0:0 с аматьори какви изводи трябва да направим, аналогично и да победиш с изразителен резултат?
Резултатът единствено има някакво значение за форумните фенове за да има с какво да се джафкат и нищо повече ;)

Еми,щом резултатите нямат никакво значение,дай ние да падаме с по 9-0! :geek:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 яну 2012 01:00

Това дори не може да се определи и като мач и дали ще биеш или паднеш няма никакво значение, вероятно има значение за форумните зомбита и драскачи..
Ще се самоцитирам от преди няколко дни, в подготвителен период са важни последните две контроли, защото те са генералните репетиции, всичко преди тях е важно единствено за ръководството.

Вчера съдия на този спаринг е бил Георги Донков, човекът който е отразяваше за Гонг новините от лагера.
Тези които играха първото полувреме на почивката се прибраха в хотела

Но.... щом за теб цифровото изражение е толкова важно, то радвай му се, никой не може да ти забрани същото, а и постовете ми в дискусията не са свързани в тази насока.

Преди няколко дни ти го споделих, форумното зомбиране води до затъпяване
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2012 01:49

BadBoy написа:Ловеч направиха 0:0 с аматьори какви изводи трябва да направим, аналогично и да победиш с изразителен резултат?

... Има значение и за едни психически сринати футболисти ;) [offtopic]Освен това, знаеш ли колко ме боли за футболистите от Ловеч :lol:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”